23-02-2015، 12:42
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم براي تهيه خمير:
- آرد: 700 گرم
- تخممرغ: دو عدد
- ماست: دو قاشق غذاخوري
- خامه: دو قاشق غذاخوري
- شير: 250 ميليليتر
- كره ذوب شده: 100 گرم
- نمك: يك قاشق چايخوري
- شكر: 40 گرم
- بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
- سيب زميني پخته شده: يك كيلو گرم
- جعفري خرد شده: نصف ليوان
- پيازچه خرد شده: یکسوم ليوان
- پنير لبنه، كره و خردل ملايم: از هركدام دو قاشق غذاخوري
- كاري، نمك، فلفل، آويشن و پودر سير: از هركدام يك قاشق چايخوري
1. براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط ميكنيم و كنار ميگذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسهاي گود با همزن دستي خوب مخلوط ميكنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز ميدهيم تا خمير لطيفي حاصل شود. روي خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت ميدهيم.
2. سيبزمينيهاي پخته را رنده كرده و در كاسهاي گود تمامي مواد وسط خمير را با هم مخلوط ميكنيم.
3. دوسوم خمير را به قطر نيم سانتيمتر پهن ميكنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روي كف و ديوارههاي آن مياندازيم، مواد سيبزميني را داخل خمير قرار داده، باقيمانده خمير را روي آن پهن ميكنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد ميكنيم.
4. قالب را 30 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم قرار ميدهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخممرغ و زعفران زرين ميكنيم و دوباره 30دقيقه داخل فر قرار ميدهيم تا كاملا زرين شود.