15-11-2021، 9:11
نقل قول: منم عکساشو پاره کردم نامه هاشو پاره کردم فکر یه چاره کردمبه به به آفرين
![Telegh_42 Telegh_42](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/telegh/telegh_42.png)
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
15-11-2021، 9:11
نقل قول: منم عکساشو پاره کردم نامه هاشو پاره کردم فکر یه چاره کردمبه به به آفرين ![]()
15-11-2021، 9:16
نقل قول: خواستی زن بگیری بگو بهت بگم خر نشی زن بگیری تو عرض دو هفته دوماد میشی رو دو نفر تست شده جواب داده تضمینیه? ![]()
15-11-2021، 15:04
نقل قول: نگا کن فرمانده زن خواستی بگیری حواست باشه پرروش نکنی این زنا خیلی پولکین یکی از فامیلامون زنشو دوس داشت خونه کرد به نام زنه بعد زنه انداختش بیرون الان هم لباس زن قبلی پیرمرده برشه نمیاد خونرو پس بده.گول خوشگلی و مهربونی و اینارو نخور.بین این همه میش گرگ زیاده.چشماتو باز کن.ببین اون تو رو برای خودت میخواد،یا داشته های خودت چشم سرباز!
15-11-2021، 21:44
نقل قول: حواسمون هست اصلا خودت عکس نمیزاری ها.اگه سهونا هستی نگران نباش به فکرش بودم میفرستمش پ.خ واست اما اگه اون نیستی باید بگم که حالا حالاها نمیزارمش فعلا با عکس بچگیم خوش باشین
15-11-2021، 23:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-11-2021، 1:42، توسط THEDARKNESS.)
15-11-2021، 23:29
نقل قول: فک کنم تو شهر شما حجاب نیست من حجاب دارم عع نگووو:> دوستام خانواده ازادن البت بالاشهریا این گونن:>
15-11-2021، 23:47
نقل قول: چایی آتیشی و سیب زمینی هم ردیف میکنین ؟ بیا قلیون و تریاکم هستدهنت سرویس ![]() نقل قول: شما یه احراز هویت بزن همه چیمو بردار مال خودت ((: : همه چیتو نمیخوام فقط انقد اذیتم نوگول??ما غلط بکنیم اذیتت بکنیم اذیتت مارو میکنه نقل قول: اوه اوه چایی اتیشی بیا که خوب گفتی بیا تا حال بکنیم داداش ول کن اوناروژوووون
16-11-2021، 13:39
نقل قول: عکی نزاری از مدیریت برکنارت میکنیم عین پرهام پرهام هم چون عکس نمیزاشت برکنار شدپس مشکل عکس نیس مدیر بودنه =/ خیلی زشتم میترسم شب خوابت نبره ![]() نقل قول: منظورت اون عکس بدو تولدت که نیست؟!اونموقع یک سالهم بود:/ خیلیم ناز و خوشگل بودم هیچ بچه ای رو مثل خودم خوشگل ندیدم بهش افتخار میکنم(:
16-11-2021، 15:31
نقل قول: اخههه دم کنی . خودت یادم انداختی اعتراضم نداریم عرررر مهديي تا حالا انقد از پيامت خوشحال نشده بودم:>
16-11-2021، 16:15
نقل قول: من بدبخت چی میگم این وسطچیزی ندارم بگم واقعا نقل قول: چقد اعتماد به سقف داریتقصیر منه وقتی بچه بودم خیلی خوشگل و ناز بودم ؟ نقل قول: همه گير دادن به عكست : اعتصاب كن : نه نه ديه نيا گ.آ:همه ؟ الان مشکلتون اینه که من مدیرم یا میام گ.ا یا عکسم =/ عکسم رو بفرستم چه چیزی واسه شما تغییر میکنه نقل قول: بنظرم خوشگلی به خودت سخت نگیرببینیم بقیه چی فکر میکنن (:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|