نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

سلاام همزاد خودم چطور مطوری
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_
آگهی
بیدار میشویم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Sмαяту Gιяℓ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_
(24-06-2017، 9:57)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همزآد؟ o-O
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(24-06-2017، 10:11)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 9:57)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همزآد؟ o-O

خخ آره عزیزم همزااد
منو الی شبیه به همیم زیــــــــــاااااآد
ی دووست چن وقتع پیش منو با الهه اشتباه گرفته بود براهمین دیگ لقب همزااد گرفتیم چون خصوصیاات اخلاقیمون شبیه نسبتا منهای اینکه الهه از من صبور تر و تودار تر و مهربون تره (:
(24-06-2017، 10:14)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:11)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همزآد؟ o-O

خخ آره عزیزم همزااد
ی دووست چن وقتع پیش منو با الهه اشتباه گرفته بود براهمین دیگ لقب همزااد گرفتیم چون خصوصیاات اخلاقیمون شبیه نسبتا منهای اینکه الهه از من صبور تر و تودار تر و مهربون تره (:

خب چرا منو تُ؟
(24-06-2017، 10:18)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2017، 10:14)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همزآد؟ o-O

خخ آره عزیزم همزااد

خب چرا منو تُ؟

ن عزیزم
من بتو گفتم همزااد همزاادم خخ ینی تو همزاد الی چون ک هم روز و هم ماه تولدتون یکیه
آها
آخه گفتی همزاد خودم شک کردم!
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
صُب شد 
سحر بیدار نشدم  |:
کُلیه هام!
+
های گایز :V

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/fe.jpg
(24-06-2017، 10:22)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها
آخه گفتی همزاد خودم شک کردم!

خخ ن اون همزاد خودمو با الی بودم
من برم کلآس دارمـ -_-
فعلا :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان