17-09-2021، 12:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-09-2021، 20:13، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
چجوری میخای پیدام کنی که بعدش محرومم کنی؟
-
محرومیت کمه برات(:
_
پرهام جو گرفتت بپا فضا نورد نشی از طرف مهدی جانت
-
اُسکیژن کمه
_
وقتی کسی از من خوشش نمیاد، معنیش این نیست که از دخترا خوشش نمیاد. صرفاٌ منو دوست نداره. وقتی کسی از تو خوشش نمیاد، معنیش این نیست که از پسرا خوشش نمیاد. صرفاٌ تو رو دوست نداره. اینا بدیهیاته به خدا. هرکی تا یه جنس مخالف دید نپرید روش الجیبیتی نیست. یه وقتایی آدما صرفاً با «ما» مشکل دارن. نه تمام دخترا/پسرا. احتمالش زیاده اونی که تو رو ریجکت کرده هم به خاطر دخترا تو رو ریجکت نکرده. به خاطر پسرای دیگه ریجکتت کرده. بله، دردناکه. بله، ناراحت کنندهست. اما نه اینقدر که به خاطرش عقلتو از دست بدی و هذیون بگی. واقعیت رو بپذیر و منطقی باش. حتی وقتایی که خیلی خیلی ناراحت و دلشکستهای. مطمئن باش اگه یه نفر دوستت داشته باشه، هیچ پسر یا دختری بینتون نمیاد. اگه نداشته باشه هم، علی و تقی و سارا و اشرف و اصغر و صغری همه بهونهن. میره. و همون بهتر که بره. ♥
-
بقیه وسیله ای بیش نیستن.توی افکار من دنیا به شکلی اداره میشه که خودم میخوام.
ولی بی سابقس.همه ی شما از این میترسید که من به عقایدم عمل کنم که بعیدم نیس
منطق یعنی این دنیا؟تبعیض جنسیتی-جنگ-تورم-نابودی...منطق یعنی همین دنیا؟
منطق یعنی تابع به جمع بودن البته از نظر من.هر چی جمع و علما و مورخا و دانشمندا بگن باید انجام بدیم
در حالی که همشون ساخت خودمونن.دی اکسید کربن همچین اسمی روش نبود ما اسم گذاشتیم روش
همه چی وجود داشت ولی اینا فقط توی کار های ما و ساخت و ساز های انسانی جوری که خودمون تحلیلشون کردیم به درد میخوره
انسان ها همه چیو نابود کردن.همه چیو.پس نباید بزاری که انسان ها برن.باید خودت ببریشون
_
مهربون خومی*.*♡
-
قربان شما^-^
_
از فاز غم بیا بیرون?
-
در قفلههههههههه
_
اخ جون مبارزه دین دین دیدی دیرین!*-*
-
کی با کی برو پففیل منو بیار
_
"تو هیچوقت هیچیو نفهمیدی" یکم منطقیتر این جمله رو نگاه کن??
-
عا باشه
Viva la revolution
-
محرومیت کمه برات(:
_
پرهام جو گرفتت بپا فضا نورد نشی از طرف مهدی جانت
-
اُسکیژن کمه
_
وقتی کسی از من خوشش نمیاد، معنیش این نیست که از دخترا خوشش نمیاد. صرفاٌ منو دوست نداره. وقتی کسی از تو خوشش نمیاد، معنیش این نیست که از پسرا خوشش نمیاد. صرفاٌ تو رو دوست نداره. اینا بدیهیاته به خدا. هرکی تا یه جنس مخالف دید نپرید روش الجیبیتی نیست. یه وقتایی آدما صرفاً با «ما» مشکل دارن. نه تمام دخترا/پسرا. احتمالش زیاده اونی که تو رو ریجکت کرده هم به خاطر دخترا تو رو ریجکت نکرده. به خاطر پسرای دیگه ریجکتت کرده. بله، دردناکه. بله، ناراحت کنندهست. اما نه اینقدر که به خاطرش عقلتو از دست بدی و هذیون بگی. واقعیت رو بپذیر و منطقی باش. حتی وقتایی که خیلی خیلی ناراحت و دلشکستهای. مطمئن باش اگه یه نفر دوستت داشته باشه، هیچ پسر یا دختری بینتون نمیاد. اگه نداشته باشه هم، علی و تقی و سارا و اشرف و اصغر و صغری همه بهونهن. میره. و همون بهتر که بره. ♥
-
بقیه وسیله ای بیش نیستن.توی افکار من دنیا به شکلی اداره میشه که خودم میخوام.
ولی بی سابقس.همه ی شما از این میترسید که من به عقایدم عمل کنم که بعیدم نیس
منطق یعنی این دنیا؟تبعیض جنسیتی-جنگ-تورم-نابودی...منطق یعنی همین دنیا؟
منطق یعنی تابع به جمع بودن البته از نظر من.هر چی جمع و علما و مورخا و دانشمندا بگن باید انجام بدیم
در حالی که همشون ساخت خودمونن.دی اکسید کربن همچین اسمی روش نبود ما اسم گذاشتیم روش
همه چی وجود داشت ولی اینا فقط توی کار های ما و ساخت و ساز های انسانی جوری که خودمون تحلیلشون کردیم به درد میخوره
انسان ها همه چیو نابود کردن.همه چیو.پس نباید بزاری که انسان ها برن.باید خودت ببریشون
_
مهربون خومی*.*♡
-
قربان شما^-^
_
از فاز غم بیا بیرون?
-
در قفلههههههههه
_
اخ جون مبارزه دین دین دیدی دیرین!*-*
-
کی با کی برو پففیل منو بیار
_
"تو هیچوقت هیچیو نفهمیدی" یکم منطقیتر این جمله رو نگاه کن??
-
عا باشه
Viva la revolution