امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« همه چیز راجع به کُره ی جنوبی »

اطلاعاتت خیلی خوبه خوشم اومد ..
من ک سریالای امریکایی رو ترجیح میدم (: 
اما کلا به ی چیز کره علاقمه مندم اونم سوجو هست Rolleyes Big Grin
یه جورایی حس میکنم شبیه ابجوعه ..
دلم میخواد امتحان کنم (:
میگن غذا تو کره خیلی ارزونه .. برا همین رستوران توش زیاده :|

감사합니다! Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
(24-10-2015، 0:53)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد امتحان کنم (:

감사합니다! Heart
مرسی !
سوجو اسم یه غذاست ؟ =))
فک کردم گروه موسیقی سوجو رو میگی ._.
از این سوجو بیشتر خوشت میاد ^.^
천만에요  Heart
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-10-2015، 1:01)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2015، 0:53)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد امتحان کنم (:

감사합니다! Heart
مرسی !
سوجو اسم یه غذاست ؟ =))
천만에요  Heart
نه سوجو اسم یه نوشیدنیه نگا کن ..
سوجو (به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کره‌ای 소주دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوشیدنی تقطیری  کره‌ای است که طعم نزدیکی به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ودکا  دارد. هرچند طعم آن به واسطه افزودن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شکر  در مراحل تهیه شیرین‌تر است. سوجو بطور سنتی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برنج  تهیه می‌شود اما امروزه بیشتر تولید کنندگان سوجو در کنار برنج، سوجو را با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گندم ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جو  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیب زمینی  نیز تولید می‌کنند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میزان الکل  موجود در سوجو بین ۱۸٫۵٪ تا ۴۵٪ است.

« همه چیز راجع به کُره ی جنوبی » 2
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
(24-10-2015، 1:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2015، 1:01)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد امتحان کنم (:

감사합니다! Heart
مرسی !
سوجو اسم یه غذاست ؟ =))
천만에요  Heart
نه سوجو اسم یه نوشیدنیه نگا کن ..
سوجو (به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کره‌ای 소주دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوشیدنی تقطیری  کره‌ای است که طعم نزدیکی به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ودکا  دارد. هرچند طعم آن به واسطه افزودن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شکر  در مراحل تهیه شیرین‌تر است. سوجو بطور سنتی از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برنج  تهیه می‌شود اما امروزه بیشتر تولید کنندگان سوجو در کنار برنج، سوجو را با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گندم ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جو  و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیب زمینی  نیز تولید می‌کنند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میزان الکل  موجود در سوجو بین ۱۸٫۵٪ تا ۴۵٪ است.

« همه چیز راجع به کُره ی جنوبی » 2

اهان سوجو پس اینه ._.
اهان اهان یادم اومد ! توی یه سریاله کره ای بود دختره همش به پسره میگفت برام مرغ سوخاری و سوجو بخر ._.
خب یادم اومد !
وویی منم دلم سوجو خواست ♡
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، DAZZLING BOY
مرسی عالی بود خیلییییییییییییی Heart
پاسخ
وای یادش بخیر امپراطور دریا!!!
بدبخت بانو جم کلا رنگش پریده بود!!!
My Deam Every Day  Evry Nigth Just....Your
Just One Day If You Can Find My Black....♥♥
پاسخ
 سپاس شده توسط DAZZLING BOY

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ← سریال های کُره ای در حال پخش →
  | بهترین فیلم‌های سینمای کُره‌جنوبی: متفاوت و جذاب |
  معرفی سریال کُره ای W ( دو جهان )
  دلایل خودکشی برخی از بازیگران کره ی جنوبی+عکس
  آموزش موسیقی در مدارس کــــــره جنوبی
  عکس های وون بازیگر سریال کُره ایِ ماه در اغوش خورشید
  معرفی کامل 3 سریال کُره ای جدید سال 2015 + عکس
  10 درام برتر سال 2013 کره جنوبی
  همه چیز راجع به سریال شکارچی شهر ( City Hunter )
  چند کلیپ از پشت صحنه های سریال کُره ای شکارچی شهر (city hunter)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان