موضوعها: 0
سپاس ها 10
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
حالت من: هیچ کدام
عقرب (آبان)
طبقه بندی کردن متولدین این ماه که همیشه جذاب لباس می پوشند بسیار دشوار است. یک روز مطابق آخرین مُد روز و روز دیگر مطابق استایل ها و سبک های قدیمی لباس می پوشند. اما هر چه که بپوشند، قصد و نیت مخصوصی از آن دارند. اگر با لباس باز و سکسی بیرون بروند، احتمالاً به دنبال جلب نظر مردان هستند. اگر کت و شلوار مارک دار بسیار گرانقیمت تن کنند، احتمالاً قصد تصاحب مقام بالایی از شرکت در سرشان است. تا حدی از مُد پیروی می کنند که شایسته و متناسب آنها باشد، و به هیچ وجه بنده و برده مُد نمی شوند.استفاده از زیورآلات آنها نیز با تناقض همراه است. ممکن است گاهی سر و دستشان را پر از جواهر کنند یا اصلاً به کلی از زیورآلات استفاده نکنند. موهایشان ممکن است یک روز بلند و روز دیگر کوتاه باشد. آنها خدای تغییر قیافه اند و یکی از مهمترین ابزارهایشان برای این منظور، آرایش و گریم است. متولدین این ماه طبیعت حساس و ظریفشان را از طریق رنگ های سیاه و قرمز هویدا می کنند.
مارک لباس مورد علاقه: Miu Miui
موضوعها: 0
سپاس ها 269
سپاس شده 54 بار در 43 ارسال
جذابترین فقط ابانی ها :29dz:
در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم کرد ابی اسمان که میبینم و میدانم نیست و خدایی که نمیبینم و میدانم هست
موضوعها: 190
سپاس ها 1668
سپاس شده 4050 بار در 1245 ارسال
آبــــــــــــــــــــــان
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه!
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!!
موضوعها: 564
سپاس ها 4562
سپاس شده 4430 بار در 2544 ارسال
مال من همش دروغ بود من کی کفش پاشنه بلند ومیپوشم اخه فقط اونجاش ک میگه(( ممکن است لباسهایشان متعلق به آخرین مد روز نباشد، اما آنقدر شیک هستند ))تقریبا درسته
موضوعها: 4,022
سپاس ها 4693
سپاس شده 13318 بار در 6383 ارسال
تیر ماهی هستم همش درسته به جز اونجایی که نوشته علاقه ای به لباس اسپرت ندارن!