موضوعها: 36
سپاس ها 7233
سپاس شده 18443 بار در 10243 ارسال
حالت من: هیچ کدام
مهم نیست کی میبره
مگه اونی که میبره چی میبره؟
آخرش میریم همه
سپاس ها 7233
خب اینم از این هاه؟ به همین سادگی به همین خوش مزگی
درسته که ما در کل بهتر شدیم ولی هنوز میشه گفت که هنوز هم میشه از این وضع بهتر خارج شد. هنوز که وسط راهیم. این هفته شاید همه چی رو مشخص کنه. فقط چند روز مونده.. این چند روز رو هم آروم میگذرونیم. آروم و راحت. مطمئن باش که درست میشه. نمیدونم چرا ولی باید مطمئن باشیم.
سپاس ها 7233
در راستای همون چیزایی که قبلا بین خودمون حل شده بود باید بهت بگم که هیچوقت هیچوقت هیچوقت نباید خودت رو در حد و منزلت بقیه پایین بیاری. بذار فوش بدن اصن مگه چی میشه ها؟ تو باز هم قراره که آدم خوبه باشی حتی اگه اونا فقط دنبال سواستفاده ازت باشن تو باید کار خوب رو انجام بدی. ما که نمیخوایم تبدیل به اونا بشیم. هرگز هرگز این یه آپشن واسه ما نخواهد بود. محکوم به خوب بودنیم چون ما این شکلی ایم. ولی مگه زندگی به همین آسونیه؟ خب نباشه. کی اصن آسونی خواست. کلی راه های سخت هستن که کلی قشنگن پس نباید همش دنبال راحتی باشیم. آره مثل اونا بودن آسونه و ما اینجا راه آسون رو انتخاب نمیکنیم. این تازه شروعشه.
سپاس ها 7233
همیشه واقعیت ها منو میترسونن.. میترسونن از اینکه همه چی اونجوری نباشه که همیشه میبینمشون.. هر چقد هم تحلیل کنی و ریز بشی بازم میفهمی که هیچی از واقعیت رو نمیدونی..هیچی اونقدری که فک میکنی ساده نیست و وای که من چقدر تشنمه.. تشنه دونستن.. دقیق یادمه زمانی رو که ندونستن رو عامل شادمانی میدونستم.. فکر میکردم هرچقد آدما کمتر بدونن راحت ترن و گذران زندگی واسشون ساده تره.. ولی اشتباه میکردم.. ندونستن بیشتر از اینکه راحتی بیاره جهل میاره.. و بهای این جهل رو چه کسی میده؟ فقط خودمون؟ نه متاسفانه.. ما تاثیر وحشتناک و مستقیمی رو زندگی آیندگان داریم.. زندگی فقط اون بشقاب ماکارونی نهارت نیست که مامانت میذاره جلوت.. تو با هر کنشی میتونی تاثیر گذار باشی.. و تاریخ.. تاریخ فرا میرسه.. تاریخ همیشه فرا میرسه و یجا یقه تو و یا امثال تو رو میگیره.. و خب میدونی جامعه حق داره.. جامعه قطعا حق داره که تقصیر رو بندازه گردن خودت و یا هر کی که شبیه توعه