امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مشکلات هیتلر و حزب نازی

کلیه حقوق این نوشته مطلق به انجمن فلش خور است و باید نام این سایت در هنګام کپی کردن ذکر شود.
اشتباهات نظامی هیتلر در دوران خود جنګ جهانی دوم.
هیتلر یک رهبر بود و هیچ سر رشته ای در امور نظامی نداشت و از همون اول نباید وارد امور نظامی می شد و باید امور نظامی رو به نظامیان می سپورد موارد زیر تنها تعدادی از اشتباهات نظامی هیتلر هست.
1_ ندادن تجهیزات نظامی و سوختی و ابزاری کافی به سپاه رومل در شمال افریقا که شدیدا به تجهیزات نیاز داشت و فقط تجهیزات بود که او نداشت نیرو به اندازه کافی داشت. که هیتلر توجه کمی به سپاه رومل مرد.
2_ دستور حمله هیتلر به چرت بازان المانی برای حمله به جزیره کرت یونان که در ان جا تعداد زیادی از نیرو های نظامی متفقین حظور داشتن (نسبت به نیرو های المانی کمتر بودن ولی دارای مواضح قوی و سلاح های سنگین بودن) که باعث تلفات سنگین نیرو های قوی المان شد (چرت بازان المانی از بهترین سربازان المانی بودن) با این که این جزیره تصرف شد.
3_ دستور حمله به شهر استالین گراد به دست خود شخص هیتلر به جای بمب باران مناطق کارخانه ای استالینگراد که بعد موجب شکست المان در اون نبرد شد
4_ دستور حفظ سنگر ها و مناطق غیر استراتژیکی و عدم عقب نشینی در اخر های نبرد استالینگراد
5_ دستور عدم عقب نشینی نیروهای رومل در جنگ العلمین که بعد خود رومل دستور هیتلر رو نادیده گرفت و عقب نشینی تاکتیکی کرد.
6_ حمله به مسکو در فصل زمستان به دستور هیتلر که در زمان حمله به دلیل بارش برف سنگین و بوران هواپیما های المانی نتوانستن به مسکو و خط دفاعی مسکو حمله کنند. و نیرو ها در برف گیر کردن و تدارکات به دلیل برف سنگین به نیرو ها نرسید.
7_ کم اهمیت شمردن سواحل نرماندی با این که رومل بار ها گفت این سنگر ها و مواضع دفاعی کافی نیست ولی هیتلر باز هم گفت که دیگه نرماندی به بیشتر از این نیازی ندارد.
8_ هیتلر دستور داد که در نبرد کورسک اول المان حمله کند که شوروی کاملا اماده پاسخ گویی به حمله بود.
9_ کم ارزش دادن به نیرو های زمینی و اتکا بیشتر المان به نیروی هوایی لوفت وافه به دستور هیتلر
10_ دستور مقاومت به چرت بازان و نیرو های ویژه المان در نبرد مونته کازینو در زمانی که همه چی در ایتالیا از دست رفته بود. و اصلا لازم نبود که در مونته کازینو برای از دست ندادن ایتالیا تلاش می کردن.
11_ دستور سم خوروندن به رومل که رومل یک نابغه نظامی بود.
12_ دیر دادن هواپیما های نیروی هوایی لوفت وافه به نیرو های شمال افریقا
13_ استفاده کم از نیرو های ویژه برای گیر اوردن رمز ها متفغین و خراب کاری در داخل خطوط دفاعی و تهاجمی متفقین

این بود تعداد کمی از اشتباهات نظامی هیتلر
مشکلات دوران به قدرت رسیدن ادولف هیتلر
با این که این سیستم حکومت هیتلر باعث شد که اقتصاد المان قدرت بګیره ولی مشکلاتی همواره دیده می شد.
۱ـ تک حزبی بودن حکومت : هیتلر و دیګر قدرت های المان نمی ګذاشتن تا حزب های دیګر به قدرت برسند(الته جز حزب کمنیست که خیلی حزب خراب کنی است) و تنهایی نظر می داد که کشور چه طوری اداره شود
۲ـ نداشتن ازادی بیان: حکومت هیتلر اجازه نمی داد که ازادی بیانی در کار باشد . اګر در ان زمان کسی از هیتلر انتقاد می کرد می کشتنش یا زندانیش می کردن.
۳ـ سرکوب بزرګان و دانشمندان المانی که از حکومت هیتلر انتقاد می کردن.
۴ـ تندی در رفتار هیتلر با موضوعات اجتماعی و خارجی(البته همیشه ګی نبود) که باعث دشمن شدن بعضی کشور ها با المان شد.
این ها مهترین سرکوب هایی بود که هیتلر انجام می داد
مشکلات زمان جنګ با متفقین و دیګر کشور ها
۱ـ بد رفتاری با اسیران جنګی (البته بعضی جا ها این بد رفتاری را متفقین هم می کردن)
۲ـ بد رفتاری با مردم کشور های مختلف که شهر هایشان به تصرف در میامد که باعث می شد پارتیزان ها به وجود بیان و تلاش کنن تا سحمی در کشتار المان ها داشته باشن
۳ـ به دلیل وسعت قلمرو المان ها در نیمه های جنګ کنترل نظامی ها از دست خارج می شد
۵ـ اعدام مردم بی ګناه و تعداد نسبتن زیادی یهودی که البته ګفته می شه ۶ ملیون یهودی نمردن بلکه نزدیک ۱۰۰ هزار نفر مردن. برای اطلاعات بیشتر به کتاب مرګ کسب و کار من است بروید.
۶ـ سوء استفاده از اعتماد مردم : مانند وقتی که اس اس ها به شهری می رفتن بعضی وقت ها پنهانی دست به غارت می زدن.
مشکلات حزب نازی :
۱ـ انتقاد نا بذیری این حزب
۲ـ جنګ طلبی این حزب
۳ـ دست به زور بودن این حزب به جای مذاکره
۴ـ تعصبی بودن این حزب
۵ـ شکنجه مخالفان
این هم بود مشکلات مهم حزب نازی و هیتلر
قربانیان نازی ها:
یهودیان در اروپا
یهودیان در آلمان
بی‌خانمان‌های رومانی
همجنس‌گرایان
افراد معلول
اسلاوهای اروپای شرقی
لهستانی‌ها · صرب‌ها
اسرای جنگی شوروی
شاهدان یهوه
قتل عام‌ها
شب کریستالی · بخارست
دوروهی · یاش · یدوابنا
کونس · لویو
تیوکچین · ول د هیو · واشوز
جوخه مرگ
بابی یار · بیدگشت · رامبولا
پیاشنیتزا · پناری · ادسا
جشن برداشت محصول · قلعه نهم

اردوگاه مرگ نازی‌ها:
آشویتس-بیرکنا
بلزک
خلمنو · ماجدانک
سوبیبور · تربلینکا
اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها:
برگن بلزن · باگدونوکا
بوخن‌والد
داخائو · گروس روزن
هرزوگبوش
یانوسکا · یاسنوک
کایزروالد
مالی تروستنتس
موات‌هازن-گوسن
نوین‌گامه · رافنزبروک
زاکسن‌هازن · سایمیشته
سالاسپیلز · اشتوت‌هوف
ترزین اشتاد
اوکرمارک · ورشو

کلیه حقوق این نوشته مطلق به انجمن فلش خور است و باید نام این سایت در هنګام کپی کردن ذکر شود.
نویسنده و ګرد اورنده : فرید کامیاب
منابع: کتاب نقد جنګ جهانی دوم و دو مقاله از مجله جنګ افزار و با کمک چند مقاله دیګر.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، SABER ، parya2 ، shayan1 ، غرشی
آگهی
اشتباهات نظامی رو قبول دارم به جز تصرف فرانسه چون نیاز به توضیح دارد

نقل قول: ۱ـ تک حزبی بودن حکومت : هیتلر و دیګر قدرت های المان نمی ګذاشتن تا حزب های دیګر به قدرت برسند(الته جز حزب کمنیست که خیلی حزب خراب کنی است) و تنهایی نظر می داد که کشور چه طوری اداره شود
این رو قبلا توضیح دادم علتش رو

نقل قول: ۲ـ نداشتن ازادی بیان: حکومت هیتلر اجازه نمی داد که ازادی بیانی در کار باشد . اګر در ان زمان کسی از هیتلر انتقاد می کرد می کشتنش یا زندانیش می کردن.
انتقاد سازنده با انتقاد غیر سازنده خیلی متفاوت است
یهودیان در روزنامه هاشون چیزی نمونده بود به دولت فحش بدهند که طبیعتا این کار سیاستهای دولت رو با مشکل مواجه می کرد
نقل قول: ۳ـ سرکوب بزرګان و دانشمندان المانی که از حکومت هیتلر انتقاد می کردن.
نمونه بیار
نقل قول: ۴ـ تندی در رفتار هیتلر با موضوعات اجتماعی و خارجی(البته همیشه ګی نبود) که باعث دشمن شدن بعضی کشور ها با المان شد.
کدوم کشور؟؟؟ توضیح بده

نقل قول: 12_ دستور سم خوروندن به رومل که رومل یک نابغه نظامی بود.
رومل هیتلر را ترور کرده بود انتظار داشتی بهش مدال درجه صلیب شوالیه بدهند؟؟؟

نقل قول: ۲ـ بد رفتاری با مردم کشور های مختلف که شهر هایشان به تصرف در میامد که باعث می شد پارتیزان ها به وجود بیان و تلاش کنن تا سحمی در کشتار المان ها داشته باشن
ملت برای پیش آمدن ارتش نازی ثانیه شماری می کردند شما چی میگی؟؟؟
البته این که من میگم مربوط به سرزمین هایی است که آلمانی بودند و معدود شهرهایی از شوروی
نقل قول: ۳ـ به دلیل وسعت قلمرو المان ها در نیمه های جنګ کنترل نظامی ها از دست خارج می شد
تقصیر هیتلر چیه؟؟؟ اگه به ایران هم از همه جهات حمله کنند با اون وضع کنترل از دستش خارج میشه
نقل قول: ۵ـ اعدام مردم بی ګناه و تعداد نسبتن زیادی یهودی که البته ګفته می شه ۶ ملیون یهودی نمردن بلکه نزدیک ۱۰۰ هزار نفر مردن. برای اطلاعات بیشتر به کتاب مرګ کسب و کار من است بروید.
به چه علت؟؟؟
نقل قول: ۶ـ سوء استفاده از اعتماد مردم : مانند وقتی که اس اس ها به شهری می رفتن بعضی وقت ها پنهانی دست به غارت می زدن.
تقریبا همه سربازهای ج ج 2 این کار رو بدون اطلاع مافوق انجام دادند ولی اگه مافوق خبر دار می شد وضعیت غیر از این بود
مثلا توی شهر کلن یه نفر این کار رو کرد و اعدام شد
نقل قول: ۱ـ انتقاد نا بذیری این حزب
۲ـ جنګ طلبی این حزب
یه بند داری از دیروز همینو میگی ولی هیچ دلیلی نمیاری
ضمنا شما نازی های امروزی رو با اونا مقایسه نکن همینا باعث شدند که اسم نازیسم بد در بره

نقل قول: ۳ـ دست به زور بودن این حزب به جای مذاکره
برای پس گرفتن سودت لند-اتریش-سار-چکسلواکی از مذاکره استفاده شده
خوب کجا به جای مذاکره از زور استفاده شده؟؟؟

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، nadia.persian ، parya2 ، swastika

سوال هایتان به جا بود.
نقل قول: انتقاد سازنده با انتقاد غیر سازنده خیلی متفاوت است
یهودیان در روزنامه هاشون چیزی نمونده بود به دولت فحش بدهند که طبیعتا این کار سیاستهای دولت رو با مشکل مواجه می کرد
مګه فقط یهودی ها بودن؟؟؟؟؟ انتقاد سازنده که خیلی زیاد بوده مهم اینه که بهشون توجه نمی شد . خیلی از سیاستمندان ترور می شدن یا زندانی می شدن. مخصوصا در برلین به دست ګشتاپو

نقل قول: سرکوب بزرګان و دانشمندان المانی که از حکومت هیتلر انتقاد می کردن.
نمونه بیار
یکیش انشیتنګ هست که البته فکر کنم الان شما بګید انیشتنګ چون یهودی بوده ادم خوبی نبوده. بقیش رو اسماشون رو نمی دونم چون زیاد معروف نیستن ولی چون نمی خواستن با هیتلر هم کاری کنن یا به این دلیل که هیتلر و حزب نازی انتقادی قبول نمی کردن کشته یا زندانی یا از کشور اخراج می شدن.
نقل قول: تندی در رفتار هیتلر با موضوعات اجتماعی و خارجی(البته همیشه ګی نبود) که باعث دشمن شدن بعضی کشور ها با المان شد.
کدوم کشور؟؟؟ توضیح بده
انګلستان و فرانسه و..... که معمولا رجز خونی هیتلر در سخنرانی ها بود.
نقل قول: دستور سم خوروندن به رومل که رومل یک نابغه نظامی بود.
رومل هیتلر را ترور کرده بود انتظار داشتی بهش مدال درجه صلیب شوالیه بدهند؟؟؟
خودت هم می دانی هیچ مدرکی نیست که به ما نشان دهد رومل در ترور نقش داشته یا در جریان بوده فقط شایعاتی تایید نشده است.
نقل قول: بد رفتاری با مردم کشور های مختلف که شهر هایشان به تصرف در میامد که باعث می شد پارتیزان ها به وجود بیان و تلاش کنن تا سحمی در کشتار المان ها داشته باشن
ملت برای پیش آمدن ارتش نازی ثانیه شماری می کردند شما چی میگی؟؟؟
البته این که من میگم مربوط به سرزمین هایی است که آلمانی بودند و معدود شهرهایی از شوروی
روز شماریش فقط مختص بعضی ملت ها بود که بعدن خیلی ها شون از خواسته خودشون بشیمان شدند

نقل قول: ۳ـ به دلیل وسعت قلمرو المان ها در نیمه های جنګ کنترل نظامی ها از دست خارج می شد
تقصیر هیتلر چیه؟؟؟ اگه به ایران هم از همه جهات حمله کنند با اون وضع کنترل از دستش خارج میشه
تقصیر هیتلر این جاست که یک تنه جلوی اون همه کشور می جنګید ها این کاره؟؟؟؟؟ ژاپن که دور بود ایتالیا هم که هیچ کاری نمی توانست بکند.
یک دفعه که نمیشه با این همه کشور دشمن شد.

اعدام مردم بی ګناه و تعداد نسبتن زیادی یهودی که البته ګفته می شه ۶ ملیون یهودی نمردن بلکه نزدیک ۱۰۰ هزار نفر مردن. برای اطلاعات بیشتر به کتاب مرګ کسب و کار من است بروید.
به چه علت؟؟؟

اګه منظورت اون کتابی است که معرفی کردم باید بګویم نوشته یک نازی قدرت مند بوده که الان نامش در ذهنم نیست در مورد کشتن دشمنان هیتلر ععم از مردم و این چیز ها بوده

نقل قول: ۱ـ انتقاد نا بذیری این حزب
۲ـ جنګ طلبی این حزب
ضمن
[quote]۱ـ انتقاد نا بذیری این حزب
۲ـ جنګ طلبی این حزب
ضمنا شما نازی های امروزی رو با اونا مقایسه نکن همینا باعث شدند که اسم نازیسم بد در بره
Exclamationخودت هم می دونی که با این همه نازی های امروزی حرف زدیم همشون این دو ویژګی رو داشتن. یعنی انتقاد نا پذیر و جنګ طلب بودن.
نقل قول: ۳ـ دست به زور بودن این حزب به جای مذاکره
برای پس گرفتن سودت لند-اتریش-سار-چکسلواکی از مذاکره استفاده شده
خوب کجا به جای مذاکره از زور استفاده شده؟؟؟
تو به این ها میګی مذاکره؟؟؟؟ محصوصا چکسلواکی که خیلی المان ها مثله روسیه تزاری مخفیانه تهدید می کردن و ......

مسئله فرانسه توضیح داده نشده
یهودی ها هم تا مرز فحش دادن به دولت پیش رفتند و علنا کمک مالی می کردند به دشمن

انشتین آدم خوبی بود کسی باهاش کاری نداشت خواهشا مورد دیگری نام ببرید

انگلستان و فرانسه دشمنی هاشون و بدرفتاری هاشون نسبت به آلمان رو قبل از هیتلر شروع کردند پس خرده ای بر هیتلر نیست

قضیه رومل هم به دستور هیتلر به صورت شایعه باقی ماند تا آبروی او حفظ شود به خصوص این که او یک قهرمان ملی محسوب می شد و تایید این خبر مساوی بود با تضعیف روحیه مردم آلمان

قضیه روزشماری هم رو که خودم قبل از شما نوشتم

هیتلر هم نمی خواست با این همه کشور به طور یکجا وارد جنگ بشه شرایط این طوری رقم خورد درخواست های مکرر صلح توسط آلمان هم گواه این موضوع است

کتابی هم که نام بردید رو من نخوندم ولی بسیاری از سران نازی و سرهنگ ها و سرگرد ها برای این که بتوانند از متفقین امان بگیرند شروع کردند به اعتراف و کتاب نوشتن و تهمت زدن های ناروا به آلمان نازی تا نظر متفقین رو جلب کنند (یکی از سربازها الکی اعتراف می کرد به کشتار یهودیان ولی آنقدر اعترافاتش ضد و نقیض بود که کل اعترافاتش رو قبول نکردند)

ضمنا نازی های امروز اینطوری هستند تقصیر نازی های اون زمان چیه؟؟؟

مذاکره هم برای خودش ریسک بزرگی بود برای این که دشمنان داشتند از جاهای دیگر آدم می آوردند اونجا تا در رای گیری شرکت کرده و نتیجه همه پرسی عوض شود و آن مناطق دوباره به آلمان نپیوندند خب آلمان چاره دیگری داشت؟؟؟
 سپاس شده توسط nadia.persian
فکنم من و شما با هم کنار نیاییم.

چطور مگه؟؟؟
خوب سوال کردیم دیگه
شما که می فرمایید این طور است و آن طور است خب دلیل بیاورید
من دلیل آوردم و رد و تصدیق کردم
مطالبی را که شما دلیل قانع کننده ارائه دادید را هم قبول کردم
خب شما هم توصیه می کنم ادامه دهید تا دوستان هم استفاده کنند
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
دوستان خوبه که با هم بحث میکنید اما لطفا انتقاد پذیر هم باشین
nadia.persian
TNX
قضیه فرنسه همون قضیه فریب کاری هیتلر بود که خطر از دمه ګوشش رد شد داشت اشتباه بزرګی می کرد که با مشورت فرماندهان با او اوضاع درست شد.
نازی های اون روزی مشکل داشتن امروزی ها هم مشکل دارن البته تک و توک توشین نازی خوب هم پیدا میشه.
کی میګه با انیشتین کاری نداشتن بد بختو از زاد ګاهش بیرون کردن
در مورد کتاب ها هم باید بګم در اشتباه هستید نمیشه که هرچی مخالف نازی و هیتلر است ماله یهودی ها و متفقین باشد یعنی من یهودی و متفق هستم؟؟؟؟
هیچ مدرکی نیست که دال بر این باشه که رومل به هیتلر خیانت کرد.

سپاس شده توسط parya2
من فقط 1 مورد از روحیات هیتلر میگم
برخلاف تصور که همه فکر میکنن هیتلر روحیه خشنی دارشته, هیتلر روحیه خیلی لطیفی دارشته و اینکه نقاش بوده و اگه نقاشی هاشو دیده باشین سرشار از احساسات هستن
nadia.persian
TNX
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، swastika
خب اینم یه حرفی یه ولی بنده نگفتم که بلانسبت شما اینطور هستید
ملاحظه کردید که در بالا در اشتباهات نظامی فرمودید و بنده قبول کردم

ولی این تن بمیره اون قضیه فرانسه رو کامل توضیح بدهBig GrinBig GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  از اختراع ماشین تحریر تا دور افتخار هیتلر در پاریس
  آثار هنری که از ترس بمباران‌های نازی‌ها پنهان شدند
  هیتلر چگونه مــُــرده است ؟!
  نظرتون در مورد هیتلر چیه؟
  سخنرانی های هیتلر با زیرنویس فارسی
  رژه‌های نازی و رفیق لنین بر پرده هنر عصر جدید/ داستان عامه‌پسند سینمای قرن بیستم
  طرح تغییر قیافه هیتلر !
  وقتی هیتلر گریه کرد؟
  آدولف هیتلر واقعا که بود و چه کرد ؟؟؟؟
  آدولف هیتلر پیشوای بزرگ _تکنولوژی برتر نازی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان