امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شام اخر(نقاشی بزرګ)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شام اخر(نقاشی بزرګ) 1

پیشنهاد میکنم از اول تا اخر بخوانید

لئوناردو داوينچي موقع کشيدن تابلو "شام آخر" دچار مشکل بزرگي شد: ميبايست "نیکی ر"ا به شکل عيسي" و "بدي" را به شکل "يهودا" يکي از ياران عيسي که هنگام شام تصميم گرفت به او خيانت کند، تصوير مي کرد.کار را نيمهتمام رها کرد تا مدل هاي آرماني اش را پيدا کند.روزي دريک مراسم, تصوير کامل مسيح را در چهرة يکي از جوانان يافت. جوانرا به کارگاهش دعوت کرد و از چهره اش اتودها و طرح هايي برداشت. سه سالگذشت. تابلو شام آخر تقريباً تمام شده بود ؛ اما داوينچي هنوز براي يهودامدل مناسبي پيدا نکرده بود…کاردينال مسئول کليسا کم کم به او فشار ميآورد که نقاشي ديواري را زودتر تمام کند. نقاش پس از روزها جست و جو ,جوان شکسته و ژنده پوش مستي را در جوي آبي يافت. به زحمت از دستيارانشخواست او را تا کليسا بياورند , چون ديگر فرصتي بري طرح برداشتن از اونداشت. گدا را که درست نمي فهميد چه خبر است به کليسا آوردند، دستيارانسرپا نگه اش داشتند و در همان وضع داوينچي از خطوط بي تقوايي، گناه وخودپرستي که به خوبي بر آن چهره نقش بسته بودندنسخه برداری کردوقتي کارش تمام شد گدا، که ديگر مستي کمي از سرش پريده بود، چشمهايش راباز کرد و نقاشي پيش رويش را ديد، و با آميزه اي از شگفتي و اندوه گفت:من اين تابلو را قبلاً ديده ام! داوينچي شگفت زده پرسيد: کي؟! گدا گفت:سه سال قبل، پيش از آنکه همه چيزم را از دست بدهم. موقعي که در يک گروهآواز مي خواندم , زندگي پراز رويايي داشتم، هنرمندي از من دعوت کرد تامدل نقاشي چهره عيسي بشوم!!!!!!!!
نيکي و بدي يک چهره دارند ؛ همه چيز به اين بسته است که هر کدام چه زماني سر راه انسان قرار بگيرند
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم گل ، در جستجوی حقیقت ، SABER ، PN2 ، sir love ، fat.k ، *larmes de Feu* ، Tina.t.t ، best~girl ، mohsenniceboy ، own_95 ، сÜтε Đévìł ツ ، Snow-Girl ، ற!sS~saЋİ ، Mason ، parmis78 ، امیررضا* ، L.A.78 ، کیمیانا ، گریس ، setayeshs2 ، هیوا1 ، h6750 ، YASI007 ، @IN$ ، Volkan ، ღSηow Princessღ ، *Armila* ، فائقه222 ، Alijah-1994 ، Mohammad 77 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
این نقاشی نکته ی مهمی دارد این که به شیوه ای ظریف ، عیسی در وسط تصویر است و خطوط موجود همگی به سر عیسی ختم می شود که باعث می شود در اولین نگاه توجه مان به او جلب شود
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم گل ، FARID.SHOMPET ، 1939 ، *larmes de Feu*
!!!!!!!!!!
چیزی که من رو کنجکاو کرده این هست که چرا اطرافیانش ۱۲ نفر هستن؟؟؟؟ در حالی که ۱۳ تا یار داشته.
شاید داوینچی نمی خواسته عدد بد شانسی ۱۳ رو به کار ببرهBig GrinBig Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، 1939 ، Mason
عجب آدمی هستی
خب معلومه دیگه اون یه نفر اومده عکس رو انداختهWinkWinkWink
البته بنابر روایاتی گفته میشه که اون یه نفر رفته بوده دستشوییBig GrinBig GrinBig Grin
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم گل ، FARID.SHOMPET ، 1939 ، *larmes de Feu* ، own_95 ، D-: ، *Armila*
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شاید

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، 1939
عکسش نمیاد
یک مثال کامپیوتری هست که می گوید :
حال ما اینقدرهاهم خوب نیست فتوشاپهConfusediv:یه سپاسیم بده محض رضای خدا
شام اخر(نقاشی بزرګ) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ARAM jOOOOOOOn
آخه چرا عکس اینجوریه؟؟؟نمی تونم بیارمcryingcryingcrying
هــــــــــــــــ....
خیـــلی عجیبه....
همیشه تو لحظه هایی که داغونی فقط یه نفر میتونه آرومت کنه.....
اونم کسییه که داغونت کرده....
p336
پاسخ
عکس نمیاد

من یک زنم...
نگاه به صـــــــدا و بدن ظریفــــم نکن
اگــــــــــر بخواهم
تمـــــــام هویت مردانه ات را به آتش خواهم کشــــــــــــید ...

[undefined=undefined]شام اخر(نقاشی بزرګ) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط own_95
عکسش نمیادSmile
من راه تو را بستم و تو راه مرا بستی امید رهایی نیست وقتی همه دیواریم
پاسخ
اپلود سنتر ها این جورین دیگهDodgy بعد از یه مدت دیگه پاک میشن. متاسفانه عکسش رو گم کردم که دوباره اپولد کنم بذارم.

راستی انگاری من اشتباه گفتم مسیح 12 تا یار داشته. یا 13 تا؟؟؟

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان