نقل قول: میگم ی سوال چرا آپلود عکس من کلا کار نمیکنه نه آهنگ ن عکس کلا هیچی آپلود نمیکنه:/ برای دخترای لوس قطع کردن
هر چی به من بخوره لوس بودن هیچ رقمه نمیخوره پسره دراااز:/
|
جواب حرف ناشناس |
|||||||||||||||||||||||||||||
نقل قول: میگم ی سوال چرا آپلود عکس من کلا کار نمیکنه نه آهنگ ن عکس کلا هیچی آپلود نمیکنه:/ برای دخترای لوس قطع کردن هر چی به من بخوره لوس بودن هیچ رقمه نمیخوره پسره دراااز:/
20-11-2021، 15:49
نقل قول: داداش من بمولا بهت گفتم اینا بی معرفتن ولی درسته دعوامون شد با هم بد بودیم ولی من هنوز دوستتم بمولا احساس تنهایی نکندعوا چیه دایی ما همه با هم داوشیم نقل قول: خدافظهعب نقل قول: حسام داداش یه چیزی بهت میگم اویزه گوشت کن چیپس با بستنی بخور خیلی خوش مزه میشه فقط اصلا توجه نکن که قبلا این ترکیب هزار تومن تومن میشو الان ۱۵ تومن.دمت گرم حاجی ژیبا بود نقل قول: کیل مقولی؟:v
20-11-2021، 18:09
نقل قول: وااایی ، امیررر اولین باره ناشناس مینویسم برا کسی ، من ذووووق D: یادم رفت چی میخواستم بگم ?? چ باحالی تووو
20-11-2021، 18:09
نقل قول: عکست رو دیدم ولی به جذابی که بقیه میگن نیستی با تعریف بقیه فکر کردم دیوید بکام تو فلش خوره شاید خوشگلاشو ندیدی :vvv
نقل قول: نوچ از این جور مدال پسرا دوست ندارم نمایشگاه ک نیومدی ، حقیقتا دوست داشتم بگم خودت رو کن عکستو ببینیم مدلتو ولی دیدم معیار ظاهر نیست ، معیار شخصیته ! امیدوارم منظورت از اینجور مدل پسرا ، نوع رفتار و منشم بوده باشه ، اگه ظاهر و استایل لباس(که خیلی عادی و عام پسند هست) بوده باشه حقیقتا پاسخ این ناشناس هم زیادیه...
20-11-2021، 21:03
نقل قول: سلام من حسام نیستم پس کی استی؟
21-11-2021، 12:27
نقل قول: نه استایلت رو دوس دارم همه ادم ها هم افریده خدان همشون قشنگن نباید اینجوری میگفتم ببخشید فقط یکم بنظرم مغرور بودی همینبازم اشتباه کردی چون اونقدر دوری که فقط از پشت ویترین دیدی
21-11-2021، 12:28
نقل قول: من حسام نیستم . ولی میخواستم یچیزایی درباره حسام بگم بهت ؛ انقد بچه خوبیه که نگو ... مهربون ؛ مومن ؛ با اخلاق و خلاصه اینکه همه چی تموم . اگه خواستی میتونی ادمینش بکنی یروز بله میشناسم بچه گلیه ولی باید تلاش کنه برای مدیر شدن
21-11-2021، 16:24
نقل قول: امروز صبح که به آینه نگاه میکنی پی میبری سراسر زندگی چیزی به جز تصادف نیست و تنها یک واقعیت محرز است، اینکه دیر یا زود به پایان میرسد. #پل_استر هعییی اره
21-11-2021، 16:34
نقل قول: چقدر خوب است که همیشه در زندگیتان کسی را داشته باشید که حتی در نبودنش هم باعث لبخندتان شود! #آنا_گاوالدا ارزوی چنین کسی را برایت دارم .. چقد مهربونید بعضیاتون
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|