14-12-2014، 15:50
خدا خودش دلش بخواد کمکم میکنه رد شم نخواد هم کمک نمیکنه
|
کدومتون ادعا داره از این پل رد میشه و پایین پرت نمیشه؟؟!! |
|||||||||||
14-12-2014، 15:50
خدا خودش دلش بخواد کمکم میکنه رد شم نخواد هم کمک نمیکنه
14-12-2014، 18:28
اقای لوسیفر
سرعت نتم پایینه نقل نمیگیرم بله مربوط به وجود عصب تو بدن انسانه دامن کسی که نمیخواد بفهمه رو میگیره کدوم بسیاری از مردم؟ فقط حق الناسه خودکشی؟ خود کشی کسی میکنه که به سرای اخرت ایمان نداره نه کسی که کشته میشه
14-12-2014، 18:31
یاااخداااا
14-12-2014، 18:34
هــــــان!!!!!!!!!!
همچین پلی رو خدا افریده؟؟ نهههههه
14-12-2014، 19:08
نه کار بچه های سپاهه!!
14-12-2014، 21:56
(29-10-2014، 14:46)دختری از جنس یخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا درس میگی منم هم همینو میگم
15-12-2014، 12:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-12-2014، 17:40، توسط mohsenniceboy.)
هیچ تناقضی مشاهده نمیشه.نمیدونم چی رو تناقض میبینید.
ان الله لا یغفر ان یشرک به و یغفر ما دون ذلک لمن یشاء من عباده چه تناقضی؟ اگه جهنمی وجود نداشت انسان که یکی از خصایلش که با حکمت خدا و جهت آزمایش انسان در وجودش قرار داده شده،آزادی طلبی، آیا امکان داشت مورد آزمایش قرار بگیره.آیا در این صورت تفاوتی بین کسی که با خواسته های نا مشروع خودش مقابله کرده و کسی که بهش پاسخ مثبت داده برقرار میشد؟مسلما خیر. با تمثیل بیان میکنم.اگه شما بدونی امتحانی وجود نداره درس میخونی؟نه خب پس باید ی چیزی برای متاثر کردن انسان وجود داشته باشه.اگر قرار بود همه چیز بر اساس عدل الهی باشه ،شما رو نمیدونم ولی جای من تو حهنم بود. ولی خدا وعده ی رحمانیت و رحیمیت داده.بخشندگی عام و خاص.یغفر ما دون ذلک لمن یشاء.شفاعت. .... در مورد بقیه ی موارد سر فرصت صحبت میکنم.الان وقت به اندازه کافی ندارم چون برای صحبت با کسی که منطق و هدفش صرفا انکاره وقت نا محدودی لازمه.با تشکر
15-12-2014، 12:47
من رد میشم
15-12-2014، 19:29
خداگفته ازرحمت من ناامیدنشین
خداغفاره درست ولی ردشدن ازاین پل خیلی سخته
15-12-2014، 20:36
نقل قول: هيچ تناقضي مشاهده نميشه.نميدونم چي رو تناقض ميبينيد. تناقضات رو مطرح کردم ، تناقض یعنی 2 چیز نقیض یکدیگر!که شما بدون دلیل مردودشان میدانید! you dont got it نقل قول: اگه جهنمی وجود نداشت انسان که یکی از خصایلش که با حکمت خدا و جهت آزمایش انسان در وجودش قرار داده شده،آزادی طلبی، آیا امکان داشت مورد آزمایش قرار بگیره.آیا در این صورت تفاوتی بین کسی که با خواسته های نا مشروع خودش مقابله کرده و کسی که بهش پاسخ مثبت داده برقرار میشد؟مسلما خیر. 1. همونطور که چند بار تکرار کردم یکی از مشکلات عمده من با این آیات قرآن نه مجازات ظالمین ،، که عذابیه که برای ناباوران ، دگر اندیشان و ... در نظر گرفته شده..برای کسانی که مبرا از این دسته هستند و در عین حال الله پرست نیستند هم مجازات تعیین کرده ! 2. انسان قانون را برای همین مورد ساخته! مغالطه ی مصادره به مطلوب میکنی ! اینجا هدف اثبات ماوراء طبیعه است اما شما در پیشفرض های استدلالت از قبل وجود آنرا درست انگاشتی! این نوع استدلال کردن غلط است. به خاطر که بطور مستقیم یا غیر مستقیم حکمی را که قرار است درستی آن اثبات شود بدون ارائه شواهد صحیح،درست فرض میکند شکل مغلطه بدین صورت است:
c=وجود فرا ماده r= نیاز به وجود بهشت و جهنم p=وجود ان دنیا(بهشت و جهنم)
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|