اموزش درست کردن کباب قزلآلا با گشنیز و جعفری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش درست کردن کباب قزلآلا با گشنیز و جعفری (/showthread.php?tid=41093) |
اموزش درست کردن کباب قزلآلا با گشنیز و جعفری - امیررضا* - 28-07-2013 مواد لازم : ماهی قزلآلای درسته : ۴ عدد آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری نمک: یکدوم قاشق مرباخوری فلفل تازه ساب: یکچهارم قاشق مرباخوری لیموترش نصفشده: به مقدار لازم طرز تهیه : سر ماهیها را جدا کنید سپس آنها را شسته و روی دستمالی خشک کنید. آبلیمو و روغن را مخلوط کنید و با برس روی ماهیها بمالید. گشنیز، نمک و فلفل را هم روی تمام سطوح ماهیها و داخل شکمشان بپاشید و روی توری کبابی فلزی خوب چرب شدهای بچینید. سپس توری را روی پنجره فلزی بگذارید و روی منقل زغالی یا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط ۸ تا ۱۲ دقیقه کباب کنید. در نیمه زمان پخت، توری کباب را بچرخانید تا ۲ طرف ماهی خوب کباب شود. زمانی که چنگال بهراحتی در گوشت ماهی فرو رود و گوشت را ورقه کند ماهی حاضر است و میتوانید آن را با لیموترش تازه سرو کنید. |