11-12-2021، 13:05
نقل قول: ببخشید سهند اصلا نمیخواستم ناراحتت کنم بابت پروفایلت تند رفتم رفیق معذرت میخوام
خواهش میکنم

نقل قول: اونی که اول اسمش ص داره و عاشقشی کیه؟ تگش کن
نه دیگه باید خودتون بفهمین کیه

|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||
11-12-2021، 13:05
نقل قول: ببخشید سهند اصلا نمیخواستم ناراحتت کنم بابت پروفایلت تند رفتم رفیق معذرت میخوام خواهش میکنم ![]() ![]() نقل قول: اونی که اول اسمش ص داره و عاشقشی کیه؟ تگش کن نه دیگه باید خودتون بفهمین کیه ![]()
11-12-2021، 14:37
نقل قول: سوال ششم*کدوم قابل تحمل تره؟؟سوتی بدی فجییییییع در حضور کراش یا سکندری بخوری زمین جلو چش کراش؟ اینکه بخوری زمین حداقل عادی تره. مردم همیشه میخورن زمین
11-12-2021، 15:12
نقل قول: خودمون؟ صدراااا نگفته بودی رنگین کمونی هستی شیطون این چیه دیگه ![]()
11-12-2021، 17:34
نقل قول: داداش لایو گذاشتی تو جواب ناشناس؟:/سد معبر جمع کن بابا ![]() ![]() خوبه دیگه کاربرا سرشون گرم میشه. بعد آخه باحاله نقل قول: انشالله که رو صابر یا صدرا کراشی درسته ![]() نقل قول: بگو کراش ندارم دیگه چرا ما رو ب چالش میکشی آخه دارم ![]()
11-12-2021، 18:06
نقل قول: خودت رو واسمون توصیف کندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه دخترِ اُمِگا ((: نقل قول: چطوری ؟خوبه خوب ![]() نقل قول: تنهایی رو ترجیح میدی؟تنهایی گاهی اوقات لازمه ...
11-12-2021، 18:18
نقل قول: هوا سرده سوسکا دیگه نیترو نمیزنن خدا رو شکرآره دیگه اما از اونجایی که هوای سرد باعث میشه تا مولکول های هوا به هم نزدیک تر بشن و فشار وارد بر حجم بیشتر بشه ؛ هوا به سمت پایین میاد و فشارش به سمت مرکز ناحیه بیشتر میشه در نتیجه ممکنه سقف اتاق دوباره رو سرت خراب شه ![]()
نقل قول: سهند به محمد گفتی؟؟؟؟اگه توجه نکرده تو پ.خ بگو!خیلی واجبههههههههههههههههههههههههههههههههههههه @محمّد بزن دیگه نقل قول: سهند ميگماا خوبي چرا هميشه جوابش بدي|: چرا نمیفهمم این ینی چی ![]() نقل قول: میگم رو صدرا کراشی اشتباه ![]()
نقل قول: سهند باونيستم ولي كنارتم خونه سمت شما متري چنده|: :/ دقیق قیمتای الان دستم نیست والا. بذار سرچ کنم. اکثرا یه میلیارد به بالا :/ نقل قول: رو صهند کراشی خیر ![]()
11-12-2021، 21:12
- من گاهی اوقات حس میکنم این مذهبی بودنت ھمش نمایشه...
عہ چہ بد شد چون حس میکنم کار سھندہ و من اصلا دوست ندارم ایشون رو آدم حساب کنم
11-12-2021، 21:33
نقل قول: ای مدیر سابق انجمن پزشکی چرا و چگونه فراموش شدی ؟ بی کفایتی حکمرانان خیانت دربار و انگلیس | ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|