19-01-2015، 15:36
مواد لازم برای آشپزی آکا
روغن یا کره گیاهی : یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز : نصف خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز ، سیر و سیب زمینی خرد شده : دو قاشق غذا خوری
ذرت کنسرو شده : سیصد گرم
گل کلم : پنجاه گرم
پنیز پیتزا : 75 گرم
گشنیز تازه : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
شیر : ششصد سی سی
آرد : سه قاشق غذا خوری

آبگوشت ذرت ,طرز تهیه آبگوشت ذرت ,روش تهیه آبگوشت ذرت ,طرز پخت آبگوشت ذرت ,آموزش پخت آبگوشت ذرت ,مواد لازم برای آبگوشت ذرت , آبگوشت ذرت خوشمزه ,دستور پخت آبگوشت ذرت ,زمان پخت آبگوشت ذرت ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع آبگوشت یا آب گوشت
طرز تهیه :
ابتدا روغن را در ظرف مربوطه گرم کرده ، پیاز و فلفل دلمه ای ، سیر و سیب زمینی را برای دو الی سه دقیقه در آن تفت می دهیم . سپس به آن آرد را آضافه کرده ، بعد از این که آرد را اضافه کردید ، شیر را پس از سی ثانیه گرم کردن ، داخل آن می ریزیم و پس از آن گل کلم و ذرت را هم اضافه کرده ؛ مخلوط را جوشانده و حرارت را کم می کنیم تا برای مدت بیست دقیقه سبزیجات ترد شود .
آن گاه پس از این مرحله و چند دقیقه قبل از کشیدن پنیر پیتزا را به آن اضافه می کنیم .
روغن یا کره گیاهی : یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز : نصف خرد شده
فلفل دلمه ای قرمز ، سیر و سیب زمینی خرد شده : دو قاشق غذا خوری
ذرت کنسرو شده : سیصد گرم
گل کلم : پنجاه گرم
پنیز پیتزا : 75 گرم
گشنیز تازه : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
شیر : ششصد سی سی
آرد : سه قاشق غذا خوری

آبگوشت ذرت ,طرز تهیه آبگوشت ذرت ,روش تهیه آبگوشت ذرت ,طرز پخت آبگوشت ذرت ,آموزش پخت آبگوشت ذرت ,مواد لازم برای آبگوشت ذرت , آبگوشت ذرت خوشمزه ,دستور پخت آبگوشت ذرت ,زمان پخت آبگوشت ذرت ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع آبگوشت یا آب گوشت
طرز تهیه :
ابتدا روغن را در ظرف مربوطه گرم کرده ، پیاز و فلفل دلمه ای ، سیر و سیب زمینی را برای دو الی سه دقیقه در آن تفت می دهیم . سپس به آن آرد را آضافه کرده ، بعد از این که آرد را اضافه کردید ، شیر را پس از سی ثانیه گرم کردن ، داخل آن می ریزیم و پس از آن گل کلم و ذرت را هم اضافه کرده ؛ مخلوط را جوشانده و حرارت را کم می کنیم تا برای مدت بیست دقیقه سبزیجات ترد شود .
آن گاه پس از این مرحله و چند دقیقه قبل از کشیدن پنیر پیتزا را به آن اضافه می کنیم .