13-11-2021، 8:52
نقل قول: زن نگيرياا!_! دختربگير*_*
خیلی تخصصیش کردیا
منظورم همون دختره
|
جواب حرف ناشناس |
|||||||||||||||||||||||||||||
13-11-2021، 8:52
نقل قول: زن نگيرياا!_! دختربگير*_* خیلی تخصصیش کردیا منظورم همون دختره
13-11-2021، 8:54
نقل قول: به چیه خودت مغروری ؟ عاقبت همه ی ما ی مشت خاک است ، خاکی باش دادابیهوده متاز ، مقصد خاک است(این بهتر بود) مغرور نیستم که
13-11-2021، 8:58
نقل قول: گیتاری پیانویی چیزی بلدی شب عروسی بزنی نه متاسفانه ، دارما گیتارشو ، ولی زیاد بلد نیستم ): ی دوماه رفتم کلاس بعدش وقت و حوصلم نکشید))):
13-11-2021، 9:00
نقل قول: مافوق من بودی یادته؟ تو عملیات تگزاس ترکوندیم عجبب
نقل قول: جوون کار بلد مایکروسافت بهت نیاز داره:^ جوون ^::::: نقل قول: اگه بگم مدیونم که اینهمه ناشناس داری چیز عجیبیه؟ نه عزیزم
13-11-2021، 9:03
حاجی خداوکیلی چرا انقد سسشر میگی؟ فازت چیه؟! کصخلی؟ برو خودتو روانپزشک نشون بده توهمی بدبخت :/
- Tamom shod? Now fuz yourself
13-11-2021، 16:30
پشمك پشمك پشمكككككك (((: خدايي خيلي در رابطه با جنگ ميدوني پس ...يه سوال جنگ يا صلح ؟((:
- صلح از هر جنگی بدتره جنگ تکلیف همه رو مشخص میکنه(:
13-11-2021، 21:08
نقل قول: چرا زود پاک میکنی اخه پنج دقیقه زودتر رسیده بودم دیده بودم واقعا که دیراومدی خیلی دیره
13-11-2021، 22:53
نقل قول: My pashmak بدانید که بخاطر کیوت بودن بیش از حد تحت تعقیب هستید هق:^ من فرار ميكنم نقل قول: دوست دارم زیاددد نرو از اینجا(: میمون میمون میمون عکسام با ماسک نیست يادي ميكنيم از اخرين ناشناس تينا خانوم:> نقل قول: کیوت کی بودی تو گوگوووولی خدااااااااا عجب از این هم کیوتی به بر این همه جلال به فکر مبتکرانت هم هستم.... برای چهار سال بالاخره ریاضی و صد زدددمممم گیلیلیلیللیلیلیلیی نقل قول: سلام زیبا سلام ب روی ماهت به چشمون سیاهت
13-11-2021، 23:12
نقل قول: زخمی را نچشیده ای,تمسخرنکن واقعا... چشم
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|