امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نگاهی به6آبشار باور نکردنی ایران+عکس

نقاط ديدني در کشور ما بسيار زياد است و از آنجايي که نمي توانيم همه آن ها را در يک مطلب براي شما بياوريم اين بار به سراغ آبشارهاي مختلفي رفته ايم که در سراسر ايران وجود دارد.

آبشارها يکي از مهمترين جاذبه هايي هستند که باعث مي شوند گردشگران به يک منطقه سفر کنند. مناطق سرسبز و پر از درخت و همچنين صداي آب از زيبايي هاي بي نهايت هر منطقه اي است که آبشار هاي مختلفي دارد. تعداد آبشارهاي کشور بسيار زياد است و اينجا تنها مي توانيم به تعدادي از آن ها اشاره کنيم:

آبشار شير آباد
نگاهی به6آبشار باور نکردنی ایران+عکس 1
اين آبشار د‏ر 7کيلومتري جنوب شهر خان ببين شهرستان گنبد و د‏ر د‏امنه کوههاي البرز و جنگلهاي پوشيده از د‏رختان کهن و سر به فلک کشيده واقع شده است. در مسير آن رود ‏خانه و چشمه سارهاي زيبا و خنک قراردارد ‏.آبشار شيرآباد ‏به صورت پله اي و مشتمل بر12 آبشار کوچک و بزرگ است. بزرگ ترين آبشار آن 30 ‏متر ارتفاع دارد ‏و حوضچه با عمق 40 ‏تا 80 ‏متردر پاي د‏يوار آن به وجود آمده است.

آبشار کبودال

آبشار کبودوال در 4 کيلومتري جنوب شهرستان علي آباد واقع شده است. آب اين آبشار که از چشمه هاي جنوبي ارتفاعات تشکيل شده است، قابل شرب مي باشد.

اين آبشار يکي از مهمترين تفرجگاههاي استان محسوب مي شود و به سبب واقع شدن در ميان جنگل انبوه و تنوع گونه هاي گياهي و چشمه هاي فراوان از جاذبه هاي طبيعي منحصر به فردي برخوردار است. اين آبشار بويژه در فصول بهار و تابستان محل تفرح انبوه زيادي از مردم منطقه و گردشگران داخلي است.

آبشار مارگون

آبشار بزرگ‌ و معروف‌ مارگون‌ در مرز دو استان‌ کهگيلويه‌ و بويراحمد و فارس قرار دارد.اين‌ آبشار در شرق‌ ياسوج و در کنار روستاي‌ مارگون‌ واقع‌ شده‌ است‌. اين‌ آبشار بسيار بلند و به‌ دليل‌ قرار گرفتن‌ درداخل‌ تنگه‌ زيباي‌ مارگون‌ و تعدد رگه‌هاي‌ آبشاري‌ که‌ به‌ درون‌ دره‌ و مسير رودخانه‌ مي‌ريزند و همچنين‌ به‌ دليل‌پوشش‌ جنگلي‌ و درختاني‌ که‌ در اطراف‌ آبشار وجود دارد، از ديگر آبشارهاي‌ اين‌ استان‌ معروف‌تر است‌.

آبشار کمر دوغ

آبشار کمر دوغ در قلعه رئيسي مرکز بخش چاروسا از توابع شهرستان کهگيوله و بوير احمد در زمره زيبايي هاي طبيعي اين استان به شمار مي رود.اما براي گردشکران استان بسيار ناشناخته مانده است. اين آبشار زيبا و ديدني که نزديک به 100 متر ارتفاع، 60 متر عرض دارد در 10 کيلومتري قلعه رئيسي واقع شده است.

آبشار آب سفيد

آبشار آب سفيد يکي از طبيعي ترين و زيباترين آبشارهاي کشور است که در بخش بشارت اليگودرز واقع شده است، اين آبشار با ارتفاعي بيش از 60متر از تونلي در دل کوه بيرون مي آيد و سرچشمه آن در پرده ابهام باقي مانده است.هر ساله در فصل بهار و تابستان اين عروس سفيدپوش ميزبان اکثر مردم ايران است. .آبشار آب سفيد در 90کيلومتري شهرستان اليگودرز قرار دارد و تنها مسير آن از روستاهاي کاکلستان و قليان است که سال گذشته آسفالت آن به طور کامل انجام شده است و آب آن نيز يکي از بهترين و سالمترين آبهاي معدني به شمار مي رود.

آبشار سردابه
اين آبشار در نزديکي آبگرم معدني سردابه (24 کيلومتري غرب اردبيل) و در ارتفاع حدود 1950 متري از سطح دريا و در دامنه شرقي توده سبلان واقع است. . ارتفاع آن حدود 20-15 متر و حجم جريان آن نسبتا کم و محدود به خروجي چند چشمه بالا دست ميباشد. اين آبشار از محلهاي ديدني مجتمع آبگرم معدني سردابه که از نقاط گردشگري اردبيل است ميباشد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، mehrdadً ، canr2000 ، LOVE8 ، LOVE KING ، FARID.SHOMPET ، amirff ، ♥♥♥♥♥♥میترا♥♥♥♥♥♥♥ ، Eli17 ، نسترنم ، arooos ، نیلووفر ، mohsenniceboy ، tanha_n19 ، بنز باز خسته ، مهدی8 ، elnaz-s ، M.H2 ، n1379sh ، maryamam ، ḲℑℳℐÅ
آگهی
خییییییلللیییییییی قشنگ بود. ممنون
پاسخ
 سپاس شده توسط _mozhdeh_ ، arooos
توایران ازاین چیزام هست؟قشنگه مرسی
خدایا: دیدی ان را که توخواندی به جهان یارترین*چه دل ازار ترین شد چه دل ازار ترین
پاسخ
 سپاس شده توسط _mozhdeh_ ، arooos
دوستان من بلد نیستم موضوع بذارم کمکم کنید یک پیام خصوصی بهم بدین و راهنمایی کنیدcryingcryingcryingcryingcryingcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط arooos ، _mozhdeh_
آبشار شیوید هم هست که توی استان خوزستانشهرستان دزفول هست من یک بار رفتم آونجا دیدمش Smileخیلی قشنگهSmileSmile
مرسیSmile
پاسخ
اینا کوجا ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:229::229::229::229::229::229::229::229::229::229::229::229:​:229::229::229::229::229:
پاسخ
بچه ها منم مشکل amirff رو دارم لطفا اگه میشه به منم پیا م خصوصی بدین وبگید چه طوری موضوع بزارم
به من شلیک کن  حتی اگربه هدف هم نزنی برایت خواهم مرد...
Heartسپاس نشه فراموشHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط arooos ، _mozhdeh_ ، ḲℑℳℐÅ
Heartفقط مارگون
من از اینکه فرزندانم. در آینده چه مامان باحالی دارن بهشون غبطه میخورمBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط _mozhdeh_
معنی اسم مارگون چیه؟
پاسخ
 سپاس شده توسط _mozhdeh_
خخخخخخخخخخخخخخ من خودم اردبیلیم اما یه بارم ابشار سردابه نرفتم
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
پاسخ
 سپاس شده توسط _mozhdeh_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان