نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(02-07-2017، 0:11)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ اشتباه دینگه شیوا چجور تو کنکور رتبه اوردی خواهر؟
خب الان اینو گفتی من کار به کاره اینا ندارم کاره شما درست 

فقط جوابه اون دوخطو بده همین چرا طفره میری؟

مهرداد موهام از دستت داره میریزه جوابتو دادم دوباره بخون 
دیگه منو تگ نکن مرسی 
برو بصابر بگو کچل شدم|:
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED
آگهی
(02-07-2017، 0:12)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:10)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:09)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:05)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:59)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مودب من خودمو گفتم:|||
من خيلي عم بي ادب نيستم:|

ن تو دلت امید میخادو روت نمیشه بگی:|
باز شرو نكن :|
اميدو دس گرفتي:|

الان اینارم فور میکنی برا بقیه؟|||||:
سرويس كرديSmile
خودت گفتي Smile

(:؟
حیف من تو زندگیم حرفای بد بد نمیزنم:|
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED
دقت کردید بن بودم بازم سپاس میدادم  Exclamation  بیا امیر که کفو خون بالااورد از این پاسخ دندان شکن Big Grin جنبه فان هم داره ها

شیوا هم که فعلا طفره میره پوف
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 182

سپاس شده توسط Son of anarchy ، RedSparrow
این داستان ادامه دارد :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED ، امیر‌حسین
(02-07-2017، 0:14)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:12)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:10)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:09)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:05)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن تو دلت امید میخادو روت نمیشه بگی:|

سرويس كرديSmile
خودت گفتي Smile

عاره:|
عصلا (:
عافرين پسر خوب :|
بيا بهت اب نبات بدم:|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED
(02-07-2017، 0:11)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:07)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:03)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 23:59)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پزشکی انگلیسی ک نیازشه .. بهتره یاد بگیری قبل از آلمانی
با فشرده ای ک خودشون میزارن یاد میگیری گفتم بخونی ک نخوای 1 سال تمام وقتت و بزاری پای زبان
انگلیسی رو تدریس دارم !
زبان المانی رو به علت اینکه نسبت ب تمام زبان های دنیا بیشتر فرق و با انگلیسی داره نچسب میدونم وگرنه اکثرا به انگلیسی نزدیکن میشه یاد گرفت 

من معذرت میخوام پس :|
یاد بگیریم فش بدم فقط با آلمانی خیلی حال میده :دی
آلمانی ام میشه یاد گرفت .. هیچ چیز غیر ممکن نیست

البته دور شدم سه سال زبانم فوق العاده فرار مثلا الان نارگیل نمیدونم چی میشه||||:
من دو سه تا سی سی و اینا یاد گرفتم مثه اینکه کاربردش زیاده 
ن هرچی فکر میکنم بچم بخواد المانی حرف بزنه تو کتم نمیره 
coconut :| از بس روی بسته شکلاتا دیدم :دی
سی سی چیه ؟:|
مجبور نیستی که خب حتمن بچه دار شی :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، IM JUST TIRED
(02-07-2017، 0:14)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:11)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ اشتباه دینگه شیوا چجور تو کنکور رتبه اوردی خواهر؟
خب الان اینو گفتی من کار به کاره اینا ندارم کاره شما درست 

فقط جوابه اون دوخطو بده همین چرا طفره میری؟

مهرداد موهام از دستت داره میریزه جوابتو دادم دوباره بخون 
دیگه منو تگ نکن مرسی 
برو بصابر بگو کچل شدم|:

شیوا نمیدونم میدونی یا نه ما شهریوریا اهله اذیت نیستیم  چسب بزن ردیف میشه 

باو چه جوابی یا بگو باشه یا نباشه پس اقا صابر مسعول حرفامون شد دیگه شیوا یه وخت دخالت تو حرفا نکنیا به خوده اقا صابر هم بگو لطفاشما بیشتر حرفت برو داره 

خلاصه ببخشید اذیتت کردیما Wink

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(02-07-2017، 0:14)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا هم که فعلا طفره میره پوف

384
(02-07-2017، 0:16)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این داستان ادامه دارد :|

بعله پ چی فردا همه میریزن اینجا زنجیر پاره میکنن تو زمره انها میبینمت ای دختر نخوانده من برو بخواب دیر وخته Wink :cool:

(02-07-2017، 0:16)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 0:14)HÚñ〒ÈR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرويس كرديSmile
خودت گفتي Smile

عاره:|
عصلا (:
عافرين پسر خوب :|
بيا بهت اب نبات بدم:|

نمک شدی\:
بیا بهت شکلات بدم:|||
همین الان از اتاق فرمان اشاره میکنن امید در ب در دنبالته:v
 سپاس شده توسط _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان