21-08-2021، 0:19
منظور بعضیا این نیست که تو مغروری نیستی اما خب توصیف کردنت سخته! گاهی وقتا زود باوری! و خیلی هم زود عصبانی میشی و اینکه یکم دیکتاتوری شایدم بیشتر
میدونی شناخت خود یکی از سخت ترین کاراس
و هیچ وقت کسی نمیتونه خودشه به طور کامل و 100 درصد بشناسه
پس چجوری میخواد دیگرانو بشناسه؟!
ملیکا جانم تو دختر خوبی هستی اولا من خودم به شخصه فک میکردم خودتو میگیری اما اان به این باور رسیدم که یکی از بهترینایی به موقع میخندی به موفق شیطنت میکنی به موقع جدی میشی^^ ایشالله همیشه موفق باشی*-* حرف بقیه مث با میمونه بعضی اوقات سیلی کوتاهی میزنه و میره بعضی اوقاتم اصلا بادی نمیاد خلاصه که موفق باشی نفسم*-*
ملیکا در یک کلمه بسیار بسیار دختر عالی هستی! هیچ عیب ایرادی نداری خواهرم.. اینایی که اون حرفارو میزنن ، بهت حسودی میکنن ♥️
فدای هر دوتون ^^
بخاطر زبون تندت دلم و شکستی...
واقعا؟
میدونی شناخت خود یکی از سخت ترین کاراس
و هیچ وقت کسی نمیتونه خودشه به طور کامل و 100 درصد بشناسه
پس چجوری میخواد دیگرانو بشناسه؟!
ملیکا جانم تو دختر خوبی هستی اولا من خودم به شخصه فک میکردم خودتو میگیری اما اان به این باور رسیدم که یکی از بهترینایی به موقع میخندی به موفق شیطنت میکنی به موقع جدی میشی^^ ایشالله همیشه موفق باشی*-* حرف بقیه مث با میمونه بعضی اوقات سیلی کوتاهی میزنه و میره بعضی اوقاتم اصلا بادی نمیاد خلاصه که موفق باشی نفسم*-*
ملیکا در یک کلمه بسیار بسیار دختر عالی هستی! هیچ عیب ایرادی نداری خواهرم.. اینایی که اون حرفارو میزنن ، بهت حسودی میکنن ♥️
فدای هر دوتون ^^
بخاطر زبون تندت دلم و شکستی...
واقعا؟