امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی چنگیز خان

مهم اینه در اخر فهمیدن علم دنش چیه
خودشون به سراغ این کار رفتند
از کاری که کردند پشیمون شدند
شماها هم انقدر چنگیز مغول رو بزرگ نکنید
A little thought can make all the difference
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
اورمان جان یکی از بزرګ ترین نکته هایی که در جنګ های مهم چنګیز در تاریخ جهان ثبت شده این هست که دستور داد شهر هایی چون هرات و شانګهای قدیم و .... رو اتش بزنند و همه مردمان از پير کودک و زن همه و همه رو بکشن. حال پاسخ مرا چرا نمیدی؟؟؟؟ این جوانمردی است؟؟؟
چرا بحث تبریز رو میکشی وسط؟؟؟؟
نقل قول: من هرچی بگم بدون دلیل حرف نمیزنم
چرا بدون دلیل چند بار چیز هایی رو ګفتی که موچت ګرفته شده. یکیش هم همین جوانمردی چنګیز هست که هی میګی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط .ali.
نقل قول: چرا بحث تبریز رو میکشی وسط؟؟؟؟
همان نگرش دنبال نقطه گشتن در برابر هزاران صفحه است که بیان شد.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، .ali.
ببخشید اینجا نبودم
اون زمان طبیعی بود تو جنگ شهر آتش میزدن
ولی منظور من از جوانمردی از یک نقطه نظر دیگه یی هست
وقتی حرفی میزد حتما سر حرفش می ایستاد ممکن نبود به دوستاش خیانت کنه از این جهتها میگم
پاسخ
نقل قول: ببخشید اینجا نبودم
اون زمان طبیعی بود تو جنگ شهر آتش میزدن
ولی منظور من از جوانمردی از یک نقطه نظر دیگه یی هست
وقتی حرفی میزد حتما سر حرفش می ایستاد ممکن نبود به دوستاش خیانت کنه از این جهتها میگم
به نظرم دیگه جواب های شما داره به جوک و ظنز بیش تر شبیه می شه تا بحث...

الان شما یعنی داری منطقی حرف می زنی!!!

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
Big GrinBig GrinBig Grin
به قول صابر این نګرش نقطه ای است.
اصلا ربطی نداره اورمان جان اعتراف کن اشتباه ګفتی باید وفاداری به یارانش رو میګفتی نه جوانمردی. اګر تاریخ قبل از میلاد مسیح رو با دقت فراوان خونده باشی می دونی که خیلی از پادشاهان و فرماندهان با این که هنوز دین مسیحیت در اروپا وجود نداشت و با این که فرهنګ جهانیان پایین بود ولی معمولا شاه ها و فرماندهان شهری رو اتیش نمی زدند. حتی اګر به قرن ۱۴۰۰ و ۱۵۰۰ میلادی که جنګ های اروپا بسیار زیاد بود نګاه کنی معمولا شهری رو اتیش نمی زدند و بویی از جوانمردی برده بودند.
در هر شرایط و زمانی اګر مردم بی ګناه بمیرن این میشه زیر پا ګذاشتن انسانیت و جوانمردی در نتیجه چنګیز جوانمرد نبود.

پاسخ
طبق آمار ویکیپدیا جمعیت مغولستان چیزی حدود ۲٬۰۹۵٬۰۰۰ نفر می باشد.

اگر تعداد جمعیت مغولستان را در حدود 700 سال پیش در نظر بگیریم تعداد مغولان با این حساب بسیار اندک خواهد بود.

با این حساب اگر کل جمعیت مغولان به احتساب کودکان و زنان ،در آن زمان در قلمرو مغول تقسیم میشدند، حتی برای هر شهر یک مغول هم نمیرسید. پس با این اوصاف نتیجه چیست؟

از نظر من مغولان (ترک فرهنگ و ترک نژاد) و بخصوص چنگیز خان مغول به تقلید از اجداد خود که حدود 2000 سال پیش با متحد کردن ملل ترک حکومت قدرتمند گوک تورک را بنیان نهاده بودند، در صدد اتحاد دوباره ملل ترک برخاسته و اقدام میکند. البته که در این راه بسیار موفق شده و ترک های جهان را باهم متحد میسازد. و به نظر شخصی خودم هیچ خونریزی و سوزاندن کتابی در این دوره اتفاق نمی افتد بلکه فرهنگ مناطق تحت سیطره مغول نیز در سایه امنیت و ... بسیار اعتلا می یابد.

و در این میان دشمنان ترکان و اسلام و کسانی که از این اتحاد ترس بسیاری دارند تا به امروز تلاش مجدانه خود را برای جداسازی ملل ترک از هم بکار گرفته اند. و با ایجاد اختلافات مذهبی میان این ملل و همچنین جدا سازی فرهنگی میان ملل ترک ضربه شدیدی به این ملل وارد کرده اند.

درباره ی چنگیز خان 11
پاسخ
چرا آتش میزدند در ضمن شما به دلیل اینکه ما ایرانی هستیم و مدتی زیر سلطه اونا بودیم نمیتونین قبول کنین که اون آدم بسیار بزرگی بوده و خصوصیات فوق العاده ای داشته
ولی من نه اینکه فرا منطقه ای فکر میکنم وسعت دیدم زیادتر از شماست و چیزهایی که شما نمیتونین ببینین من میبینمTongue
پاسخ
به نظرم شما هم مثل دوست عزیز azarbayjanliam عقاید پ.ت دارید و کلا بحث با چنین عقایدی بی معنی است چون کلا همه چی رو ول کرده اخر می گویند حرف من درست است و کلا به صورت خودرو صاحب نظر و نظریه پرداز می شوند و از خودشان در می اورند مطالب رو.
البته این حرف رو دارم با دلیلی که دیدید می گم و نه از رو هوا.

پاسخ
نقل قول: طبق آمار ویکیپدیا جمعیت مغولستان چیزی حدود ۲٬۰۹۵٬۰۰۰ نفر می باشد اگر تعداد جمعیت مغولستان را در حدود 700 سال پیش در نظر بگیریم تعداد مغولان با این حساب بسیار اندک خواهد بود.

با این حساب اگر کل جمعیت مغولان به احتساب کودکان و زنان ،در آن زمان در قلمرو مغول تقسیم میشدند، حتی برای هر شهر یک مغول هم نمیرسید. پس با این اوصاف نتیجه چیست؟
.
باز هم که شما تاریخ ساختی همین جوری. چه ربطی داره؟؟؟ شما چیزی از امار می دونید؟؟؟؟
اصلا ربطی به این چیز ها نداره. برای نمونه زمان رضا شاه جمعیت ایران رشد که نکرد هیچ رشد منفی هم داشت. جمعیت ۲۵ میلیونی شده بوده ۱۰ میلیون (امار های متفاوتی است ولی همه حکایت بر کاهش جمعیت دارن). اګر ګفته شما درست باشه (که نیست) جمعیت ایران زمان هخامنشیان باید ۱۰ هزار نفر باشه که اصلا ربطی نداره. در نتیجه در هر دوره ای کشور ها جمعیتشون کم و زیاد میشه. ربطی به این نداره که اون موقع ۵۰۰ سال پیش بوده و یا ۱۰۰۰ سال پیش. ممکنه ۱۰۰۰ ساله پیش جمعیت مغولستان از هر جایی بیشتر باشه.

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حقایقی درباره زندگی در قرون وسطی
  نظرتون درباره اسکندر مقدونی چیه؟؟
  دانستنی​هایی درباره پرچم ایران؛ از باستان تا امروز..
  همه چیز درباره عید نوروز باستانی ایران...
  حقایقی درباره اسکندر مقدونی!
  درباره کوروش
  نظرتون درباره ی داریوش سوم چیه؟؟
  درباره زئوس خدای خدایان یونان
  همه چیز درباره ی چین باستان
  مطالبی جالب و خواندنی درباره " اژدها " و جایگاه آن در ایران باستان...!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان