امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی

#1

دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی 1


مواد اولیه برای استفاده 4 نفر:
*برنج :۴ پیمانه یا ۶۰۰گرم
*گوشت راسته ویا مغز ران :۴۰ تا ۵۰۰گرم (حدودا برای هر نفر دو تا سه ورق )
*سیب زمینی :دو عدد
*کره :۳۰ گرم
*روغن وزعفران و نمک:به میزان لازم

دستور تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .

سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم .و به آن نمک می افزاییم .
برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و چهار قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم .

حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم .

ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم .و حرارت را ملایم می کنیم .
در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم ودر قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام بشه و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کنه .

در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی ان هم کمی زعفران دم کرده می دهیم

صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشه . و گوشت و سیب زمینی برشته بشه .

پاسخ
 سپاس شده توسط ❤ஜelenaaஜ❤
آگهی
#2
تنکس^_^*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
߷ツ߷

دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی 1
دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی 1
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان