موضوعها: 1,591
سپاس ها 500
سپاس شده 8838 بار در 5704 ارسال
حالت من:
بایدن به رهبر چین می گوید که سیاست ایالات متحده در مورد تایوان تغییر نکرده است - کاخ سفید
...
وزارت خارجه روسیه در واکنش به اظهارات جوزپ بورل، رئیس دیپلماسی اروپایی درباره خروج روسیه از برجام، گفت که از خداحافظی با شورای اروپا پشیمان نیستیم.
.....
گزارش جدید وزارت دفاع روسیه درباره وضعیت عصر 18 مارس
▪️ طی روز گذشته، بدون مشارکت کیف رسمی، بیش از 14.3 هزار نفر از مناطق خطرناک اوکراین به فدراسیون روسیه تخلیه شدند.
▪️ نیروهای مسلح روسیه آماده باز کردن راهروها و آزادی ملی گرایان از ماریوپل هستند، اما مقامات اوکراینی این پیشنهاد را رد کردند.
▪️ 181 شهروند خارجی از مناطق خطرناک اوکراین به کریمه تخلیه شدند.
▪️ نیروهای مسلح فدراسیون روسیه آماده تضمین جان ملی گراهایی هستند که هنگام خروج از ماریوپل اسلحه خود را زمین گذاشته اند.
▪️ بر اساس رهگیری های رادیویی، تا 200 شبه نظامی از ماریوپل در جهت زاپوروژیه فرار کردند که 93 نفر از آنها نابود شدند.
▪️ تعداد شهروندان تخلیه شده از ماریوپل در طول روز بیش از 13.7 هزار نفر افزایش یافته و بیش از 56.7 هزار نفر است.
▪️ طی سه روز گذشته، ملیگرایان اوکراینی به طور فعال با کییف در مورد رفع انسداد ماریوپل ارتباط برقرار کردهاند.
▪️ روسیه به سازمان ملل، سازمان امنیت و همکاری اروپا و صلیب سرخ در مورد جنایات احتمالی علیه غیرنظامیان در ماریوپل و تلاش برای نسبت دادن آنها به فدراسیون روسیه هشدار می دهد.
▪️ ملیگرایان به محل توزیع کمکهای بشردوستانه در خارکف شلیک کردند، غیرنظامیان را در Severodonetsk تیراندازی کردند.
▪️ مقامات کی یف به ملی گرایان مسدود شده در ماریوپل پیشنهاد می کنند که از بیش از 200 هزار غیرنظامی به عنوان سپر انسانی استفاده کنند.
▪️ کیف رسمی عدم امکان کمک به ملی گرایان مسدود شده در ماریوپل را درک می کند و به آنها پیشنهاد می دهد که خود را قربانی کنند.
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
سپاس ها 500
حالت من:
هواپیمای نظامی آمریکا با چهار سرنشین در نروژ سقوط کرد - Aftenposten
.....
❗️سازمان ملل متحد موفق شد اولین کاروان کمک های بشردوستانه را به شهر سومی برساند - هماهنگ کننده ویژه اوکراین
ثبت نام کنید یا
سپاس ها 500
حالت من:
تحولات دیپلماتیک
لاوروف: غرب به دنبال منزوی کردن و به حاشیه راندن روسیه و توقف توسعه آن است؛ تحریم ها ما را قوی تر می کند
پوتین: دونباس در معرض نسل کشی قرار داشت، هدف عملیات نظامی روسیه رهایی از آن بود
کرملین: اظهارات بایدن در حال تبدیل شدن به اهانت شخصی به پوتین است
سفارت روسیه به اسپوتنیک: بلغارستان 10 دیپلمات روس را "عنصر نامطلوب" اعلام کرد
پوتین در گفتگو با صدراعظم آلمان: کی یف به دنبال به درازا کشاندن مذاکرات است و پیشنهادات غیرواقعی مطرح می کند
وزارت امور خارجه روسیه تلاشها برای زیر سوال بردن تعهد روسیه به احیای برجام را یک "بازی ناجوانمردانه" خواند
لتونی، استونی و لیتوانی 10 دیپلمات روس را به دلیل آنچه "فعالیت ناسازگار با وضعیت دیپلماتیک" آن ها خوانده اند، اخراج کردند
رئیس جمهور چین به بایدن: ایالات متحده و چین باید برای حفظ صلح و آرامش جهانی تلاش کنند
وزارت خارجه روسیه: مسکو به تمامی اخراجهای بیاساس دیپلماتهای روس پاسخ خواهد داد/اسپوتنیک
ثبت نام کنید یا
سپاس ها 500
حالت من:
روسیه به غرب: اشتباهاتتان را بپذیرید و خواستههای ایران را برآورده کنید
سخنگوی وزارت خارجه روسیه از طرف غربی مذاکرات وین خواست بهجای متهم کردن روسیه، اشتباهاتشان را بپذیرند و خواستههای مشروع ایران را برآورده کنند.
ثبت نام کنید یا
سپاس ها 500
حالت من:
یک مقام وزارت خارجه چین در واکنش به اظهارات استولتنبرگ، ناتو را نیروی مخربی خواند که صلح و ثبات در اروپا و سراسر جهان را تهدید می کند.
این مقام چینی افزود: ما هرگز فراموش نخواهیم کرد که چه کسی سفارت ما را در جمهوری سوسیالیستی فدرال یوگسلاوی بمباران کرد. ما نیازی به سخنرانی در مورد قانون از جانب کسانی که قوانین بین المللی را نقض می کنند نداریم.
..
❗وزارت خارجه روسیه:
در صورت لغو تحریم، ایران با ارز دریافتی از فروش نفت خود خریدهای بیشتر تسلیحاتی را از روسیه آغاز میکند.
....
لوکاشنکو: روسیه تنها متحد بلاروس نیست، بلکه یک نهاد در حوزه اقتصادی و نظامی است.
لوکاشنکو با بیان اینکه روسیه به اوکراین پیشنهاد می کند مانند بلاروس شود، گفت: کیف نباید سلاح هسته ای داشته باشد و فدراسیون روسیه را تهدید کند.
....
ژنرال آندری موردویچو ، فرمانده ارتش مشترک هشتم روسیه ، جمیع فرماندهی جنوبی ارتش روسیه در فرودگاه خرسون کشته شده است.
هنوز سند خاصی برای این ادعا از طرف اوکراین ارائه نشده است.
.....
لوکاشنکا : زلنسکی اکنون کنترل کمی بر فرآیندهای اوکراین دارد، آنها توسط نمایندگان غرب و ایالات متحده که در کیف نشسته اند کنترل می شوند
در عین حال، برای غرب مفید است که بلاروس و فدراسیون روسیه را در این باتلاق "غرق" کنند.
.....
ثبت نام کنید یا
سپاس ها 500
حالت من:
الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس در پاسخ به این سوال که "آیا از اقدامات نظامی روسیه علیه اوکراین حمایت می کنید؟" گفت : من هرگز از هیچ اقدام نظامی حمایت نکرده ام و هرگز از آنها حمایت نخواهم کرد. نه از روسیه، نه از ژاپن، نه از اوکراین، نه از آمریکا. جنگ غیر قابل قبول است تا جایی که به روابط و حمایت ما از روسیه در هر شرایطی مربوط می شود، ما متحد هستیم، توافقات مناسبی داریم.
....
در ماریوپول، فرمانده گردان دوم گشت 23 تیپ گارد ملی اوکراین، سرهنگ دوم یوری روی توسط یک تک تیرانداز جمهوری خود خوانده دونتسک کشته شد
ثبت نام کنید یا
سپاس ها 500
حالت من:
مشاور زلنسکی:
رئیس جمهور سابق می دانست که ناتو هرگز ما را نخواهد پذیرفت.
ثبت نام کنید یا
سپاس ها 500
حالت من:
❗ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین:
این تنها شانس روسیه برای کاهش آسیب اشتباهات خود است. ما همیشه بر مذاکره اصرار داشتیم، شما همیشه پیشنهاد گفت و گو را داده اید.
من میخواهم همه اکنون، بهویژه در مسکو، صدای من را بشنوند: وقت ملاقات است، زمان صحبت است، زمان بازگرداندن تمامیت ارضی و عدالت برای اوکراین است، در غیر این صورت خسارات روسیه به حدی خواهد بود که چندین نسل را در بر خواهد گرفت.
....
90 درصد شهر ماریوپل ویران شد.
ثبت نام کنید یا
سپاس ها 500
حالت من:
امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه هشدار داد که جنگ میان روسیه و اوکراین باعث ایجاد یک بحران غذایی شدید در آفریقا و خاورمیانه در ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده خواهد شد.
ثبت نام کنید یا