08-10-2021، 17:20
چی بگم الان؟؟ یعنی مخاطب این پیام توی بارونی؟؟ ? ?
_
ن همسایه هام هستن /=
خو منم دیگه عزیزم
هیچیم ک نگفتی
_
ن همسایه هام هستن /=
خو منم دیگه عزیزم
هیچیم ک نگفتی
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-10-2021، 17:20
چی بگم الان؟؟ یعنی مخاطب این پیام توی بارونی؟؟ ? ?
_ ن همسایه هام هستن /= خو منم دیگه عزیزم هیچیم ک نگفتی
08-10-2021، 21:30
چی بودی چی شدی تو
هركي هستي خوب منو ميشناسي... {كمي سردرگمي روزهايم را فراگرفته} چطوری سلطان؟ کم پیدایی؟؟!؟؟! خبم قربان0_0همين دوراطراف دورنيستيم. سلام! سلام برتوباد(:
09-10-2021، 20:00
نقل قول: چرا یه پسورد درست حسابی نمیذاری ای بابا -_- من نمیتونم فضولیمو کنترل کنمپسورد درست و حسابی نذاشتم که کنترل نکنی دیگه راحت باش
09-10-2021، 22:10
واقعا به وجود یکی مثل تو افتخار میکنم خواستم اینو بدونی و اینکه دوست دارم (:
درسته ناشناس بود اما این پیام های ناگهانی آدمو از ته دل خوشحال میکنه خدایا این دلخوشی های کوچیکو اَزَمون نگیرD: منم دوست دارم♡
09-10-2021، 23:21
نقل قول: جوون بابااااا ، دوس دختر نمیخوای خوشتیپ ؟ .-. عاع ، عیبه عیبه D:
10-10-2021، 0:34
نقل قول: (: ادما زود تغيير ميكنن زود تر از اونچه فكرشو بكني...این ینی اینکه من تغییر کردم یا صرفا یه تجربه شخصی بود ؟ نقل قول: چطوری زشت؟عاااالی
•کاوایی ایموتو
دُمُ اریگاتو اونی چان^^ •تو عشققققققق منی خیلی دوست دارررررم دلبرم?? کیوتت نمیشناسمت ولی ممنون توهم دوست داشتنی هستی
18-10-2021، 0:04
نقل قول: دور هستی و ولی، همچو نفس در جانی حتم دارم که تو هم، حسِ مرا میدانی دیگران رهگذرند، در نظر چشمانم و تو پیوسته مرا، جانی و هم جانانی دور هستی و ولی، همچو نفس در جانی حتم دارم که تو هم، حسِ مرا میدانی دیگران رهگذرند، در نظر چشمانم و تو پیوسته مرا، جانی و هم جانانی شاعری پیشه یِ من نیست، خودم میدانم شاعرم کردی و حال، شعر مرا میخوانی شوقِ چشمان تو کرد از دو جهان آزادم چَشم بستی و شدم در دو جهان زندانی رو به رویم همه تصویرِ تو در آینه است پشتِ سر حسرت دیدار تو و ویرانی خانه را مِی کده یِ جامِ وجودت کردم باز شب آمد و اشکی که چِکد پنهانی ناگهان ابر حضورت به دلم صاعقه زد بَه چه اشکی شد و پاییز و عجب بارانی ابتدای همه شب های سیاهم بودی انتهایِ همه غم های من و پایانی به به ، خیلی عالی بود عزیز
نقل قول: آخه پشمک کمتر حرف بزنی به جایی برنمیخوره بمولا -_- اصن از امشب کلا نمیام انجمن راحت شین از دستم. نقل قول: باشه الان تصور رو مینویسم تصور چ تصور زیبایی((: نقل قول: نانازیم نه به تو نه به بقیه(((: نقل قول: ** *** همچنین!
نقل قول: از اون آدمایی هستی که با هر کسی بر حسب خصوصیاتشون رفتار میکنی؟ ویژگی های اخلاقی و غیره منظورمه. پ.ن: این یک سوال است نه یک قضاوت خب، طبیعتاً وقتی از ویژگیهای اخلاقی و غیرهی یه نفر بیشتر خوشم بیاد باهاش بهتر رفتار میکنم. مگه همه همینجوری نیستن؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|