انجمن های تخصصی  فلش خور
دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی (/showthread.php?tid=209272)



دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی - spent † - 03-02-2015


دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی 1


مواد اولیه برای استفاده 4 نفر:
*برنج :۴ پیمانه یا ۶۰۰گرم
*گوشت راسته ویا مغز ران :۴۰ تا ۵۰۰گرم (حدودا برای هر نفر دو تا سه ورق )
*سیب زمینی :دو عدد
*کره :۳۰ گرم
*روغن وزعفران و نمک:به میزان لازم

دستور تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .

سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم .و به آن نمک می افزاییم .
برنج را می شوییم و با ۵ پیمانه آب و چهار قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم .

حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم .

ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم .و حرارت را ملایم می کنیم .
در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم ودر قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام بشه و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کنه .

در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی ان هم کمی زعفران دم کرده می دهیم

صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشه . و گوشت و سیب زمینی برشته بشه .




RE: دستور تهیه کته با ته چین گوشت و سیب زمینی - ❤ஜelenaaஜ❤ - 03-02-2015

تنکس^_^*