17-11-2021، 17:37
نقل قول: یه بیوگرافی بده ببینم?
دقیقا از کدوم بخش زندگیم میخوای
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-11-2021، 17:37
نقل قول: یه بیوگرافی بده ببینم? دقیقا از کدوم بخش زندگیم میخوای
مطمان باش پرنده پر نمیزنه ^^
17-11-2021، 20:06
بهتره بگم اصل پلیز?
اهان پس که اینطور سنم رو که میدونی اسمم لیانا محل زندگی هم قبرستون
17-11-2021، 20:47
نقل قول: dont get pa for the lusers madamبله بله :/ نقل قول: تایم تو کیل تهیونگفش دادی الان؟ نقل قول: تو الان تو نقش نوئل غرق شدینمیدونم کیه :/ نقل قول: میخوان مختو بزنن:/ بازی ادولت زیاد بازی میکنن فک میکنن مدیر بخش موسیقی سادسحیف نمیتونم وگرنه همشونو میکشتم از کشتن ادما خوشم میاد
17-11-2021، 21:53
نقل قول: انقد مهربون نباش باشهههه؟؟؟!!! ممکنه ی سریا لیاقت توجه و محبت تورو نداشته باشن(((= من خودمم لیاقت دوستی ندرم (: *دوسم نداشته باشین:> هر چند میدونم به پشمکتونم نیستم:> نقل قول: دوست داشتنیههههه مهربوووووون(((: کیستی تو اعلام حضور کن(: نقل قول: میدونی چیه؟ نع چیع؟
17-11-2021، 22:23
نقل قول: اره فحش دادم ناموصا تهیونگ چی دار همه عاشقشن نه تهیونگ کل بی تی اس همه بخاطر قیافشون دوسشون دارن وگرنه اهنگاشون عنصر خاصی ندارن خداییش فقط ده درصد پسرا جذاب هستن تا حالا تو خیابونا و مکانای عمومی جز یکی دو تا بیشتر جذاب ندیدم طبیعیه که همه عاشق تهیونگ بشن قربونش برم (: تو هم حسودی بیش نیستی هر چقدر دوس داری خودتو .. بده هیچوقت به پاش نمیرسی (: اونقدر ازشون متنفری که همش بهشون فکر میکنی اهنگای فارسی هم همشون مثل همن عنصر خاصی ندارن (بجز اهنگای قدیمی) حرف دیگه ای بزنی جواب نمیدم معلومه تو همونی که بحث عکس رو راه انداختی به خواستت نرسیدی مجبور شدی فش بدی و کارت به اینجا رسید بدبخت بیچاره دلم به حالت میسوزه خیلی بیچاره ای اگه به جای هیت درساتو میخوندی الان شاگرد اول کلاس میشدی
17-11-2021، 22:33
نقل قول: چقد ناشناس داری تو?الکی شلوغش کردن ، آخرش خودممو خودم ! نقل قول: بخاری ازت بلند نمیشهتا چی باشه ...((:
17-11-2021، 22:44
جوجه شاخ نشو بهت نمیاد
تو کیستی ای گاو که شاخ بهت میاد
18-11-2021، 0:51
نقل قول: اصلا از اینکه مدیری نمیترسم باید به هیتر احترام بزاری اگه نه پس حرف نزنپس مشکل مدیر بودنمه انصراف بدم راحت میشی؟ اروم میشی؟ نقل قول: اونا بی استعدادنخداروشکر تو پر از استعدادی یه اهنگ بخون ببینم نقل قول: _این همه پسر جذاب شما چش ندارید ببینید. عههاگه منظورت مدلها ست خب اره جذابن ولی اگه منظورت خودتی خیر جواب اینارو هم نمیدم فقط بقیه بدونن _اگه تهیونگ رو بکشم در واقع بهش لطف کردم(: واقعا میگم به قتل میرسونمش پسره هرزه و تو موظفی که ازش دفاع کنی نه اینکه بگی دیگه جواب نمیدم پس تو ارمی نیستی(: پس دفاع کن و بگو من کیم _بی تی اس سر به فلک کشیده پا به جهنم _باید به هیتر ها احترام گذاشت _زود خودتو به کره برسون _تهیونگ بمیره اولین مظنون تویی که نپذیرفتی و باعث مرگش شدی _تهیونگ داید _تهیونگ هم مث بقیه خواننده های بی استعداد شرم اور الکی محکوم به مرگ
18-11-2021، 11:12
شما توو ناشناساتون بحث میکنین من دارم جمله سازی تمرین میکنم
نقل قول: با اینا جمله بساز آنابل،دم کنی، آبگرمکن،شکلات،من روی ابگرم کن دم کنی چایی گذاشتم تا شکلاتِ انامبلو اب کنم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|