امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ارتودنسی چیست؟

#1
ارتودنسی یک نوع درمان در صنعت دندانپزشکی است که فرم نامناسب دندان ها و فک ها را اصلاح می کند و دندان ها را در جای مناسب خود قرار می دهد. دندان هایی که کج هستند و در جای نامناسب قرار دارند مشکلات بهداشتی گوناگونی را به وجود می آورند و همین طور کار تمیز کردن دندان ها را سخت تر می کند.

در چنین شرایط بهتر است فرد هر چه سریعتر به بهترین متخصص ارتودنسی در شرق تهران متخصص ایمپلنت در غرب تهران و دیگر نقاط کشور مراجعه کند زیرا دندان های کج موجب ایجاد بیماری هایی مثل پوسیدگی دندان و بیماری های پریودنتال می شود. همین طور وجود دندان های کج باعث می شود به دندان هایی که مسئول جوییدن غذا هستند فشار وارد شود و در طولانی مدت موجب عوارض گوناگونی شود.


این عوارض عبارتند از:مشکلات لثه سر درد های بی دلیلایجاد مشکلات گوارشی به دلیل خوب نجوییده شدن غذاپوسیدگی دندان هااحساس درد در شانه،گردن و پشت مشکلات TMJبه خاطر وجو این دلایل افرادی که دارای دندان های کج و نامرتب هستند بایستی به متخصص ارتودنسی درشرق تهران یا بهترین متخصص ایمپلنت در غرب تهران و دیگر نقاط کشور مراجعه کنید.

همین طور دندان های نامرتب و کج بر روی زیبایی ظاهری افراد تاثیر می گذارد.مراحل ارتودنسی مراحل مختلفی دارد که متخصص ارتودنسی در شرق تهران یا متخصص ایمپلنت در غرب تهران تشخیص می دهد که چه مراحلی را برای درمان دندان های افراد بهتر است.


چگونه متوجه می شوید که نیاز به ارتودنسی دارید؟
تنها شخصی که می تواند تعیین کند که آیا دندان های شما نیاز به انجام ارتودنسی دارد، دندانپزشک یا متخصص ارتودنسی می باشد. متخصصان با استفاده از ابزارهای تشخیص مثل معاینه بالینی، مدل های گچ دندان های شما و همین طور تصویر برداری اختصاصی می توانند تشخیص دهند که دندان های شما نیاز به د رمان ارتودنسی دارد یا خیر. همین طور ارتودنتیست و متخصص ارتودنسی است که راه درمان صحیح را برای از بین بردن مشکلات می تواند پیشنهاد دهد.

چنانچه شما به یکی از وضعیت های زیر دچار هستید احتمالا بایستی برای انجام ارتودنسی به متخصص ارتودنسی در شرق تهران یا بهترین متخصص ایمپلنت در غرب تهران دیگر نقاط کشور مراجعه کنید.


باز بودن میان فک بالا و پایین در ناحیه جلو یا عقب یا کناره ها

زمانی که خط میانی دندان های فک بالا با خط میانی دندان های فک پایین در یک راستا نباشند که به آن خط میانی نابجا نیز می گویند.

ممکن است گاهی اوقات فاصله های بین دندان ها زیاد باشد این فاصله ممکن است بخاطر از دست دادن یک دندان یا حتی رشد ناقض یا عدم رشد یک دندان باشد.

برخی از افراد دچار شلوغی دندان هستند یعنی تعداد زیادی دندان بیشتر از حد نرمان در یک ردیف دارند و کنار هم قرار دارند، این وضعیت باعث می شود دندانها روی هم قرار گیرند.

اگر که شما یکی از موارد بالا را داشتید بهتر است هر چه سریعتر به متخصص ارتودنسی در الهیه ، متخصص ارتودنسی در تجریش یا متخصص ایمپلنت در شریعتی و دیگر مناطق کشور مراجعه کنید و مشکل دندان های خود را برطرف کنید. متخصص ارتودنسی با معاینه بالینی و یکری عکس به راحتی تشخیص می دهد که نیاز به ارتودنسی دارید یا ندارید.


وقتی که دندان های فک بالا هم پوشانی عمودی زیادی بر روی دندان های فک پایین دارند.

وقتی که دندان های فک بالا خیلی عقب هستند و دندان های فک پایین خیلی جلوتر از دندان های فک بالا هستند که به ظاهر “بولداگ” گفته می شوند.
زمان هایی که دندان های فک بالا در هنگام جوییدن به صورت صحیح بر روی دندان های پایین قرار نمی گیرند.

مزایای استفاده از درمان ارتودنسی عبارتند از: داشتن دهان و دندان سالم داشتن ظاهری زیبا و لذت بخشداشتن دندان هایی که طول عمر بیشتری دارند.بهتر است مطلب ارتودنسی ثابت چگونه می باشد را هم مطالعه کنید
معمولا متخصصانی که در این زمینه فعالیت دارند ارتودنتیست نام دارند.
منبع : متخصص ارتودنسی در شرق تهران الومتخصص
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بیوفیدبک چیست؟
  سرطان مقعد چیست؟ کشنده است؟ “درمان و علائم”
  رکتوم چیست و کجاست؟ + بهترین جراح رکتوم در تهران
  مزایای مسواک برقی نسبت به مسواک دستی چیست؟
  هولتر مانیتورینگ فشار خون چیست و چه کاربردی دارد؟
  درمان ورم مقعدی چیست؟
  علت بیماری شقاق در زنان چیست + علائم و درمان شقاق بارداری
  فیستول چیست؛ علائم، علت، عوارض و تشخیص بیماری فیستول مقعد
  کیست مویی چیست و چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟
  فیستول مقعدی چیست؟ علت، علائم و روشهای تشخیص

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان