01-07-2017، 23:23
(01-07-2017، 23:19)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2017، 23:13)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2017، 23:09)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آبش تمیز بود :|
(01-07-2017، 23:07)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماهی گیری با اب گل آلود
(01-07-2017، 23:02)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آناناس :|
ب موقع بود ..
(01-07-2017، 23:06)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پ.خ
(01-07-2017، 23:02)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان بمن میگی غد و یک دنده؟نباید ناراحت بشم؟تو داری منو از دیده خودت قضاوت میکنی اون بالا هم ک گفتی پارتی بازی کردی خب اینارو برام یکم باز کن شاید تو درست بگی
مثه همیشه غد و یه دنده مشخصه یه فرقایی هست وگرنه الان دونفر نمیومدن هارتو پورت کنن به منی که بن هستم
+
من اونارو شوخی خوندم و مستقیم بمن گفته شده بود ||||:
خودم دیدم :|
احیانا چیزای دیگشو ندیدی مثلا مار ماهی
شیوا جون منظورت از اروم تایپ کردن همون با ناز حرف زدنه دیگ؟ که ما اهلش نیستیم مردیم مرد نه #نامرد
(01-07-2017، 23:18)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دخترم میشی؟
(01-07-2017، 23:18)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2017، 23:13)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باش باش توهم اون ور
(01-07-2017، 23:09)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آبش تمیز بود :|
ماهی گیری با اب گل آلود
پ.خ
خودم دیدم :|
چ پسر حرف گوش کُنی :|
ادم طرف حـقُ میگیره دگ :|
مگ نه ؟
بستگی داره تو کلت حق چجوری باشه
هان ؟! :|
کله چیه ؟ .. ذهن :|
بعدشم .. حق حقه دگ :|
فرقی نداره ... :|