26-02-2012، 16:39
چه ربطی داره ماداریم درمورد ظلم استالین درحق اذربایجان و ....حرف میزنیم
لطفا پاسخ ها روهم سریعتر بگید
|
کمونیسم |
|||||||||||||||||
26-02-2012، 16:39
چه ربطی داره ماداریم درمورد ظلم استالین درحق اذربایجان و ....حرف میزنیم
سرکوب ها حقیقت دارد وگاهی وقت ها حتی کار به شورش هم نمی رسد ونطق در دم خفه میشد.مادربزرگ من هم که اهل شمال است گفته که درکودکی اش کمونیست های استالین ریختن تو شمال واونها که پولدار بودن رو می کشتن که مادربزرگ من با فامیل هایش به سختی فرار کرد وچند ماه بعد وقتی برگشتند مرغ وخروس هایشان را کشته ونوکر هایشان را کتک زده بودند.آخه این چه کاری بود
![]() من سعی می کنم سریع بگم ماکروسافت که نیستم
26-02-2012، 16:44
پس شما هم با سرکوب مخالفان مخالفی
پس یعنی با استالین مخالفی کمونیست حزب خوبیست ولی قابل اجرا نیست مگر تغییرات اساسی در ان صورت بگیرد درست مثل نازیسم
26-02-2012، 16:51
چرا همچین چیزی رو می گید استالین کلی پیشرفت داد چرا باهاش مخالف باشم درضمن تغییرات اساسی را استالین صورت داد ونازیسم تغییرات اساسی نداشت وگرنه پیروز جنگ بود مثل شوروی
26-02-2012، 16:54
مثلا چه تغییراتی باید میداد
هرکسی مقداری خوبی کرده مقداری بدی این ما هستیم که لقب خوب یا بد به اشخاص تاریخی میزنیم من میگم اصلاحات استالین خوب ولی سرکوب مخالفان و ................بد بوده است
26-02-2012، 17:54
کارهای بد استالین را در پست های قبلی گفتم وفقط همان ها بود وحرف شما کاملا درست است همه ما کارهایی چه خوب چه بد انجام می دهیم اما نیکلای دوم هیچ کار بدی انجام نداد اوذاتا خوب بود.درمورد لنین فرض کنید استالین نبود وشوروی باسیاست های ناقص لنین که نه شامل پیشرفت نه صنعتی سازی وفاقد بسیاری از برنامه های مفید بود به کجا می رسید .صددرصد تاقبل از جنگ جهانی هم دوام نمی آورد وازهم می پاشید.ضمن آنکه کاملا مخالف هرگونه سرمایه داری بود که هیچ کشوری بدون سرمایه پیشرفت نمی کند یک سری از حرف های مارکس خنده دار است وعقل هرموجودی می فهمد غلط است
![]()
26-02-2012، 17:57
سلام گفتم شاید تو این بحث شرکت نکنم دوستان ناراحت شن
![]() درباره چیه؟ کمونیست؟ کی میگه خوبه؟ کی میگه بد؟ بحث در مورد استالینه یا ایده کمونیسم؟
26-02-2012، 18:37
همه پست ها رو بخون می فهمی.
26-02-2012، 18:57
آخه سخته
![]() حالا تو بگو دیگه چی میشه؟ ![]() من تخصصم تو اقتصاده ها ایده کمونیست هم یه بخش عمده ایش مربوط به اقتصاده
26-02-2012، 19:05
سخت نیست. بهتر هست بخونی وګرنه چیزی دست ګیرت نمیشه. پیام ها کوتاه است.
اقای نیکلای طرفدار کمونیست است. و دوست دار استالین. و ایشون از این ها تعریف می کند(البته مشکلاتش رو هم ګفته) و ما هم در مورد این جور چیز ها ګفت و ګو می کردیم. این که سیاست و عقاید و نظام کونیست خوب است یا بدږ البته یکمی هم از بدی های اقتصادش و خوبی هاش هم ګفتیم.
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
نظرتون درمورد کمونیسم چیه؟ |