انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه كيك سيب زمينی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه كيك سيب زمينی (/showthread.php?tid=212590)



طرز تهیه كيك سيب زمينی - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 23-02-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه كيك سيب زمينی 1

مواد لازم براي تهيه خمير:
  •     آرد: 700 گرم
  •     تخم‌مرغ: دو عدد
  •     ماست: دو قاشق غذاخوري
  •     خامه: دو قاشق غذاخوري
  •     شير: 250 ميلي‌ليتر
  •     كره ذوب شده: 100 گرم
  •     نمك: يك قاشق چاي‌خوري
  •    شكر: 40 گرم
  •     بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي داخل كيك:
  •     سيب زميني پخته شده: يك كيلو گرم
  •     جعفري خرد شده: نصف ليوان
  •     پيازچه خرد شده: یک‌سوم ليوان
  •     پنير لبنه، كره و خردل ملايم: از هركدام دو قاشق غذاخوري
  •     كاري، نمك، فلفل، آويشن و پودر سير: از هركدام يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

1. براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌‌اي گود با همزن دستي خوب مخلوط مي‌كنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير لطيفي حاصل شود. روي خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت مي‌دهيم.

2. سيب‌زميني‌هاي پخته را رنده كرده و در كاسه‌‌اي گود تمامي مواد وسط خمير را با هم مخلوط مي‌كنيم.
 
3. دوسوم خمير را به قطر نيم سانتي‌متر پهن مي‌كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روي كف و ديواره‌هاي آن مي‌اندازيم، مواد سيب‌زميني را داخل خمير قرار داده، باقي‌مانده خمير را روي آن پهن مي‌كنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد مي‌كنيم.

4. قالب را 30 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم قرار مي‌دهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرين مي‌كنيم و دوباره 30دقيقه داخل فر قرار مي‌دهيم تا كاملا زرين شود.