17-12-2021، 11:06
نقل قول: انا قادر بتکلم عربی.
هی ماشاالله برافووو
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-12-2021، 11:06
نقل قول: انا قادر بتکلم عربی. هی ماشاالله برافووو
17-12-2021، 11:07
نقل قول: من اگ باز ازت سوال پرسیدم__قهر قهر تا قیامت چرا مگه چیشد
17-12-2021، 11:59
نقل قول: خوبی؟ خوبم شکر ^^ ممنون که پرسیدی ♥ نقل قول: توهم دختر خوبی هستیاشما لطف داری به من ♥
17-12-2021، 12:23
نقل قول: سلام. من تورو میشناسم؟سلام عزیز ، من که نمیدونم تو کی هستی ! ولی به احتمال زیاد نه ..
17-12-2021، 12:27
نقل قول: چطوری گل پسر ؟؟ خوب و خسته و منتظر نقل قول: همه فکر میکنن مشکل از دیگرانه هیچوقت فکر نمیکنن که مشکل از خودشونه شاید من اسمشو مشکل نمیذارم
17-12-2021، 12:43
نقل قول: عاجقتم (:*چشمان وی قلب می شود* ♥ نقل قول: دلبر من کیه کیه ؟؟ خوشگل من کیه کیه ؟؟ گوگولی من کیه کیه ؟؟ اوووووووه اوه اوهمنم؟
17-12-2021، 13:07
نقل قول: به نظرت مرگ ترسناکه؟ یا دوست داری تجربش کنی؟ بیشتر هیجان انگیزه فک کنم. و قطعا دوس دارم تجربهش کنم. میل به مرگ تو همه وجود داره
17-12-2021، 13:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-12-2021، 13:50، توسط THEDARKNESS.)
مشخصه تو و شقا باهم رلین چرا خب نمیگین ؟
الان ما دوتا رل بزنیم مشکلات تو حل میشه؟ اینهمه دختر چرا با ریهام رلی کثافت؟ حاجی بیخیال ما شو. من شرقم ریهام غربه. این و بالایی قطعا یکی هستن احوال آقا مهدی ؟؟ مهدیمون میزونه ؟؟ هی بد نیست خوبه میزونه[/color]
○میدونستی اگه اسمتو برعکس میکنی میشه قیاقش؟ اول قِی داره. شاید میخواد بگه تو قِی هستی
قِی چیه دیگه --------------------- ○محمد کیه اقا؟ محمد محمده دیگه عهههه -------------------- ○سلام متفاوت ترین بی تفاوت ، حال شما ؟؟ واااییی شما چقد قشنگ حرف میزنین قبول نیییسسست نه خوب نه بد . تو بی تفاوت ترین حال ممکنم ------------------- ○خودت واسه خودت ناشناس مینویسی ÷"÷$+-؟:|تو فقط از :/ استفاده میکنی چقدر تو فریکی ="$'÷ اولا اینقد تربیت قشنگتو ب رخ نکش فهمیدیم بز کوهی از تو با ادب تره دوما هووووف آخه ینی چی ک خودت واسه خودت ناشناس میزاری ؟ دوستان من فقط از :/ استفاده میکنم اوکی؟ دیگه نبینم بقیه ازش استفاده کننا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20211217-145205_chrome_uxjv.jpg عا اینم بود یادم رف سم این هفته هم جور شد پرهام تورو خدا منو نکش من هنو جوونم آرزو دارم تو ناشناسم بوی ماتحتِ سوخته میاد تمومش کن
نقل قول: انا اُحِبُّ انتِ وری ماچ D : خلاصه اگ اشکالی چیزی تو عربی داشتی بیا از من بپرس قشنگم ، ماچ به تو! اَنا نیز احِبُ (انتَ/ انتِ) سو ماچ منتها (انتَ/انتِ) عربیت واید نایس هااا(= پ.ن: معرفی میکنم لهجه جدید عربی._.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|