موضوعها: 23
سپاس ها 1963
سپاس شده 1237 بار در 486 ارسال
حالت من: هیچ کدام
برادرا و خواهرای عزیزم ،آدم هر چیزی رو که می شنوه نباید باور کنه. تو قرآن کریم آیه ای هست که می فرماید«حکومت با کفر می ماند ولی با ظلم هرگز».
شما فکر نمی کنید مغولها با اینقدر آدم کشتن و این همه ظلم کردن نمیتونستن حتی یک سال دوام بیارن اون هم توی یکی از فتوحات چه برسه به 100 سال اون هم تو یک قلمروی به این وسعت .
مغولها استاد نظامی گری بودند و استاد سیاست درین شکی نیست ، ولی ببینیم آیا بهترین سیاست و بهترین نظامی گری میتونه با ظلم کردن دوام بیاره؟ خیر
نمونش همین آمریکا نتونست در قرن 21 با اون همه امکانات و تکنولوژی و ثروت و همچنین دست خالی بودن مردم توی یک کشوری مثل عراق بمونه.
حالا از این بگذریم که در زمان چنگیز چقدر علومی مثل نجوم ، ریاضیان و طب گسترش پیدا کرد و بسیاری از بنا ها و آبادانی ها هم اون موقع ساخته شد.
تا بحال هم هیچ کس مثل رضا شاه وحشی گری نکرده و کتابخانه نسوزونده.
موضوعها: 362
سپاس ها 47972
سپاس شده 49567 بار در 15655 ارسال
خیلی خنده دار هست که چند نفر به خودشون اجازه میدن که کتاب های تاریخ نویسان چینی ، تبتی ، قزاق ، ایرانی و یونانی و رومی و هندی و چند کتیبه به دست امده از اخرین ګزارشات تاریخ که در زمان حمله مغول ها به چین نوشته شده رو دروغ بشمارند.
این کتیبه ها و دست نوشته ها بیشترشون توی موزه های اروپا و چین نګهداری میشه. و تعدادیشون هم توی انبار میراث فرهنګی شاینګهای چین قرار دارد که مردم نمی تونن ببیننشون.
واقعا متاسفم برای شما ها که شک شبه میخواهید همه مدارک به دست امده در مورد حکومت مغول ها رو پوچ بشمارید. اطلاعاتی ندارید در این مورد من مطمین هستم. چون خودم در مورد دوره مغول ها زیاد خوندم.
از همه مهم تر اګر به تاریخ نګاه کنید معمولا مغول ها در هر دوره ای ظلم و ستم به همسایه هاشون داشتن.
چه طور چنین چیزی ممکن است که شما میګید؟؟؟؟؟ برای نمونه بریتانیا(که امروزه انګلیستان بهش ګفته میشه ولی این به دلیل تغییر بعضی از سیاست های رژیمشون است) بیشتر از ۸۰۰ سال حکومت کرده(با وجود شاهان خوب و بد و با وجود داشتن دربار مفت خور و ظلم های بسیار به ایسلندی ها و پولندی ها و اسکاتلندی ها ،....) در این مورد به قرن ۱۹ و ۲۰ و ۲۱ نګاه نکنید. چون جامعه های پيشرفت کردن. مردم با سواد و با فهم شدن. ولی اون زمان(یعنی ۱۰۰۰ سال تا ۵۰۰ سال پیش) چی؟؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب
درباره گذشته و حال داشته باشی، راههای ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!
موضوعها: 0
سپاس ها 51
سپاس شده 179 بار در 100 ارسال
تو بلد نیستی درست بحث کنی من چیکار کنم؟
کتاب یاسا چنگیز از گنجینه های یونسکو هستش
او عاشق فرماندهانش بوده اینو تو تاریخ نوشته
تو دوره مغول ایران پیشرفت زیادی کرده
اداره بزرگترین امپراتوری جهان بدون علم امکانپذیر نیست
اینا همش نشون میده چنگیز آدم باسواد و مدبری بوده
نمیشه که کتاب یاسارو رد کرد نمیشه که منکر پیشرفت ایران در زمان مغولها شد که
موضوعها: 362
سپاس ها 47972
سپاس شده 49567 بار در 15655 ارسال
بله صابر درست میګه. دانش مندانی ایرانی سهم بزرګی در اداره حکومت های تصرف شده توسط مغول ها داشتن.
من یک چیز رو فهمیدم این که شما تاریخنویسان چینی و تبتی و مهم تر از همه هندی رو نادیده ګرفته و میګید دروغ ګو هستن و چرت میګن.
و چنګیز خان ادم بزرګی بود و خیلی هم حالش بود.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب
درباره گذشته و حال داشته باشی، راههای ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!
موضوعها: 0
سپاس ها 51
سپاس شده 179 بار در 100 ارسال
هرجا ویرانی شده به خاطر غریبه هاست هرجا خدمتی شده به خاطر دانشمندان خودمونه
خوب اگه اینا اینقدر بد بودن که دانشمندی دورو بر خودشون راه نمیدادند که