27-12-2021، 9:00
نقل قول: باهات قهر شدم دلم و شكستي|:Im Sorry
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||
27-12-2021، 9:00
نقل قول: باهات قهر شدم دلم و شكستي|:Im Sorry
27-12-2021، 12:45
نقل قول: سهند ph خونت چنده ؟؟ چرا باید همچین چیزی رو بدونم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان واقعا جا داره بگم : تموم شد ؟ خیلی تاثیر گذار بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به به خیلیم زیبا مرسی وقت گذاشتی برای نوشتنش عزیزم (:
نقل قول: اینگونه محبوبی چرا ؟؟ (:اتفاقا من اصلا آدم محبوبی نیستم یعنی از اونایی نیستم ک وارد ی جمعی بشم بگن جااااان اومد البته رو اعصاب هم نیستم ولی خب ی سری آدمای معدود منو دوست دارن (= مرسی نظر لطفته
نقل قول: تو هیتلری بودی خبرنداشتیم؟ تقصیر پرهام سزارسوال اول : چیشد که به این نتیجه رسیدی ؟؟ سوال دوم : پهلام کیه ؟؟ نقل قول: چرا تو انقد تنهاییمگه تنهایی چشه ؟؟
27-12-2021، 15:01
نقل قول: اگه عربا به ایران حمله کنن تو طرفدار عرباییخیر طرفدار هیچکی نمیشم خودمو نجات میدم._.
27-12-2021، 17:21
الحق که اسمت بهت میاد شیرینک (:
خیلی ممنون از شما
27-12-2021، 19:14
نقل قول: آواتارت ترسناکه /:آواتارم به نظرم یه دختر شیک و کاریزماتیکه ، کجاش ترسناکه دقیقا ؟؟ ببین ، رنگ بنفش هم داره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20211226-211321-Instagram.jpg نقل قول: تنهایی افتضاح ترین حس دنیاس. البته بعد عاشق شدنبعد عاشق شدن نه ، بعد اینکه به طرف گفتی ولی بهت بی محلی کرد ، آره ... بعد اون تنها میشی و این تنهایی افتضاح ترین حس دنیاس.. خوشبختانه تنهایی من از این نوع نیستش نقل قول: چند سالته؟چند سالمه ؟
27-12-2021، 21:52
نقل قول: اون لحظه که یهو دلتنگی میاد سراغ آدم ، آدم باید به خودش چی بگه تا دیگه از این غلطا نکنه ؟؟ سانسور هم نکن لطفا پ.ن: حسکردم عصبی شده هااا گفته سانسور نکنم ببین دل چی میخواد... اگه تنگه ، دوای دردش رو بده..... بعضی ادما جای دوای دل ، نادیدش میگیرن ک بعد دل سنگ میشه... | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|