امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مشکلات هیتلر و حزب نازی

(21-10-2011، 17:57)nadia.persian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش منم تو اون زمان به دنیا می اومدمSad

مګه دوونه شدی ؟؟؟؟ این همه امکانات تویه این زمان مدرن . ولی قبول دارم به امکانات دیګر کشور ها نمی رسیم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط nadia.persian
آگهی
(21-10-2011، 18:02)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2011، 17:57)nadia.persian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش منم تو اون زمان به دنیا می اومدمSad

مګه دوونه شدی ؟؟؟؟ این همه امکانات تویه این زمان مدرن . ولی قبول دارم به امکانات دیګر کشور ها نمی رسیم.
حاضر بودم تمام این امکاناتو بدم اما آرامش اون زمانو داشته باشم
آزادی بیان اون زمان
آزادی دین اون زمان
آزادی به معنای واقعی

nadia.persian
TNX
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، swastika
فرید جون شما بیا جواب منو بده رفتی ببین یقه کی رو چسبیدی
نقل قول: شما چیزی در مورد اشتباهات نظامی هیتلر می دونید؟؟؟؟
می دونید چه کاری با رومل کرد؟؟؟
می دونید بچه هاش۰۰۰ بودن؟؟؟
می دونید هیتلر چیزی به انوان انتقاد قبول نمی کرد؟؟؟
قضیه رومل رو هم قبلا توضیح دادم که رومل در ترور هیتلر دست داشت انتظار داشتی مدال افتخار بهش می دادند؟؟؟می فرمایید که این فقط یک شک بود ولی اینطور نیست به دستور هیتلر خبر دست داشتن رومل در ترور را تایید نکردند چون او یک قهرمان ملی بود و تایید کردن اون بدین معنا بود که مردم روحیه شونو از دست می دادند

هیتلر اصلا بچه نداشت که ... باشه یا نباشه

در مورد انتقاد هم باید بگم که در سطح شهر صندوق هایی گذاشته بودند صرفا برای این که انتقاد بنویسی بندازی توش سپس هرچی توی این صندوق ها بود رو بدون این که نگاه کنند می ریختند داخل یک گونی می فرستادند برلین به مقر حزب نازی تا اشخاصی اونا رو بخونه و مدون کنه بعد بده به مسئولان

انتقاد کردن غیر از فعالیت زیرزمینی علیه دولت و خرابکاری یه
پرچم به دست گرفتن و توی خیابونا راه افتادن و به دولت فحش دادن و حمایت از کمونیسم رو بهش نمیگن انتقاد
 سپاس شده توسط swastika
ترجيح ميدم سكوت كنم
nadia.persian
TNX
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
در جست و جوی حقیقت برای بار ۱۰۰ میګم هیچ مدرکی نیست که به ما بګه رومل در ترور هیتلر نقش داشته . این ها همش دری وری و حرف های بی سند هستن .
در مورد این که میګی هیتلر بچه نداشته. باید بګم بچه داشته (البته اون چه که من خوندم میګه) یک دختر بوده فکر کنم.
این ها همش الکی هست هیچ سندقی برای بیشنهادات نبوده و اګر هم بوده فقط جنبه تبلیغاتی داشته
ببینم یعنی چون من از هیتلر و حزب نازی انتقاد می کنم پس خراب کار و بی عقلم؟؟؟؟
اصلا می دونی چه قدر خوب می شد اګه هیتلر اون اخر های جنګ کشته می شد؟؟؟؟
من که با کشتنش مشکلی ندارم خیلی هم واسه المان خوب می شد احتمالا جنګ با امریکا و انګلیس تموم می شد یادت نره که اخر های جنګ متفقین منظورم امریکا و انګلیس است این دو تا حاضر به صلح بودن چون یکی از دلایلشون این بود که نمی خواستن روسیه قدرت بګیره.

سپاس شده توسط nadia.persian
(23-10-2011، 14:22)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در جست و جوی حقیقت برای بار ۱۰۰ میګم هیچ مدرکی نیست که به ما بګه رومل در ترور هیتلر نقش داشته . این ها همش دری وری و حرف های بی سند هستن .
در مورد این که میګی هیتلر بچه نداشته. باید بګم بچه داشته (البته اون چه که من خوندم میګه) یک دختر بوده فکر کنم.
این ها همش الکی هست هیچ سندقی برای بیشنهادات نبوده و اګر هم بوده فقط جنبه تبلیغاتی داشته
ببینم یعنی چون من از هیتلر و حزب نازی انتقاد می کنم پس خراب کار و بی عقلم؟؟؟؟
اصلا می دونی چه قدر خوب می شد اګه هیتلر اون اخر های جنګ کشته می شد؟؟؟؟
من که با کشتنش مشکلی ندارم خیلی هم واسه المان خوب می شد احتمالا جنګ با امریکا و انګلیس تموم می شد یادت نره که اخر های جنګ متفقین منظورم امریکا و انګلیس است این دو تا حاضر به صلح بودن چون یکی از دلایلشون این بود که نمی خواستن روسیه قدرت بګیره.

شما اگه راست می گی اسم اون دختر چی بوده؟؟؟پدر و مادر واقعی اش کی بودند؟؟؟
شما از روی کدوم دلیل و مدرک می گی هیچ صندوقی وجود نداشته
من گفتم "انتقاد کردن غیر از فعالیت زیرزمینی علیه دولت و
خرابکاری یه"
با بقیه صحبت هات موافقم
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، nadia.persian ، swastika
من چه میدونم ؟؟
تویه یکی از کتاب ها بود فکر کنم اونو خوندم.
پس مواقی که اګه هیتلر کشته می شد بد نمی شد واسه المان؟؟

(23-10-2011، 15:43)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چه میدونم ؟؟
تویه یکی از کتاب ها بود فکر کنم اونو خوندم.
پس مواقی که اګه هیتلر کشته می شد بد نمی شد واسه المان؟؟

اگر نمی دونید پس بحثش رو وسط نکشید
بله موافقم برای این که هیتلر یک آدمی بود که فقط رو به بالا می نگریست یعنی قبول نمی کرد که حتی یک ذره عقب نشینی را قبول کند و متفقین نیز به او با چشم بدی نگاه می کردند ولی اگه هیتلر کشته می شد به عنوان یک سمبل و قهرمان ملی در ذهن مردم باقی می ماند و متفقین یعنی همان امریکا و انگلیس کوتاه می اومدند
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، nadia.persian
حزب نازی یعنی ویرانی.ExclamationExclamationExclamation

(25-10-2011، 12:37)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حزب نازی یعنی ویرانی.ExclamationExclamationExclamation

حزب نازی اتفاقا یعنی آبادیSmileSmileSmile

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  از اختراع ماشین تحریر تا دور افتخار هیتلر در پاریس
  آثار هنری که از ترس بمباران‌های نازی‌ها پنهان شدند
  هیتلر چگونه مــُــرده است ؟!
  نظرتون در مورد هیتلر چیه؟
  سخنرانی های هیتلر با زیرنویس فارسی
  رژه‌های نازی و رفیق لنین بر پرده هنر عصر جدید/ داستان عامه‌پسند سینمای قرن بیستم
  طرح تغییر قیافه هیتلر !
  وقتی هیتلر گریه کرد؟
  آدولف هیتلر واقعا که بود و چه کرد ؟؟؟؟
  آدولف هیتلر پیشوای بزرگ _تکنولوژی برتر نازی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان