08-01-2013، 10:22
خیلی قشنگ بود آخی
|
بالشت خیس (بیا ضرر کردی اسممو عوض میکنم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-01-2013، 10:22
خیلی قشنگ بود آخی
من از نسل زخمی عشقم،
بال هایم را شکسته اند پرهایم زخمی و خونیست داغ و درد دوری ات ویرانم کرده چگونه زیر این باران غم بروم و خیس نشوم؟! چگونه با قایق شکسته میان این دریای جدایی غرق نشوم!؟ چگونه تا لحظه رسیدن به تو ثانیه ها را تحمل کنم؟! چگونه ار تب عشق تو بسوزم و تنهاتر از قناری نمیرم؟! چگونه...؟!
08-01-2013، 19:43
توی ایـن چـنـد سالِ عُمـرم یه چـیز ُخـوب فهمیـدَم ؛
گـُذر ِ زَمـان هیچ چیز ُحـَل نمیکُنه ... ماست مالــے میکُـنه ..
09-01-2013، 11:33
تــَــنــهــاييَـ م را بـا كَسـ يـ قِسـ مَـ تْ نَخـ وآهَـ م كَـ رد
يِكـ بآر قِسـ مَـ تْ كَـ ـردَم... چَنـ دينْ بَرآبَـ ر شُــ د ........................
17-01-2013، 0:06
انتظـــار گفتنش شیرین است!
حالا که نوبتــــــ به عملش رسیـــده، جامیزنیم میگیم چه قد صبر کنیم و بهونه های عاشقی!
17-01-2013، 8:19
بایست و تماشا کن! کسی را که برای ماندنت
دست به دعا برداشته بود امروز برای رفتنت نذر کرده است!
18-01-2013، 9:31
اگه میدونستی که چقدر تنهام برام اشک میریختی
اما اگه میدونستی که چقدر اشک میریزم هیچوقت تنهام نمیزاشتی
07-02-2013، 10:34
میشود برخاست در باران
دست در دست نجیب مهربانی میشود در کوچههای شهر جاری شد میشود با فرصت آیینهها آمیخت با نگاهی با نفسهای نگاهی میشود سرشار از راز بهاری شد دستهای خستهای پیچیده با حسرت چشمهایی مانده با دیوار رویاروی چشمها را میشود پرسید
07-02-2013، 14:32
سر به هوا نیستــــم
امــــا همیشـــــه چشــــم به آسمان دارم حال عجیبـــی ست دیدن ِ همان آسمان که شاید "تو" دقایقی پیش به آن نگاه کـــرده ای...!!!
07-02-2013، 15:43
با مداد رنگی هایم
یاد خوب آمدنت را نقاشی كرده ام و جاده سفید رفتنت را خط خطی .... روز تولدم را سیاه و روز مرگم را... واژه هایی كه نقش می بندند روی كاغذ برایم بی رنگند! و نفس هایی كه حبس می شوند درون حنجره ام بی حرف آه ... " دوســـــــــــــــــــــت دارم بمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــرم " تا دیگر پذیرای غم و اندوه نباشم شوره زار قلبم محتاج باران است خدایــــــــــــــــــــــــــابگو باران ببارد ... و باز هق هق گریه این آهنگ بی كلام و تكراری اجازه سخن نمی دهد ساكت و خاموش پی چیزی می گردم كه سالهـــــــــاست زیر خروارها برگرز سفید پنهان شده بود ... تا حال از خود پرسیده ای ؟ سرنوشتم را تا كدامین معبد بی نام خواهی برد ؟! گناهم چیست ؟ كه اینگونه در این زندان اســـیرم بـــــــــــــــــار غـــــــــــــم سنگین و طاقت فرساست یاریم كن یاریم كن ....
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
جمله های خیلی خوشگل{نیای تو خیلی ضرر کردی} | |||||
تنها نشسته ام و چای مینوشم و بغض میکنم..... | |||||
تا حالا فک کردی؟؟؟... | |||||
تــا حالا بِه ایـــنــــ فک کردی♥!!!! | |||||
خودم را باور میکنم:... |