![]() |
طرز تهیـــہ یـ تارتلت گرכو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیـــہ یـ تارتلت گرכو (/showthread.php?tid=209202) |
طرز تهیـــہ یـ تارتلت گرכو - ❤ஜelenaaஜ❤ - 02-02-2015 مواد اولیه :
آرد يك و نيم پيمانه پودر شكر نصف پيمانه كره 120 گرم تخم مرغ يك عدد نمك نصف قاشق چايخوري وانيل يك قاشق چايخوری مواد لازم مياني: پودر گردو 200 گرم پودر فندق 70 گرم خامه دو قاشق غذاخوري تخم*مرغ يك عدد وانيل يك قاشق چايخوري عسل پنج قاشق غذاخوري پودر شكر 100 گرم ![]() طرز تهيه خمير: كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط مي*كنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد مي*دهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه مي*كنيم تا خمير يك*دست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار مي*دهيم. طرز تهيه مواد مياني: تخم*مرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را مي*زنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه مي*كنيم. خمير را با وردنه باز كرده و درون قالب*هاي تارتلت قرار مي*دهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد مي*كنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار مي*دهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي*گراد به مدت 10 دقيقه قرار مي*دهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برمي*داريم و مواد مياني را درون آن مي*ريزيم و دوباره در فر به مدت 20 دقيقه مي*گذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال مي**كنيم. |