امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

معرفی نقاشی و سبک های نقاشی+عکس

نقاشی یا نگارگری فرآیندی است که طی آن رنگ بر روی یک سطح مانند کاغذ یا بوم ایجاد نقش می‌کندو اثری خلق می‌شود. فردی که این فرآیند توسط او انجام می‌گیرد نقاش نام دارد، به‌خصوص زمانی که نقاشی حرفهٔ شخص باشد.

نقاشی یکی از رشته‌های اصلی هنرهای تجسمی است و قدمت آن شش برابر زبان نوشتاری می‌باشد. اولین نقاشی‌های یافت‌شده در غارها حاکی از آن است که انسان‌های اولیه با کشیدن نقش حیوانات و شکارشان به نوعی خود را آمادهٔ نبرد با آن‌ها می‌کرده‌اند.

تعریف نقاشی: عمل بکار بردن رنگ دانه محلول در یک رقیق کننده و یک عامل چسپاننده (یک چسب (بر روی یک سطح نگهدارنده مانند کاغذ، بوم یا دیوار است. این کار توسط یک نقاش انجام می‌شود. این واژه بخصوص زمانی به کار می‌رود که این کار حرفه شخص مورد نظر باشد. قدمت نقاشی در بین انسانها، شش برابر قدمت استفاده از زبان نوشتاری است.

در قیاس با نقاشی، طراحی، سلسله عملیات ایجاد یک سری اثر و نشانه با استفاده از فشار آوردن یا حرکت ابزاری بر روی یک سطح است.

یک روش قابل اجرا برای تزئین دیوارهای یک اتاق با استفاده از نقاشی در ساختار جزئیات کار موجود است.

این مقاله بیشتر درباره نقاشی روی سطوح به دلایل و اهداف هنری است. نقاشی از نظر بسیاری افراد، در زمره مهمترین شکلهای هنر قرار دارد.

تاریخ نقاشی

قدیمی ترین نقاشی‌ها در دنیا که متعلق به حدود ۳۲۰۰۰ هزار سال قبل می‌باشد، در گروته شاوه فرانسه قرار دارد. این نقاشی‌ها که با استفاده از افرای قرمز و رنگ دانه سیاه حکاکی و رنگ شده‌اند، تصاویری از اسب‌ها، کرگدن‌ها، شیرها، بوفالوها و ماموت‌ها را نشان می‌دهند. اینها نمونه‌هایی از نقاشی در غار هستند که در تمام دنیا وجود دارند.

امروزه، بسیاری از آثار شناخته شده و مشهور هنری مانند مونالیزا نقاشی هستند. در حال حاضر اختلاف نظرهای جزئی در مورد کاملا هنری بودن آثاری که به روشهای غیر سنتی و با روش‌های غیر از شیوه‌های کلاسیک خلق می‌شوند وجود دارد. از لحاظ مفهومی هنرمندانی که از صدا، نور، آتش بازی، چاپگرجوهرافشان، پیکسل‌های صفحه مانیتور و حتی پاستل یا مواد دیگر استفاده می‌کنند، یا رنگهای آمیخته با زرده تخم مرغ را بکار می‌برند، یکسان هستند. در نتیجه به اغلب کارهای هنری، نقاشی گفته می‌شود.

سبک‌های معروف نقاشی:

رئالیسم (واقع گرایی)

معرفی نقاشی و سبک های نقاشی+عکس 1

امپرسیونیسم (برداشت گرایی)

کوبیسم (حجم گری)

مدرنیسم (نوگرایی)

آبستره (انتزاعی)

پست مدرنیسم (فرا نوین)

آوانگارد (پیشگام، وابسته به مکتب‌های هنری نوین و غیر سنتی)

A single dream is more powerful than a thousand realities..!
پاسخ
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، *Armila* ، saye641 ، AuTuMn ، narges 18 ، negin .m ، maheajon ، بی منطق ، TurK WolF ، Shadow of Death ، بهرخ ، naghash2014 ، جوجه طلاz
آگهی
HeartمیسیHeart
من خودم چن تا کار امپرسیونیسم کار کردم
پاسخ
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(28-09-2013، 15:55)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HeartمیسیHeart
من خودم چن تا کار امپرسیونیسم کار کردم

معتبر ترین و رسمی ترین سبک,رئال هست......
ولی ادامه بده,موفق میشی.......
پاسخ
تاپیک رو برات یه ویرایش زدم و کد های اضافه رو پاک کردم. یه سری کد اضافه هنگام کپی پیست کردن انگار گذاشته بودی ناخواسته.

خیلی هم خوب
ولی باید بگم سبک های دیگه ای هم هست که گفته نشده. مانند سبک قهوه خانه ای یا بته جقه یا سو رئال یا پاپ آرت و...

این سبک بته جقه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم سبک قهوه خانه ای که درباره ی داستان رستم و سهراب شاهنامه ی فردوسی هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط T A R A ، сÜтε Đévìł ツ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Shadow of Death
(28-09-2013، 16:02)FARID+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاپیک رو برات یه ویرایش زدم و کد های اضافه رو پاک کردم. یه سری کد اضافه هنگام کپی پیست کردن انگار گذاشته بودی ناخواسته.

خیلی هم خوب
ولی باید بگم سبک های دیگه ای هم هست که گفته نشده. مانند سبک قهوه خانه ای یا بته جقه یا سو رئال یا پاپ آرت و...

این سبک بته جقه

اینم سبک قهوه خانه ای که درباره ی داستان رستم و سهراب شاهنامه ی فردوسی هست

دستت درد نکنه,ناخواسته بود....
سبک ک خیلی زیاده ولی این سبکا میشه گفت تو اکثر کشورا سناخته شدن.....
مثلا سبک های ک تو گفتی مختص ایرانه فکر کنم........
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: مثلا سبک های ک تو گفتی مختص ایرانه فکر کنم........

پاپ آرت و سو رئال خیلی هم شناخته شده و بزرگ هستن تو دنیا

این یه نو پاپ آرت که بر روی خطای دید استوار هست.

و اینم سو رئال
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، negin .m
فرید،منو نزن......
من گفتم فکر کنم....
چون ب حرفی ک زدم،اطمینان نداشتم..
ممنون.
در ضمن من فقط تو نوشته های تو،بته جقه و قهوه خونه ای رو دیدم و گفتم فکر کنم فقط مال ایران باشه....
پاسخ
فرید اونی که نوشتی بته جغه اشتباهه. اون طرح ترنجه.......
بته جغه فرق داره........
از بوته میاد......
پاسخ
(28-09-2013، 20:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بته جغه فرق داره........
از بوته میاد......

خیر،بنده تحقیق کردم و دیدم ک حق با فریده.......
پاسخ
(28-09-2013، 20:44)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2013، 20:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بته جغه فرق داره........
از بوته میاد......

خیر،بنده تحقیق کردم و دیدم ک حق با فریده.......
یه نقاش حرفه ای داره بهت میگه اون ترنجهDodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان