انجمن های تخصصی  فلش خور
روش تهیه خیار شور - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: روش تهیه خیار شور (/showthread.php?tid=207467)



روش تهیه خیار شور - سایان قادری - 24-01-2015

روش خیلی ساده ای برای درست کردن خیار شور تو خونه و خیلی هم سریع  می رسه (مر رسه ؟ می پزه ؟ آماده می شه ؟ چی می گن بهش DSmile و قابل استفاده هست.
خیار
سیر
فلفل سبز
سبزی معطر (شوید یا ریحون یا نعنا یا ترخون )
سرکه 
نمک
آب جوش
یه شیشه متوسط از شیشه مربایی بزرگتر اینایی که ارتفاعش تقریبا 20 سانته رو در نظر می گیرید و کاملا تمیزش کنید که بو یا چربی نداشته باشه (برای اینکه کفک نزنه تمیزی شیشه مهمه) خیار ها رو دونه دونه بچینید توش و فضای خالیش رو با سبزی و سیر و فلفل پر کنید .فشرده بودنش و اینکه فضای خالی بینش نباشه خیلی مهمه
روش تهیه خیار شور 1
برای این مقدار یک قاشق غذا خوری نمک بریزید و نصف لیوان سرکه ای که بنا به سلیقه خودتون نوعشو انتخاب می کنید اضافه کنید .آب رو بگذارید کاملا جوش بیاد و تا جایی که روی خیار ها رو بپوشونه بریزید تو شیشه به طوری که هیچ کدوم از مواد از آب بیرون نباشن و در آخر در شیشه رو محکم ببندید و بسته به گرمی جایی که می گذاریدش از 3 روز تا 1 هفته زمان لازم داره تا برسه.
روش تهیه خیار شور 1
#بعد از هر بار استفاده در ظرف رو محکم ببندید و بهتره توی یخچال نگهداری بشه بعد از باز کردنش مخصوصا تو شهر های گرمسیر
##قاشقی که برای در آوردن خیار شور ها از شیشه استفاده می شه خیلی مهمه که کاملا تمیز باشه چون یه قطره سس ،چربی ،آب گوجه یا هر مواد خارجی باعث می شه بقیه خیار شور ها کفک بزنه.
### از همین دستور برای شور گل کلم و شور هویجم می تونید استفاده کنید