نقل قول: داداش سینگل و مجرد داریم اینجا مراعات کن ?
پاییزه ، گفتیم کاری کنیم شماهم جفت بشید ، به قول دکتر بهشتی ، جوانان عاشق شوید ، زندگی به عشق است
البته من فعلا مجردما ، مربی تو زمین نمیره
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
نقل قول: داداش سینگل و مجرد داریم اینجا مراعات کن ? پاییزه ، گفتیم کاری کنیم شماهم جفت بشید ، به قول دکتر بهشتی ، جوانان عاشق شوید ، زندگی به عشق است البته من فعلا مجردما ، مربی تو زمین نمیره
12-11-2021، 8:40
نقل قول: خوبی؟! (: گر میگذرد غمی نیست...
12-11-2021، 14:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-11-2021، 14:35، توسط شـــقآیــق.)
دقت كردي چشات رنگش عوض شده*-*
اره کمرنگ تر شده(: بهترشده
12-11-2021، 15:40
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/بدون_شرح_zzy8.jpg حاجی فازت چیه؟؟؟
12-11-2021، 17:11
نقل قول: خیلی الاغی اگه ب رلی عشخخخخخخخممممممم?♀️?خیلی بی ادبی عمو دلمون شکست نقل قول: رل بزنیم خداییش: یه هفته فرصت میخام واسه فکر کردن?یه هفته گذشت دیگه فکراتو کردی ؟
نقل قول: مهندس خودتو حروم نکن حروم؟ چطور حرومی؟ نقل قول: مراقب باش هر ننه قمری زن زندگی نیبه شدت موافقم باهات ، و هر ننه قمری مرد زندگی هم نیست (ولی خب الان وقت زن گرفتنم نیستا )
13-11-2021، 0:52
نقل قول: آرزو میکنم یکی باشه که باهم اینجوری باشین: به هم شبیه،به هم مبتلا به هم محتاج˘˘ادمایی که توی ناشناس میان فحاشی میکنن هیچ ... ولی آدمایی که توی ناشناس همچین آرزوهایی برات میکنند،همچین چیزایی برات مینویسن مشخصه چه بی منت موفقیت و خوشبختیت رو میخوان و اینجور آدما روح بسیار بزرگی دارن .. (بیام پایین سرتون درد نگیره ) مرسی عزیزم ، ایشالا خدا خودش قسمت میکنه همچین چیزیو ایشالا قسمت شماهم بشه
13-11-2021، 7:14
نقل قول: My cute cat*-* دلم به همين پياماي پرهام خوشه(((: نقل قول: هممم خب چی بنویسم اها، فک کنم از شیوه تایپ کردنم معلومه کیم پس چیزی نمینویسم0-0 اگر از تايپتم نميفهميدم از اون چشماي گرد تو خالي ك ميفهميدم*-* نقل قول: پشمک پشمک هستم هستم*-* نقل قول: چن تاعينك داري*.* يِة|«:" خيخي من عينك زياد ميشكونم اما در حال حاضر سه تا ك دو تاش درسته يكيش بايد شيشش عوض شه._. قسمت دوم جملتم نفهميدم(هر چند شك دارم جمله اوليتم منظورش اين باشه× نقل قول: دم کنی (=يادي ميكينم از اولين و اخرين پيام ناشناس مهدي به من
13-11-2021، 8:50
نقل قول: منظورم از حروم این بود که کسی لفتد نده یا نا امیدت نکنه یا رو اینده یا احساسات یا حتی کارت تاثیر بد نزاره اها ، نه عزیزم ، داوشت کارشو بلدهv:
نقل قول: فلشخور با طعم پاییز ، دمت چیزجمع بشید از صابر هزینه لوگوهامو یکم بگیرید ازش ))): یه تعارفم نمیزنه -_-
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|