امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کمونیسم

درمورد انتقاد نپذیرفتن استالین باید گفت که در کشوری که همه باهم رفیقند وبرابر چرا باید انتقاد باشد؟وکسانی که ضد استالین انتقاد می کردند بدی شوروی وپیشرفت نکردن آن در آن تحریم های سخت را می خواستند وبا وجود تحریم جهان علیه شوروی این کشور یکی از دو ابرقدرت بزرگ دنیا شد
درضمن سرمایه داری دولتی که هیتلر واستالین انجام می دادند سرمایه داری پاکی بود ودرآن دزدی نبود اختلاص نبودو...وهردوی آنها مفاسد اقتصادی را قلع وقم می کردند(البته هیتلر به شدت استالین این کاررا نمی کرد وترجیح می داد بااحترام و زیرکانه از سرمایه دارها استفاده کند)استالین پاک ترین نظام اقتصادی را بوجود آورد وهمین باعث محبوبیتش در شوروی شد که در سخنرانی ها می بینیم نیم ساعت برای او کف وسوت می زنند وبچه ها بسیار با او صمیمی اند وتقاضای دیدار اورا دارند زیرا او برخلاف لنین وامپراتوری روسیه فرزند سالاری را درجامعه آورد وموظف کرد که بچه ها به هیچ وجه کارنکنند واین کار باعث محبوبیتش بین کودکان ونوجوانان شد اما درآمد خانوار ها به شدت کاهش یافت.درضمن درهرشرایطی هم سرمایه داری دولتی عالیست واگر سرمایه داری خصوصی باشد دزدی وفساد های اقتصادی در نظام خصوصی عادی است.البته بستگی به رئیس دولت هم دارد که شخص پاکی باشد(مثل استالین وهیتلر)تادولت هم دچار فساد اقتصادی نشود
پاسخ
آگهی
نقل قول: درمورد انتقاد نپذیرفتن استالین باید گفت که در کشوری که همه باهم رفیقند وبرابر چرا باید انتقاد باشد؟وکسانی که ضد استالین انتقاد می کردند بدی شوروی وپیشرفت نکردن آن در آن تحریم های سخت را می خواستند وبا وجود تحریم جهان علیه شوروی این کشور یکی از دو ابرقدرت بزرگ دنیا شد
منطقی نیست سخن شما. چون هیچ وقت نمیشه ګفت که کی کاملا درست میګه جامعه ای خوشبخت خواهد بود که مردم ان با هر اندیشه و عقیده ای در ان باشند و بتوانند دیدګاه خود را بګویند.
رفیق بودن که نشد دلیل.
انتقاد باعث پيشرفت میشه نه پسرفت.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
من گفته های قرآن را قبول دارم وبسیار دانشمندانه است وکمونیست ها بسیاری از عقایدشان مثل برابری همان(برادری)مسلمانان است اما مسیحیت ویهودیت تحریف شده کپیتالیسم است وحتما خدایی وجود دارد وگرنه چطور ممکن است این همه بادقت مخلوقات خلق شوند طبقه بندی شوند وداری خصوصیت شوند وبفت های تمام بدن آنها با دقت چیده شده ونیازمند خالقی متفکر است که دلیل وجود اوست.
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، 1939
نقل قول: این همونی هستش که در جستجوی حقیقت میگفت
بنده چند روز پیش تو نازی سنتر بودم
شما نرفتید نازی سنتر ولی ایشون امدند
اهان. ولی ایشون از کجا این جا رو ګیر اورده؟؟؟ Big Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
عجب
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HuhHuh
از خودشون بپرسید
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

کمونیسم 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
من کلی جست وجو کردم تا فضایی بحث دار تاریخی پیدا کنم واتفاقی به سایت شما برخوردم وفکر کردم که دیگر نازی ها اینجا نیستند ومن را اذیت نمی کنند این طورنیست؟؟؟؟درنازی سنتر من داشتم با جناب درجست وجوی حقیقت بحث منطقی می کردم که چند نفر وسط بحث پریدند ومنو اخراج کردندDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
تازه استالین انچنانم که شما میگید موافق نداشت رفیق
-----------------------------------------------------------------------------------------
اینا عادتشونو به دل نگیر
اینجاهم چند تا نازی داره که هر بیست سال یکبار به اینجا سر میزنند

کمونیسم 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
راستی من می خواستم درباب هولوکاست با جناب درجست وجوی حقیقت بحثی داشته باشم ولی ایشون رو پیدا نمی کنمExclamationایشون دربحث ها درجایی مثل قضیه لیو شائوچی من را قانع کردند
پاسخ
این هفته اقای سینا(در جستجوی حقیقت) کم انلاین شدن در اینترنت به این دلیل که سرشون شلوغه ولی به فلش خور هم زیاد سر می زنند.
این جا هم نازی داره چند تاییBig Grin
اتفاقا من هم از نازی سنتر بیرون شدم و خیلی هم به من دشنام و این چیز ها می دادن. جای شګفت این جا هست که هر تاپيکی که می ګذاشتم که مخالف عقایدشون بود و یا این که حقیقتی و یا تحقیقی در مورد هیتلر و نازیسم و جنګجهانی بود رو پاک می کردن(مخصوصا تاپيک اشتباهات نظامی هیتلر که در این جا هم هست ولی در این جا هم به دلیل حجوم نازی ها بسته شد تاپيک و به صفحات قدیمی تر رفته)

پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
دوست عزیز یه سوال
شمااز کشتار قفقازا و به هلاکت رساندن مخالفان توسط استالین طرفداری میکنید؟

کمونیسم 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نظرتون درمورد کمونیسم چیه؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان