26-12-2012، 9:03
اونی که دستش دور گردن شماست
قلادش دست ما بود
خوب پارس نکرد، ولش کردیم
قلادش دست ما بود
خوب پارس نکرد، ولش کردیم
|
به آسمان که می نگرم دلم بیشتر می گیرد... |
||||||||||||||
26-12-2012، 9:03
اونی که دستش دور گردن شماست
قلادش دست ما بود خوب پارس نکرد، ولش کردیم
01-01-2013، 19:56
در نگاه كسانی كه پرواز را نمی فهمند ،
هر چه بیشتر اوج بگیری كوچكتر خواهی شد
02-01-2013، 11:45
گاهی دلت میخواد همه بغضهات از توی نگاهت خونده بشن...
میدونی که جسارت گفتن کلمه ها رو نداری... اما یه نگاه گنگ تحویل میگیری یا جمله ای مثل: چیزی شده؟؟!!! اونجاست که بغضت رو با لیوان سکوت سر میکشی و با لبخندی سرد میگی: نه،هیچی ...
02-01-2013، 14:04
خیلی از آدم هایی که دوست دارن با شما باشند ؛
از روی علاقه به شما نیست ، صرفاً به خاطر این که چشم ندارند شما را با کسِ دیگری ببینند ! آن زمانیکه مطمئن شدند تنها هستید تنهایتان می گذارند ...
02-01-2013، 14:28
02-01-2013، 15:01
حتی موقع مردنم، با من همرنگ نیستی....
من سفید بر تن میکنم و تو سیاه
04-01-2013، 1:39
ای آسمان زیبا امشب دلم گرفته
از های و هوی دنیا امشب دلم گرفته یک سینه غزق مستی دارد هوای باران از این خراب رسوا امشب دلم گرفته امشب خیال دارم تا صبح گریه کنم شرمنده ام خدایا امشب دلم گرفته خون دل شکسته بر دیدگان تشنه باید شود هویدا امشب دلم گرفته ساقی عجب صفایی دارد پیاله ی تو پر کن به جان مولا امشب دلم گرفته گفتی خیال بس کن فرمایشت متین است فردا به چشم اما امشب دلم گرفته
05-01-2013، 22:07
آرزوهایت بلند بود دست های من کوتاه تو نردبان خواسته بودی من صندلی بودم با این همه فراموشم مکن وقتی بر صندلی فرسوده ات نشسته ای و به ماه فکر می کنی...
05-01-2013، 23:37
من خســــــــــــــــــــــــــــــته ترین واژه ملموس غریــــــــــــــــــــــــــــبم.کاش دراین وسعت سبز یک نفر دردمرا میــــــــــــــــــــــفهمید.......... خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــا :یا خیلی برگردون عقب یابزن بره جلو اینجای زندگی دلم خیلی گرفته/////// کـــــــــــــــــــــــــاش درکودکی ام میماندم.جایی که تنها تلخی زندگیم ام شربت تبم بود...... تاوان حرفهایی که نمی توانیم بگوییم تارهای سفیدی ست لابه به لای موهایمان"""""" سوختم باران بزن شاید تو خاموشم کنی.شایدامشب سوزش این زخم هارا کم کنی.آه باران من سروپای وجودم اتش است.پس بزن باران بزن شاید تو خاموشم کنی....... سپاس یادتون نره دوستان
06-01-2013، 10:56
وزنم را زمين نمي پزيرد
بي تو در هوا معلقم | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
وقتی ۱۶سال بیشتر نداشت | |||||
طلاق اقتصادی میان همسران از کجا نشأت می گیرد؟ | |||||
چشم ها بیشتر می فهمند |