امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قیافه پسرا وقتی دیدنیه که......

[قیافه پسرا وقتی دیدنیه که..................

-جلوی دخترا کم میارن.

-gf شون رو با هزار دک و پز به بستنی دعوت و توی بستنی فروشی تازه متوجه جیب خالی از money شون می شن.

-در صدد مزاحمت و خرد کردن اعصاب یه دختر بر می آن و دختره آشنا در می یاد.

-پسره چون نمی تونه عشقشو ببینه ، بی صدا می ره زل می زنه به در خونه دختره . یه آلبوم عکس قطور از دم در خونه طرف تهیه می کنه.

-وقتی تو چشمای دختر مورد علاقشون خیره می شن ، بعد می فهمن دختره داشته پشت سرشونو نگاه می کرده.

-وقتی واسه یه دختر(عشقشون) گریه می کنن.

-وقتی دخترا بیش از اندازه بهشون کم محلی می کنن، قیافه مغمومشون بسیار دیدن داره.

-وقتی عشقشونو با یکی دیگه می بینن.

-وقتی طرف مورد علاقشون جلوی اونا از خوش تیپی و باکلاسی یه پسر دیگه تعریف می کنه.

-وقتی می فهمن بعد از این همه وقت که جلوی gf شون خودشونو پاک و مظلوم نشون دادن ، gf تمام آمارشونو داره.

-وقتی مچشون پیش دخترا باز بشه.

-و وقتی می فهمن که استعداد روان شناسی در همه دخترا خدادادیه و با یه نگاه این همه چیز از پسرای بدبخت می فهمن و اعمال و رفتارشون رو زیر ذره بین تجزیه و تحلیل می کنن !

این مقاله فقط جنبه طنز و سرگرمی دارد و قصد توهین ندارد.
Heartقدش به "عشق"نمیرسید. "غرور"را زیر پا گذاشت تا برسد!.Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط نادیا ، Snow-Girl ، HeDyE~×~ ، * Exceptional girl * ، hasti .... ، shayesteh2012 ، eli-77 ، asal 77 ، Hengame Plang ، Amir BF ، baran.T ، saraaslani ، black devil ، حانی ، ستارهF.m ، ghazal.k ، رها8888 ، னιSs~டεனσή ، sara ss501 ، The Ginkel ، fati sheyton ، bahare_021 ، ssaajjaadd ، Tina.t.t ، ZUSE ، hani eh ، ##شهرزاد## ، atena1 ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، nita99 ، aCrimoniouSs ، Magical Girl ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ ، sweety girl ، best~girl ، Kamila❤ ، elmira12 ، ღSηow Princessღ ، L.A.78 ، ارمامیتر ، Nazanin501 ، ترلان جون ، MINA JOON ، mohamad66 ، ƝeGaЯ ، ~raha~ ، Apathetic ، fat.k ، KOH ، دخمل ، MissLone ، ^BaR○○n^ ، mehrasa2012 ، Albert wesker ، ÐeaÐ GiЯl ، ♥♥negin♥♥ ، best~boy ، پژمان1 ، Niloo_SelStan ، هانیه2 ، emo love ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، mohammad wolf ، elnaz-s ، azary ، !sadaf ، asal khanoom ، *mehran* ، raha8919 ، هرمیون ، •ДmịrHoSsiŋ• ، The Light ، baran.tarane ، mahdesoorti ، غروب ، キム尺刀ム乙 ، pinkey_bear ، Yasmin30 ، یاسمن خانم ، lover girl ، خانومي ، poyan lover you ، المیرا باحاله ، Senator✘Strong ، Anahid jooooon ، هاناجون ، paeez ، soelda ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ★☆❤❤❤angel_love❤❤❤★☆ ، ليلا ناز ، naghmeh.dorani ، NASIM.BH ، ற!sS~saЋİ ، آیلین جان ، FrOzen あHeArt ، تراختور ، شیدا18 ، ronika 021 ، armitalove ، !kiss! ، parmida choclet ، xcvbnm ، هرمیون گرینجر ، mona49 ، salmaaaa ، *devil black* ، I am the Queen ، sasa. ، علی جوکر ، shahriar64 ، T N T ، جیدا ، AZAR fire ، r.kh ، پارمیداnbp ، بهاره 1377 ، Eshgh Tatal ، ♦Xman♦ ، آرمان*** ، ♥nooshin♥ ، ...asall... ، R.t.R.d ، دختر شاعر ، "K!nd~G!Яl" ، نوشین112 ، aivdhv5 ، tara89 ، 1378alireza ، دختر مو بور چشم آبی 11 ساله ، یامور ، مارشال ، گل پری ، aazaz ، asal! ، bh.24 ، **R.H** ، MANDI 1 ، love 2012 ، bi kas ، sarnia ، parnia tajik ، street girl ، هما جون ، هیوا1 ، سارا 1 ، nazi98 ، shoka2013 ، Anahita.N ، armit ، .maryam. ، مارال1392 ، arslan001 ، @hasti@ ، ارمامیتر7 ، ωøŁƒ ، SANY ، niloofarf80 ، arooos ، samira malik ، Ƒαкє ѕмιƖє ، noora91 ، **kitty** ، ♥maral♥ ، *2gether4ever* ، istanbul ، good girl* ، آنید 1 ، MONA-GH ، rromina ، فرنود ، zolale qasemi ، رهــ ـ ــا ، haniko.r ، sara330 ، صحرا 2 ، fatiiiiiii ، sohrabe khaste ، #nasim# ، "SoLmAz RaD" ، blom ، jingo@s2 ، parisa16 ، پوريا2222 ، sina ss ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، j-j bofun ، soroosh2 ، سپهر A ، hadise del ، A_M_I_R ، ferya ، سیما777 ، pink lady ، NIUOOSHA ، ғдф!ทд ^ــ^ ، !erfan ، ✘Nina✘ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Atoosa.s ، سلام سینا ، sosun ، عشق استقلال و سنگر بانش ، ```FATEMEH``` ، radmehr rad ، p.h esteghlali ، Eli17 ، .آمیتیدا. ، ★MoRpHeUsS★ ، anita299 ، جوجه طلاz ، kiss mi ، Titiw ، Misha 1 ، anti love ، **zeinab**
آگهی
هه هه هه باحال بودمیسیBig GrinHeart
:Laie_23:زندگی مثل یه جاده ای است من وتومسافراشیم قدرلحظه هاروبدون شایدفردانباشیم:Laie_23:
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، fati sheyton ، mehrasa2012 ، sasa. ، T N T ، sara330 ، soroosh2
25r3025r3025r3025r3025r30 بی مزه
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، T N T
495495495495
25r3025r3025r3025r30خیلی خوب بود.25r30
اختلاف زن و مرد در اين است كه مردان هميشه آينده را مي نگرنند وزنان گذشته را بخاطر مي آورند.
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، ƝeGaЯ ، sasa. ، T N T ، bi kas ، soroosh2 ، Mιѕѕ UηυѕυαL
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSmile
امضا میخوایی!؟ برو باباvahidrk چیه نگاه داره خوب دارم میزنم تو کلش دوست دارم بزنم تو کلش تازه گناهم ن+د+ا+ر+ه=Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، T N T ، bi kas ، radmehr rad
بامزه...
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، The Ginkel ، دخمل ، T N T ، bi kas ، arooos ، soroosh2 ، آقا سینا
مرسی بهحال بودSmileSmile
و من با عشق آشنا شدم
و چه کسی این چنین آشنا شده است؟
هنگامی دستم را دراز کردم که دستی نبود،
هنگامی لب به زمزمه گشودم که مخاطبی نداشتم،
و هنگامی تشنۀ آتش شدم که در برابرم دریا بود و دریا بود
و دریا....
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، sasa. ، T N T ، bi kas ، arooos ، soroosh2
من عسل 19 ساله معمار .
گفتمش نقاش رانقشی بکش از معرفت
با قلم نقش تورا با وسعت دریا کشیدSmile
پاسخ
 سپاس شده توسط azary ، sara ss501 ، هاناجون ، T N T ، bi kas ، arooos
جلب بود...
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، The Ginkel ، T N T ، bi kas ، arooos
مرسي باحال بود
خبر از من داری؟

خبر از دلتنگی های من چطور؟

و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند

خبرش رسیده که مرده اند؟

هیچ سراغ دلم را میگیری؟

کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟

مچاله ام از دلتنگی؟

آه….. که هیچ کلاغی نساختیم میان هم

وجدانت راحت….

خبرهای من به تو نمیرسد
پاسخ
 سپاس شده توسط sara ss501 ، T N T ، bi kas ، arslan001 ، soroosh2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  وقتی پسرا دور هم خلوت میکنن.وقتی دخترادور هم خلوت میکنن بیا باحاله
  وقتی دخترها بهتون میگن داداش،میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
  فرق پسرا و دخترا دقیقا تو همین مسئله هس !!! باز شمام نظرتون رو بدید
  چند روش برای خر کردن پسرا (ببخشید مخ زدن)طنز
  وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!! مجموعه : مطالب طنز وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!!
Heart روش حال گیری از دخترا .. پسرا بدویین بیایین تو تا دیر نشده ...
Big Grin وقتی محمدامین کریم پور جای علیشمس خواننده بشه..(اخــــــــر خندس...نیای از دستت رفته)
  انواع جک های ضد پسرا(ورود پسرا مطلقا ممنوعههه)
  طرز فکر دخترا ها و پسرا:|
  قابل توجه کسانی که میگن تنها راه تشخیص دخترا و پسرا کلیپسه!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان