02-02-2015، 20:28
مواد اولیه :
آرد يك و نيم پيمانه
پودر شكر نصف پيمانه
كره 120 گرم
تخم مرغ يك عدد
نمك
نصف قاشق چايخوري
وانيل
يك قاشق چايخوری
مواد لازم مياني:
پودر گردو 200 گرم
پودر فندق 70 گرم
خامه دو قاشق غذاخوري
تخم*مرغ يك عدد
وانيل يك قاشق چايخوري
عسل پنج قاشق غذاخوري
پودر شكر 100 گرم
آرد يك و نيم پيمانه
پودر شكر نصف پيمانه
كره 120 گرم
تخم مرغ يك عدد
نمك
نصف قاشق چايخوري
وانيل
يك قاشق چايخوری
مواد لازم مياني:
پودر گردو 200 گرم
پودر فندق 70 گرم
خامه دو قاشق غذاخوري
تخم*مرغ يك عدد
وانيل يك قاشق چايخوري
عسل پنج قاشق غذاخوري
پودر شكر 100 گرم

طرز تهيه خمير:
كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط مي*كنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد مي*دهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه مي*كنيم تا خمير يك*دست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار مي*دهيم.
طرز تهيه مواد مياني:
تخم*مرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را مي*زنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه مي*كنيم.
خمير را با وردنه باز كرده و درون قالب*هاي تارتلت قرار مي*دهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد مي*كنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار مي*دهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي*گراد به مدت 10 دقيقه قرار مي*دهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برمي*داريم و مواد مياني را درون آن مي*ريزيم و دوباره در فر به مدت 20 دقيقه مي*گذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال مي**كنيم.