امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کمونیسم

از آقای فرید-کامیاب به خاطر منطقی بودنشان سپاس گذارم من همین بحث را در نازی سنتر مطرح کردم وآنجا عده ای گفتند باید منو زنجیر وبند کرد وتو گونی انداخت ومنو اخراج کردندBig Grinومن هم ترسیدم وپیش خودمگفتم اینها نازی اند ومثل هیتلر یهو دیدی منو فرستادن اردوگاه کار اجباری یا اتاق گازBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 6
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، اورمان
آگهی
آهان ایده کمونیست در ظاهر خیلی قشنگه به نفع توده مردم هست (از نظر اقتصادی عرض میکنما)
ولی بیشتر به درد رویاهای ذهن میخوره تا اداره جامعه
کمونیست سرمایه رو فراری میده
رقابتو از بین میبره
بخش خصوصی رو داغون میکنه
دولت رو بزرگتر میکنه در نتیجه هزینه تولیدو زیاد میکنه
باعث افزایش فساد میشه
(مثل الان کشور ما آخه کشور ما تقریبا بر اساس ایده کمونیست اداره میشه البته کسی قبول نمیکنه ها ولی کلیاتش همون شکلیه)
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، 1939
جناب اورمان شما چه قدر تند رفتید .یکی یکی.
اول آنکه باعث افزایش فساد نمیشه بلکه کاهش ونابودی فساد به خصوص اقتصادی می شود.درمورد ازبین رفتن رقابت باید فکر کنم.اما بدانید انسان هرچه اراده کند می تواند انجام دهد وتصورات مارکس را لنین روی روسیه مثل یک آزمایشگاه اجرا کرد مثل ((اقتصاد بدون پول)) که هدفی مارکسیستی است ولنین برای اینکه پول را بی ارزش کند تورم را افزایش داد که نتیجه عکس داد(هر کسی می فهمه با افزایش تورم پول با ارزش تر ومردم فقیر می شوند لنین باامثال این کار ها منافع خودش مردم ودولت را نابود کرد)یا عوض کردن سیاست جنگ به NEPبر اثر قحطی ومرگ بیهوده بیست میلیون نفر بر اثر جنگ داخلی وقحطی .اما استالین آرزوهای واهی کمونیست را ازبین برد وبرنامه های عملی را جایگزین آنها کرد لنین اصلا عرضه اداره کشور را نداشت او فقط یک پیروزگر انقلاب بود نه یک اداره کننده کشور اما استالین با برنامه سیاست پنج ساله (پولیت بورو)شوروی را دگرگون کرد که درموردش گفتم.
درمورد کشورما تقریبا همان است اما بدی این است که سرمایه گذاری خصوصی درکشور ما ممنوع نیست.برای بهتر شدن کشور دولت باید همه کار را خودش در دست بگیره وبه کسی اعتماد نکنه بانک ها وبورس ها هم باید ملغی شوند اما در کل دولت قدرت خوبی دارد وباید وسیع تر شود هزینه ها هم باید از طریق صادرات انجام شود که بهتر است صادرات چیز ه های زیاد در کشور ما وکم در جهان باشد(استالین که 70سال پیش این کار را می کرد الآن وضعیت فرق کرده وقرن21 است البته استالین اشتباهی کرد که چیز کمی مثل گندم را صادر کرد که باعث قحطی شد)
البته باید از روش های مدرن اقتصادی وپاک اقتصادی بهره گرفت که من تخصص زیادی در این زمینه ندارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 6
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
نقل قول: اول آنکه باعث افزایش فساد نمیشه بلکه کاهش ونابودی فساد به خصوص اقتصادی می شود
نه اینطوری نیست
چون در ایده کمونیست اقتصاد به دست دولت اداره میشه از جمله مثلا کارخانجات
شما توجه کنید اگه یک کارخانه خصوصی باشه که صاحب اونجت دیگه اجازه اختلاص به کسی نمیده ولی تو کارخانه دولتی اختلاص رشوه بریز بپاش مرسوم هستش
این فقط مربوط به کارخانه نیستا همه ادارجات بانکها همه جا این موارد پیش میاد(نمونه بارزش کشور ما)
نقل قول: درمورد ازبین رفتن رقابت باید فکر کنم
دقیقا به دلایلی که بالا عرض کردم در چنین اقتصادی هزینه های تولید افزایش پیدا میکنه
(برای همینه که هی تو ایران میخوان کارخانجات بدن دست خصوصی)
برای همین دیگه این کارخانجات نمیتونن با رقبای خارجی رقابت کنن
در نتیجه یا باید مرزو بست (مثلا در مورد خودرو و بعضی موارد دیگه در ایران) یا کارخانه رو تعطیل کرد
نقل قول: استالین با برنامه سیاست پنج ساله (پولیت بورو)شوروی را دگرگون کرد که درموردش گفتم.
این حرف شما درسته
اون اولاش ایده کمونیستی خیلی خوب داشت پیش میرفت ولی به مرور زمان معایبشو نشون داد
بعدها دیگه کمونیستی ترین کشورها هم (روسیه و چین) ایده اداره اقتصاد کشورشون رو تغییر دادند
حمایت از سرمایه دار و بخش خصوصی رو در دستور کار خودشون قرار دادند
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
اما استالین ودولتش با سیاست پاک اقتصادی پیش رفتند واختلاص وبریز بپاشی نداشتند(فقط درمورد استالین این را تایید می کنم)درضمن فساد برای دولت سخت است وسریع زیر سوال رفته وافشا می شود اما خصوصی ها خیر شاید هیچ وقت رسوا نشوند ومدام به دزدی ادامه دهند زیرا دولت همش زیر ذره بین مردم وهزار نفر دیگر است وباید به هزاران نفر جواب پس دهد ومو به مو ارائه گذارش دهد.البته به شخص راس دولت هم بستگی داره که مثل (استالین وهیتلر) پاک باشه یا مثل افراد دیگر ناپاک ورئیس دولت بسیار نقش مهمی درسیستم دارد
درمورد رقابت با وجود تحریم ها (شوروی درتحریمی بدتر از ایران بود تحریم از کل دنیا) وبا خود باوری وخوداتکایی وتلاش بر تحریم ها ومشکلات غلبه کردند برعکس مردم ما که تنبل اند وکار نمی کنند (مردم روسیه هم مثل مردم ما تنبل بودند اما استالین با زور آنها را به کار وادار کرد که منجر به پیشرفت شد
فساد یا پاکی یک دولت بستگی به شیرازه عقدتی رژیم ومهم تر از همه خود رئیس دولت دارد.کمونیست هم بعد مرگ استالین به فساد رفت اما باز پیشرفت کرد(مثل امریکا که پیشرفتش همراه فساد است)وبا وجود قدرت تمام در زمان برژنف در فساد بود طوری که تمام افراد حزب مفاسد اقتصادی بودند(غیر یوری آندروپف که زود فوت کرد به نظر من مرگش مشکوک است وفرصت اصلاح حزب و کوتاه کردن دست مفاسد اقتصادی را نکرد به علاوه آنکه دستش در شوروی بسیار بسته بود )گورباچف هم که کشتی شوروی را رسما سوراخ کرد ونفت های فاسد شوروی درون دریا ریخت کشوری که زمان استالین پاک ترین بود ودارای بهترین نظام اقتصادی ونزدیکی با مردم بود تنها چند دهه بعد مرگ استالین مثل امریکا فاسد شد.وپیشرفت بافساد مثل امریکا وشوروی بعد استالین چه فایده ای دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 6
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
تو قرن 20 دو تا ایده برای اداره اقتصاد کشورها وجود داشت (در حالت کلی) یکی سرمایه داری بود دیگری سوسیالیستی(کمونیسم برگرفته از سوسیالیسمه)
کمونیست معایب خودشو نشون داد(همونایی که بالا عرض کردم)
اونو کنار گذاشتن
الان همه جای دنیا (به جز چند کشور پیش پا افتاده مثل کره شمالی و کوبا) از روش نظام سرمایه داری استفاده میکنن
در حال حاظر ایده جدیدی کشف نشده که جای ایده سرمایه داری رو بگیره

نقل قول: اما استالین ودولتش با سیاست پاک اقتصادی پیش رفتند واختلاص وبریز بپاشی نداشتند(فقط درمورد استالین این را تایید می کنم)درضمن فساد برای دولت سخت است وسریع زیر سوال رفته وافشا می شود اما خصوصی ها خیر شاید هیچ وقت رسوا نشوند ومدام به دزدی ادامه دهند زیرا دولت همش زیر ذره بین مردم وهزار نفر دیگر است وباید به هزاران نفر جواب پس دهد ومو به مو ارائه گذارش دهد.البته به شخص راس دولت هم بستگی داره که مثل (استالین وهیتلر) پاک باشه یا مثل افراد دیگر ناپاک ورئیس دولت بسیار نقش مهمی درسیستم دارد

نه عزیز من تو فکر کن کارخانه مال دولته مدیز و حسابدار و سرکرده ها جمع میشن یواشکی میخورن
ولی کارخانه خصوصی باشه که صاحب کارخانه اجازه نمیده یکی یک ریال پولشو بخورن
پاسخ
جناب نيكلا!
آيا بي شرمي تا اين حد؟؟؟
آقاي غير عزيز! آيا من به تنهايي سه صفحه برايتان در نازي سنتر ننوشتم؟
آيا هر پست شما به اندازه چند صفحه نبود كه من تك تك جواب دادم و شما طفره رفتيد؟
آيا بارها به شما هشدار ندادم كه فقط و فقط در تايپيك مربوطه پست بدهيد و در تايپيك هاي ديگر به شعار دادن نپردازيد؟
اما شما چه كرديد؟ فقط به شعار دادن پرداختيد و لا غير!
حال اينجا بر عليه نازي سنتر جو سازي مي كنيد
واقعا براي شما متاسفم
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
چون استالین آدم دیکتاتور جدی وبسیار کاریی بود تونست با زیاد کار کردن شوروی رو از نظر اقتصادی به پیش برونه ولی آخرش چی شد یهویی اقتصادش از هم پاشید
چون تئوری که براش تعریف شده بود فقط ظاهر قشنگی داشت تو خالی بود
ممکنه یک تئوری بعد از 100 سال معایب خودشو نشون بده تو کل دنیارو نگاه کن دیگه میتونی کشور کمونیستی پیشرفته ای پیدا کنی؟
چی شده سینا نبینم آتیشیی؟
پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، FARID.SHOMPET
جناب درجست وجوی حقیقت چرا جو سازی می کنید چرا علیه من گناه می شوربد بیایید ومنطقی صحبت کنیم.چرا می زنیBig Grin
"دختر و افسر مرزی"

کمونیسم 6
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
اورمان جان اين كاربر يعني همين نيكلا كسي است كه صفحات متمادي پست هاي بلندي در نازي سنتر داد و حرف هاي بي ربطي نسبت به هم نوشت و بنده جوابشان را دادم ولي ايشان همچنان حاشيه رفتند و از قبول حقيقت سر باز زدند و الان اينجا ادعا دارند من دهانم را باز كردم و از كمونيسم حرف زدم مرا بن كردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

واقعا بي شرمي تا اين حد؟؟؟

حاضرم به دوستان لينك بدهم كه چقدر با ايشان مدارا كرده و جواب داديم بهشان ولي باز هم حقيقت را قبول نكرده و حاشيه رفتند
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نظرتون درمورد کمونیسم چیه؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان