13-12-2012، 12:53
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند ، عشق بورز به آن ها که دلت را شکستند ، دعا کن برای آنان که نفرینت کردند ، درخت باش به رغم تبرها ، بهار شو و بخند که خدا هنوز آن بالا با ماست ...
|
عشق و خیانت |
|||||||||||||||||||||||||||||
13-12-2012، 12:53
شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند ، عشق بورز به آن ها که دلت را شکستند ، دعا کن برای آنان که نفرینت کردند ، درخت باش به رغم تبرها ، بهار شو و بخند که خدا هنوز آن بالا با ماست ...
13-12-2012، 13:19
جانمی جان.
چه باحال.
13-12-2012، 17:11
یکرنگ که باشی
زود چشمشان را میزنی، خسته میشوند از رنگ تکراریت، این روزها دوره ی رنگین کمان هاست…
13-12-2012، 20:21
خـُدايـــــآ
دلـگـيـر نـشـو از مــنـــــ ولــے تـــہ نـآمـــرديـــہ دُنـيـــــاتــــــ .................... چشــم هايــم را به آسمانــــ مي دوزَم ... در جستجويِ خدايي کــه قــرار بــود " در همـيــن نـزديـکي هـا باشد "
13-12-2012، 20:56
شبها چشمانم
میعادگاه اشک می شوند و غم همنشین قلبم دوباره بغضهای خسته و کهنه اسیره گلوی سردم می شوند ای کسی که در حکایت شب پنهان شده ایی به عظمت آبیه دلم نظری کن و ببین این دل چه عاشقانه می تپد فقط در انتظاره آمدنه تو.........!!!
13-12-2012، 21:23
دستم را گرفتي و گفتي:دستانت چقدر عوض شده است...
سري تکان دادم و در دل گفتم: بي انصاف!! دستان من تغييري نکرده،تو به دستان ديگري عادت کرده ايي
13-12-2012، 21:28
مــَن یــــه روزے دخــــترے بـــودَم کــه از تـــه دل مــے خَـــندیدَم...!!!
مــــَن یـــه روز آروم تــــَرین اعــــصآب دُنیـــآ رو دآشــــتَم...!!! اکــــنون بــے آنکـــــه شآد بـــآشَــم نـــفس مــے کشَـــم... بـــے آنکــــه شآد بآشــــم زیــــر بآرآن رآه مـــی رَوم... بــے آنکـــــه شآد بآشــــم زنــدگــے مــے کـــــُنَم... دیگـــــرآن از کـــنآرم عبــــور مـــے کـننـــد... ســــرد و سنگـــــین... بــے آنکــــه نآمــــم رآ بــه خآطـــر بیآورنــد... جــورے عبـــــور مـــے کننــد کــــه انگـــــآر مـــن نیســـــتم.... حـــــرفــے نیــــست...فقـــط خســـته ام ... مــن دخــــــترے هـــستم کـــــه بآتمـــــآم تـــوآن بآ ســـرنوشـــت مــے جنگـــــد... وچــــه جنگــــ نآبـــــرآبرے... مـــن خـــــسته ام ولـــے مــَغــــــلوب نخــوآهــــَم شــــُد...!!! ![]()
13-12-2012، 21:32
سفارتخانه ات را در دلم
به آتش می کشانم اینجا دیگر جای تو نیست ...
13-12-2012، 22:13
مرصی خوب بود
14-12-2012، 12:38
دوست دارم بداند هر روز که پلک هایم را باز میکنم چشمانم به دنبال چه میگردد
اولین چیزی که چشمانم دوست دارد ببیند این است که جایش کنارم خالی نباشد همین
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
همسرتان خیانت نمیکند به شرطی که … | |||||
خیانت | |||||
خیانت | |||||
![]() |
یک نگاه=========خیانت |