اعتماد ب نفس دارم ولی اینکه خودمو بالاتر ببینم نه
هر چی گفته شده و موجب شده تو اینجوری حس کنی محض شوخی گفتم :}
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
اعتماد ب نفس دارم ولی اینکه خودمو بالاتر ببینم نه هر چی گفته شده و موجب شده تو اینجوری حس کنی محض شوخی گفتم :}
17-08-2021، 15:39
مغرور و مزخرف
اولین باره مغرور و میشنومD: نه نیستم خدایی اشتباه گرفتی .__. -- دوس دارم فشت بدم میترسم روزی برملا شم پس ساکت میشم ی ساعته میگم اسمتو بگو خب ببخشید تازه اینو دیدم|: اسمم ملیکاس
من آخرش با یخچال ازدواج می کنم!
وقتی خوشحالی میری در یخچالو وا میکنی! وقتی ناراحتی میری در یخچالو وا میکنی! وقتی کسلی میری در یخچالو وا میکنی! داری با تلفن حرف میزنی میری در یخچالو وا میکنی! ... وقتی نمیدونی چته! میری در یخچال و وا میکنی! و... آخه موجود اینقدر سنگ صبور !! اینقدر محرم؟ اینقدر با حوصله!! این فرد لایق نمره بیسته(: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://s4.uupload.ir/files/screenshot_2021-08-17_174814_uc71.png همه چی برعکس شده ها... بیا پ.خ ببینم کیستی شوورت شم._. تو ************* من؟..............اه فشم هس حرفتونو کامل بزنین بیا با پسر همسایمون دوس شو بگو پسر همسایتون کیه بش فک میکنم
17-08-2021، 17:35
از سبک زندگی و استایل کی بیشتر خوشت میاد تو فلش؟
هرکی ک پولداره یا باباش پولداره ):
جررررر
قیافه هامون مثل همه هردومون خوشگلیم*-* @"ƤᴏᴏƁᴏи" دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture_dd12e.gif فقط با کسایی ک دوس داری مغرور نیستی #نه ب تبعیض خیلی دوست دارم بدون کی هستی): ساون سهون سهونه سهون خیلی سهونه سهون خیلی سهونه؟ اگه پسر بودم میگرفتمت تو یه نفری که دوست صمیمی منی مطمینم حالا بگو کی هستی
17-08-2021، 21:09
خیلی عجیبه. یه مدت مهسا بست فرندته و خواهر و این داستانا بعد یهو میبینی اینجوری کینه ای حرف میزنید. به نظر من دختر خیلی خوب و دور از حاشیه های هم سن و سالات بودی ولی مهسا هم به نظرم دختر خوبیه نمیدونم مشکلتون چطوریه خیلی فوضولم انگار نه؟
هنوزم دور از حاشیم! بله خیلی فضولی .................. عا با امیرحسینم میجنگی؟ عجبببب خیر من با ایشون نمیجنگم(: .................. مواظب قشنگیای خودت و دوستی قشنگت با سهند باش. دوستیتون یه رابطه ی مکملی داره انگار که همدیگه رو کامل میکنید و به هم کمک میکنید. امیدوارم هیچوقت اختلافات سطحی و مسخره باعث دور شدنتون از هم نشه. منم امیدوارم دوستیم با سهند همیشگی باشه مرسی عزیزم نمیدونم کی هستی ولی خیلی مرسی بخاطر حرفات ممنونم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پایین لاسات بزن #لاس جرررر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الان یادت افتاده بیای؟تا الان کجا بودی؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تا اونجا که ازم بپرسی “اخرین بار کیدروغ گفتی؟” دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تکلیف چیه بیام تو کوچه یا نه؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پس من یکم کمتر از خودم تعریف میکنم به جاش به شما اهمیت میدم خوبه؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قاطی میکنم واستونا/:
18-08-2021، 9:50
اگه با منی که اصن مشکلی نیست. ولی هر جور حساب میکنم بخاطر اون بابا که آخرش نوشتی این فوش برمیگرده به مامان بزرگت ): مگه اینکه من بابات باشم که اونم بعیده. بهرحال آدم که به مامان بزرگش فوش نمیده
18-08-2021، 12:11
اگر قرار بود بیانیهٔ مراقبت از خودے بنویسم، احتمالاً مینوشتم: با خودِ غمگینتان مهربان باشید...?
_________ خیلی هم زیبا
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|