22-12-2021، 19:22
نقل قول: فقط عاشقان که غیرت کورشون میکنه
عجب
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
22-12-2021، 19:22
نقل قول: فقط عاشقان که غیرت کورشون میکنه عجب
22-12-2021، 21:00
نقل قول: خودت بگو چی میخوای من بگم چشم? یه رخ بنما ببینم کی ای، کنجکاو شدم :^
اونی که ازارت به یه دختر میرسه
به جای اینکه بری سر درس و مشقت ، نفرت کورت کرده واست متاسفم اونی که بخاطر آرمی بودن بهش هی فش میدی اونقدر تو زندگیش بدبختی داره که اگه تو جاش بودی تا الان خودکشی کرده بودی تو زندگیم اونقدر بدبختی دارم که حتی یادم میره آرمی هم هستم امیدوارم واسه خواهر و مادرت که هیچ واسه زن و بچهت هم یکی مثل تو پیدا شه که سر هیچ و پوچ فش میدی لینک ناشناسمم بر نمیدارم که فکر نکنی یوقت کم اوردم ولی حتی یه نگاه هم بهش نمیندازم چون رمزشم نگاه نکردم ببینم چی زدم کار تو اونقدر ابلهانهاست که جایی واسه حرف زدن نداره کار تو مثل اینه که بری به یکی که پرتقال دوس داره ولی نارنگی دوس نداره فش بدی واست متاسفم واسه تو و همه اونایی که حسود کینهای عقدهای هستن اگه حتی خرابکار هم بودم یا دزد بودم یا قاتل باز هم به اندازه تو از مردم حرف نمیشنیدم اگه سویفتی بودن جرمه آرمی بودن جرمه حاضرم برم زندان هیچکس رو ندیدم که مثل تو بدبخت و بیچاره باشه واست متاسفم
22-12-2021، 21:21
نقل قول: شفاف كي بودي تو لاامصب((: اسمت هم سرانجام درخشاني خاص دارد. گفتم مثل درونم شفافم کننD: توتوتوتوتو:v
23-12-2021، 12:32
چقدر عشقی شما ! ( :
__ مرسی عزیزم حتما تو بهتری ________________ میشه بهم پیام بدی؟ _ خب تو بده من ک نمیدونم کی هستی عزیزم ):
23-12-2021، 13:29
نقل قول: font-weight:normal ok نقل قول: من یا اون؟تو کی استی ؟ اون کی است؟
عاقا ما یلدا رو جشن مفصل گرفتیم کلی هم خوش گذشت جای همتون هم خاااالی . شب خیلی توپی بود اصن
به عقاید همدیگه احترام بزاریم (=
نقل قول: یلدا یه مراسم ملیه ، و اون چیزی ک میگی یه مراسم قومیه ... واقعا اصلا درک نکردم این موضوع رو نقل قول: منظورت از عقاید چیه؟ ینی با شب یلدا مشکل داری؟ ? ولم کنید من یه حرفی زدم پسش میگیرم اصن:/ با یلدا هم هیچ مشکلی ندارم تازگیا دوست هم شدیم ._____. اون کسی که اولین سوال راجع به یلدا رو پرسیدی حلالت نمیکنم . سر پل صراط یقتو میگیرم
23-12-2021، 21:53
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: بودم ک ..
24-12-2021، 19:50
نقل قول: عه مگه نمیدونی کیم؟ فک کردم میدونستی. حالا بزار شنبه بهت پ.خ میدم تا اون موقع فکر کن ذهنت درگیر باشه? نه بابا، البته یه حدسی میزنما نمیدونم ولی .. خب تا شنبه چیزی نمونده که :> چهار ساعت دیگه شنبه ست، منتظرم :v
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|