![]() |
بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه (/showthread.php?tid=251114) |
بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه - # αпGεʟ - 17-12-2015 ![]() اگر پیراشکی گوشتی از پیراشکی های مورد علاقه ام هم نباشد ولی پیراشکی تلاش را خیلی دوست دارم چون مخلوط هویج و نخود فرنگی دارد و همیشه با گوشت پخته یا گوشت چرخ کرده هویج و نخود فرنگی خوشمزه تر می شود بخصوص وقتی با خمیر پیراشکی خانگی درست شود بسیار عالی و خوشمزه می شود مواد لازم: خمیر: آرد6.5-7 استکان آب ولرم 2 لیوان روغن مایع کمی بیشتر از نصف استکان سرکه کمی کمتر از نصف استکان نمک 1 قاشق مربا خوری برای رویه: روغن جامد 4 قاشق مواد داخلی: گوشت 300 گرم مخلوط نخود فرنگی و هویج 2 استکان پیاز 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق جعفری 2 شاخه ادویه جات و نمک رویه: زرده تخم مرغ 1-2 عدد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() طرز تهیه : گوشت را ریز خرد میکنیم و تا زمانیکه آبش را بکشد در تابه تفت میدهیم سپس روغن مایع و پیاز خرد شده ریخته تا وقتی پیازها طلایی شود تفت میدهیم بعد از آن سبزیجات نیم پز و نمک و 1 استکان آب را ریخته می گذاریم بپزند در آخر پخت جعفری خرد شده ریخته و از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شود در یک کاسه آرد, سرکه, روغن, نمک و آب خمیر درست کرده و خوب ورز میدهیم و با وردنه باز میکنیم رویش روغن می مالیم رول کرده ودر کاغذ محافظ میگداریم در یخچال بمدت نیم ساعت استراحت می دهیم سپس به قطر 3 سانت برش زده 19-20 برش مربعی شکل خواهیم داشت مواد داخلی را گذاشته و می بندیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود {HI DOCTOR} RE: بورک تلاش – غذای خمیری ترکیه - М Δ ђ ΐ ą - 29-01-2016 borek (بورک) در انواع مختلف هست.(شیرین-ترش-گوشتی- پنیری -و..) و در اصل به معنی پیراشکی نیس |