وااااااای خیلی قشنگ بود لعنتییی خیلیییی
کلی مرسی
من ذووووووق
{اهنگ قشنگی رو انتخاب کردی :}**
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
وااااااای خیلی قشنگ بود لعنتییی خیلیییی کلی مرسی من ذووووووق {اهنگ قشنگی رو انتخاب کردی :}**
24-11-2021، 0:02
اخــــــــــــــــه لــــــــــــــآمصب من از كجــــــــــــــآ بدونــــــــــــــــــم كي اـــــــــــــــــي؟ بارانم
پشمک خوردم باران جونم:>از این به بعد خبر میگیرم قول قول:> منو دور ننداز من ک عروس ناازنینت بودم:>
24-11-2021، 17:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-11-2021، 17:13، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
تو مثل هوای خوب بعد بارونی ??
- نه اونقدرا(: با ارزش ترین چیز در زندگی این نیست که چه چیزهایی را داریم, بلکه این است که چه کسانی را داریم...! #پائولو_کوئلیو (مطمان باش در زندگی هر که هستی ، خیلی ارزشمندی - دقیقا دقیقا من ارزشمند نیستم،ارزشمند ترین چیز خوشحال کردن دوستامه((: این ریتم زندگیست که ما را به رقص وادار میکند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم که انتخاب نوع رقص با ماست. #ژول_ورن - مثل سبک زندگیه که باهاش زاده شدی هر انسانی میتونه یه نوع سبک زندگی باشه(: اغلب فکر میکنیم اینکه به یاد کسی هستیم منتی است بر گردن آن شخص غافل از اینکه اگر به یاد کسی هستیم این هنر اوست نه ما! به یاد ماندنی بودن بسیار مهمتر از به یاد بودن است #بهومیل_هرابال در ذهن و قلب هر هستی ، هنر توست ک مطمانم ب خوبی در این زندگی هنرت را نشان دادی - واقعا جملت زیبا بود من لیاقت این جمله های زیبا رو ندارم ممنونم واقعا طبیعت آن است که با یک گل زیبا میشود،حرفت زمینه دل،حضورت زیبایی محض،و قلبت گلستان این بوم رنگین است♥
24-11-2021، 19:10
نقل قول: هر دو نفری که به هم نزدیک میشن، یک فرهنگ تازه به وجود میاد. خیلی چیزها دو نفره میشه. لحن حرف زدن، شوخیها، تکه کلامها. در هر نزدیکی عاطفی و احساسی، راز شیرینی وجود داره که فقط برای دو طرف عیانه، و پنهان شده در همین شوخیها و تکهکلامها. دو نفری میخندن، و دیگران بهتزده و متعجب نگاهشون میکنن، که اینها چی میگن، و به چی میخندن. کلمههای تازه به وجود میاد، و گاهی چشمها بجای دهانها با هم حرف میزنن. شبیه هم میشن، مثل هم پشت تلفن الو میگن، و مثل هم با بقیه احوالپرسی میکنن، مثل هم میخندن، مثل هم گریه میکنن، انگار دو نفر مثل هم شدن، انگار یک نفر شدن، در دو بدن… چنین کسیو داری؟حقیقتا ندارم ولی دلم میخواد داشته باشم ((: نقل قول: ما به اندازهی خاطرات خوشی که از دیگران داریم آنها را دوست داریم و به آنها وابسته میشویم و هر چه خاطرات خوشمان از شخصی بیشتر باشد، علاقه و وابستگی ما بیشتر میشود. پس هر کسی را که بیشتر دوست داریم و میخواهیم بیشتر دوستمان بدارد، باید برایش خاطرات خوش زیادی بسازیم تا بتوانیم در دلش ثبت شویم. #جین_وبستردقیقا ((: واقعا مرسی نقل قول: دلم تنگ شده اینجا باهم زر بزنیم=)بیا پیوی عزیزم (((: نقل قول: بخند! دنیا برای خنداندن ما نمیرقصد. این رقص ماست که دنیایمان را خندان میکندگفتنش آسونه ها ولی کار به جایی میرسه که خود کسی که اینو نوشت هم نمیخنده ((((:
24-11-2021، 20:02
یا خود خدا :| باشه بابا دست نمیزنم
24-11-2021، 20:03
چقدر سریع!
نقل قول: سلام اصل بدهسلام بر شما سهیل هستم ، 32 ساله از تهران
فرق زیادی بین ریهام در واقعیت و ریهام در مجازی وجود نداره ولی من متناسب با موقعیت وطرف مقابلم رفتار میکنم همیشه :} راستش بعضیا اینقد خوب دستشون رو شده ک اگ چیز بدی هم تو ناشناس بگن زود میفهمم کار کیه ، ولی ب روشون نمیارم بلخره هر کسی شخصیت و ادب خودشو نشون میده و بعضیا خانوادشون برا تربیتشون وقت زیاد نزاشتن اگ میزاشتن اینجوری نمیشد ، ب بچه گوشی دادن کار واقعا افتضاحیه بابت نظرت ممنونم :} کاش ادامه این مبحث رو رو در رو میدادیم ن ناشناس ،صحبت کردن با تو لذت بخشه دختر جان :]
نقل قول: یه ادم بی لیاقتی بم گفت حتی اگر بت زورمبگم بازم ناراحت نمیشی ازم میخواستم بگم اینا رو درجا بزن دکو پوزشونو بیار پایین-_-ینی یکی درباره من اینارو بهتون گفته ؟ خب راس گفته دیگه D: اگه منظورش من بودم که خب بستگی داره طرف کی باشه شاید اصن چیزی که از نظر اون زور گفتنه ؛ از نظر من یه جمله امری سادست
24-11-2021، 20:30
نقل قول: روزي چند ليوان آب مي نوشي! ۳.۴ فکر کنم
24-11-2021، 20:40
تا چن سال دیگه کوالا ها و ببرا منقرض میشن
نه بابا!!!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|