24-01-2015، 18:13
روش خیلی ساده ای برای درست کردن خیار شور تو خونه و خیلی هم سریع می رسه (مر رسه ؟ می پزه ؟ آماده می شه ؟ چی می گن بهش D و قابل استفاده هست.
خیار
سیر
فلفل سبز
سبزی معطر (شوید یا ریحون یا نعنا یا ترخون )
سرکه
نمک
آب جوش
یه شیشه متوسط از شیشه مربایی بزرگتر اینایی که ارتفاعش تقریبا 20 سانته رو در نظر می گیرید و کاملا تمیزش کنید که بو یا چربی نداشته باشه (برای اینکه کفک نزنه تمیزی شیشه مهمه) خیار ها رو دونه دونه بچینید توش و فضای خالیش رو با سبزی و سیر و فلفل پر کنید .فشرده بودنش و اینکه فضای خالی بینش نباشه خیلی مهمه
برای این مقدار یک قاشق غذا خوری نمک بریزید و نصف لیوان سرکه ای که بنا به سلیقه خودتون نوعشو انتخاب می کنید اضافه کنید .آب رو بگذارید کاملا جوش بیاد و تا جایی که روی خیار ها رو بپوشونه بریزید تو شیشه به طوری که هیچ کدوم از مواد از آب بیرون نباشن و در آخر در شیشه رو محکم ببندید و بسته به گرمی جایی که می گذاریدش از 3 روز تا 1 هفته زمان لازم داره تا برسه.
#بعد از هر بار استفاده در ظرف رو محکم ببندید و بهتره توی یخچال نگهداری بشه بعد از باز کردنش مخصوصا تو شهر های گرمسیر
##قاشقی که برای در آوردن خیار شور ها از شیشه استفاده می شه خیلی مهمه که کاملا تمیز باشه چون یه قطره سس ،چربی ،آب گوجه یا هر مواد خارجی باعث می شه بقیه خیار شور ها کفک بزنه.
### از همین دستور برای شور گل کلم و شور هویجم می تونید استفاده کنید
خیار
سیر
فلفل سبز
سبزی معطر (شوید یا ریحون یا نعنا یا ترخون )
سرکه
نمک
آب جوش
یه شیشه متوسط از شیشه مربایی بزرگتر اینایی که ارتفاعش تقریبا 20 سانته رو در نظر می گیرید و کاملا تمیزش کنید که بو یا چربی نداشته باشه (برای اینکه کفک نزنه تمیزی شیشه مهمه) خیار ها رو دونه دونه بچینید توش و فضای خالیش رو با سبزی و سیر و فلفل پر کنید .فشرده بودنش و اینکه فضای خالی بینش نباشه خیلی مهمه
برای این مقدار یک قاشق غذا خوری نمک بریزید و نصف لیوان سرکه ای که بنا به سلیقه خودتون نوعشو انتخاب می کنید اضافه کنید .آب رو بگذارید کاملا جوش بیاد و تا جایی که روی خیار ها رو بپوشونه بریزید تو شیشه به طوری که هیچ کدوم از مواد از آب بیرون نباشن و در آخر در شیشه رو محکم ببندید و بسته به گرمی جایی که می گذاریدش از 3 روز تا 1 هفته زمان لازم داره تا برسه.
#بعد از هر بار استفاده در ظرف رو محکم ببندید و بهتره توی یخچال نگهداری بشه بعد از باز کردنش مخصوصا تو شهر های گرمسیر
##قاشقی که برای در آوردن خیار شور ها از شیشه استفاده می شه خیلی مهمه که کاملا تمیز باشه چون یه قطره سس ،چربی ،آب گوجه یا هر مواد خارجی باعث می شه بقیه خیار شور ها کفک بزنه.
### از همین دستور برای شور گل کلم و شور هویجم می تونید استفاده کنید