![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash13.jpg)
اگر پیراشکی گوشتی از پیراشکی های مورد علاقه ام هم نباشد ولی پیراشکی تلاش را خیلی دوست دارم چون مخلوط هویج و نخود فرنگی دارد و همیشه با گوشت پخته یا گوشت چرخ کرده هویج و نخود فرنگی خوشمزه تر می شود بخصوص وقتی با خمیر پیراشکی خانگی درست شود بسیار عالی و خوشمزه می شود
مواد لازم:
خمیر:
آرد6.5-7 استکان
آب ولرم 2 لیوان
روغن مایع کمی بیشتر از نصف استکان
سرکه کمی کمتر از نصف استکان
نمک 1 قاشق مربا خوری
برای رویه:
روغن جامد 4 قاشق
مواد داخلی:
گوشت 300 گرم
مخلوط نخود فرنگی و هویج 2 استکان
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق
جعفری 2 شاخه
ادویه جات و نمک
رویه:
زرده تخم مرغ 1-2 عدد
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash-1.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash1.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash2.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash3.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash4.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash5.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash66.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash7.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash8.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash9.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash10.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash11.jpg)
![بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/12/talash12.jpg)
طرز تهیه :
گوشت را ریز خرد میکنیم و تا زمانیکه آبش را بکشد در تابه تفت میدهیم سپس روغن مایع و پیاز خرد شده ریخته تا وقتی پیازها طلایی شود تفت میدهیم بعد از آن سبزیجات نیم پز و نمک و 1 استکان آب را ریخته می گذاریم بپزند در آخر پخت جعفری خرد شده ریخته و از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شود در یک کاسه آرد, سرکه, روغن, نمک و آب خمیر درست کرده و خوب ورز میدهیم و با وردنه باز میکنیم رویش روغن می مالیم رول کرده ودر کاغذ محافظ میگداریم در یخچال بمدت نیم ساعت استراحت می دهیم سپس به قطر 3 سانت برش زده 19-20 برش مربعی شکل خواهیم داشت مواد داخلی را گذاشته و می بندیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود
{HI DOCTOR}