16-10-2014، 19:07
<ما بسیار تیزتر و زننده تر از وان دایرکشن خواهیم بود>این جمله ایه که یه گروه تازه تشکیل شده از ایکس فکتور گقته.
اونا از نظر تعداد اعضا بزرگ تر از وان دی هستن اما آیا واقعا میتونن بزرگ تر از اونا باشن؟!؟!
شاید شما درباره گروه جدیدی که هشت عضو داره و ایکس فکتور به وجود آوردتش شنیده باشید.گروهی که حتی هنوز اسمم نداره.اعضای این گروه
James Graham,Reece Bibby,Tom Mann,Casey Johnson,Jake Sims,Charlie Jones,Barclay Beasle,Chris Leonardهستن.(چقدرم کمن)
همونطور که همه گروه های جدید دارن خودشونو با وان دی مقایسه میکنن این گروهم این کار رو انجام داد...
اما جای هیچ گونه نگرانی نیست.این گروه هشت نفره اینجا نیست که جای وان دایرکشن رو بگیره.چارلی از این گروه هشت نفره گفته:
من فکر میکنم که وقتی ما صداهای نهایی مون رو پیدا کنیم(نمیدونم دقیقا منظورش چیه)فکر نمیکنم که مثل صداهای وان دایرکشن باشه.من فکر میکنم اون یه کمی زننده تر خواهد بود.تاحدی بیشتر از صدای اد شیران.
همونطور که ذکر کردیم8 نفر توی این گروه وجود داره پس این یه تفاوت بزرگ بین این گروه و وان دیه.اما اون چیزی که اونا فکر میکنن متفاوته صداهاشونه.
البته مقایسه شدن با بزرگ ترین گروه دنیا چیزه بدی نیست.
اعضای این گروه قبول کردن که فکرمیکنن وان دایرکشن فوق العادس واینکه اونا هدفای بزرگی دارن دقیقا مثل کاری که وان دی وقتی توی همین شرایط ایکس فکنور بود انجام داد.چارلی کارو با این جمله تموم کرد:
اونا بزرگ ترین گروه پسرانه برای همیشه ان.توی پاپ,اونا باور نکردنی هستن.وحتی اینکه نصف اونا باشی واقعا شگفت انگیز خواهد بود.